Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Μα γιατί? Δεν θες να δεις τους νέους εκκολαπτούμενους μάγειρες που εκπαιδεύονται από τον Μποτρίνι για να στελεχώσουν επιχειρήσεις και να προωθήσουν το επιχειρείν στον τομέα της εστίασης?

Υπάρχει μπετόβλακας που επενδύει ακόμα στην Ελλάδα;

Ευτυχώς υπάρχουν 1 εκατομμύριο τρόποι να επενδύσεις σε χώρες που σέβονται τον κόπο σου και δεν τον κάνουν ρουσφέτια (το καλό σενάριο, το άλλο είναι φυλακή για χρέη - έχουν γεμίσει οι φυλακές μου έλεγε αρχιφύλακας από άτομα με χρέη).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Ευτυχώς υπάρχουν 1 εκατομμύριο τρόποι να επενδύσεις σε χώρες που σέβονται τον κόπο σου και δεν τον κάνουν ρουσφέτια (το καλό σενάριο, το άλλο είναι φυλακή για χρέη - έχουν γεμίσει οι φυλακές μου έλεγε αρχιφύλακας από άτομα με χρέη).

Γιατι δε πας σε αυτές τις χωρες @skiabox να επενδυσεις; 6000 ποστ και γράφεις τα ιδια πράγματα. Do it. 

O Mποντρίνι μια χαρά τα πάει πάντως. Το εστιατόριό του ειναι κορυφή και η εκπομπή ειναι εξίσου καλή, άσχετα με τον ανταγωνισμο.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Κι όμως υπάρχουν πολλοί. Ακόμη και στην πόλη μας.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, billdanos είπε

Το πραγματικό του μαγαζί στο Χαλάνδρι δεν είναι αυτό που βλέπεις στο show. Και προφανώς δεν θα ρίσκαρε να το χρησιμοποιήσει για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Αυτό που βλέπεις είναι ένα εστιατόριο/studio που στήθηκε για τις ανάγκες του προγράμματος και οι "πελάτες" είναι φίλοι και γνωστοί του χώρου.

Τώρα το κανονικό του μαγαζί, προσωπικά δεν με ενθουσίασε αν και οι γεύσεις του ήταν ενδιαφέρουσες και με εντυπωσιακή παρουσίαση στα πιάτα... Θεώρησα το χώρο αρκετά "κρύο" και απο θέμα θερμοκρασίας αλλά και από design. :) 

ξερω ποιο ειναι το μαγαζι του

ο χωρος οντως ειναι λιγο κρυος

αλλα ειναι κορυφαιο γαστρονομικα

πηγα χτες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, billdanos είπε

Το πραγματικό του μαγαζί στο Χαλάνδρι δεν είναι αυτό που βλέπεις στο show. Και προφανώς δεν θα ρίσκαρε να το χρησιμοποιήσει για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Αυτό που βλέπεις είναι ένα εστιατόριο/studio που στήθηκε για τις ανάγκες του προγράμματος και οι "πελάτες" είναι φίλοι και γνωστοί του χώρου.

Τώρα το κανονικό του μαγαζί, προσωπικά δεν με ενθουσίασε αν και οι γεύσεις του ήταν ενδιαφέρουσες και με εντυπωσιακή παρουσίαση στα πιάτα... Θεώρησα το χώρο αρκετά "κρύο" και απο θέμα θερμοκρασίας αλλά και από design. :) 

Επρεπε να του τα πεις και να κανεις και συ οπως κανει αυτος οταν δεν του αρεσουν πραγματα

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, managerre είπε

ξερω ποιο ειναι το μαγαζι του

ο χωρος οντως ειναι λιγο κρυος

αλλα ειναι κορυφαιο γαστρονομικα

πηγα χτες

Από τιμές;;;; Στα ύψη να φανταστώ. Πες πάνω κάτω τι πήρες και πόσα έδωσες. Έτσι για την περιέργεια... 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lek88 είπε

Από τιμές;;;; Στα ύψη να φανταστώ. Πες πάνω κάτω τι πήρες και πόσα έδωσες. Έτσι για την περιέργεια... 

με κοπελα μου 90 ευρω

• Sad 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, skiabox είπε

Μα φυσικά και υπάρχει, το σουβλάκι και ο καφές αποτελούν εξαίρετες γκουρμεδιές και επενδυτικές ευκαιρίες, ποτέ δεν πεθαίνουν. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Βασίλης_29 είπε

Μα φυσικά και υπάρχει, το σουβλάκι και ο καφές αποτελούν εξαίρετες γκουρμεδιές και επενδυτικές ευκαιρίες, ποτέ δεν πεθαίνουν. 

Εγώ πιστεύω ότι τέτοιες περιπτώσεις κάνουν ένα πέρασμα από την αγορά και μετά κλείνουν.

Τουλάχιστον για το 95% των περιπτώσεων.

• Super Moderators
Δημοσ.
20 hours ago, firepc said:

Επρεπε να του τα πεις και να κανεις και συ οπως κανει αυτος οταν δεν του αρεσουν πραγματα

Καλά μη νομίζεις πως ο ίδιος είναι συχνά εκεί... 

Δημοσ.

Επειδή δνε κατάλαβα το μαγαζί ανοίγει μόνο όταν γυρίζουν επεισόδιο η δουλεύει κανονικά; ΠΠήγε κάποιος; 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, vairass είπε

Επειδή δνε κατάλαβα το μαγαζί ανοίγει μόνο όταν γυρίζουν επεισόδιο η δουλεύει κανονικά; ΠΠήγε κάποιος; 

Το μαγαζι που δειχνει ειναι μόνο για το σόου, δεν δουλεύει κανονικά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, john_shadow είπε

Το μαγαζι που δειχνει ειναι μόνο για το σόου, δεν δουλεύει κανονικά. 

ειναι αλλο το botrini project και αλλο το hell ; μπερδευτηκα...

Δημοσ.

Ναι αλλο ειναι...ΤΟ Hell's kitchen εχει συγκεκριμενο χωρο μονο για τα γυρισματα και δεν μπορεις να πας εσυ και εγω να φαμε εκει. Το Botrini's ειναι το εστιατοριο του,το κανονικο με το αστερι Michelin που ειναι στο χαλανδρι αν θυμαμαι σωστα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...