Arikado Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μολις πηρα απο ενα πολυ καλο φιλο μια Sony SV21FT1E για τις παλιες μου κονσολες. Το προβλημα που εχω ειναι πως οποια κονσολα και να συνδεσω μεσω Scart τρεμοπαιζει η οθονη στο AV. Υπαρχει καποιος τροπος ή κατι που να μπορω να κανω?
Arikado Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Στις 3/6/2018 στις 8:34 ΜΜ, yositosi είπε τσέκαρες ρύθμιση NTSC/PAL?! Δε βρισκω καμια τετοια ρυθμιση δυστυχως, και δε ξερω τι να κανω!
Diskimpex Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκιμασε συνδεση με RCA βυσματα . NTSC/PAL μπορει να εχει διακοπτη πισω .Κοιταξε και τις οδηγιες Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Diskimpex
sintalkas Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 δεν την βγαζεις και μια φώτο να δουμε το πρόβλημα και το μοντέλο της tv?
Arikado Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδια αυτη ειναι η τηλεοραση απλα δε μπορω να βγαλω καμια ακρη! Προσπαθω μπας και ανοιξει το Service Menu αλλα δεν εχω καταφερει κατι μεχρι ακομα Παιδια αυτη ειναι η τηλεοραση απλα δε μπορω να βγαλω καμια ακρη! Προσπαθω μπας και ανοιξει το Service Menu αλλα δεν εχω καταφερει κατι ακομα! Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από Arikado
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα