Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο βρε παιδιά!!!! Είχα φαγωθεί πόσες μέρες να βρω τα επεισόδια φουλ και δεν υπήρχαν πουθενά στο YouTube!!!!! Μόλις ανακάλυψα το thread 

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Chef μπορώ να ζητήσω να μπω εγώ στην θέση του Κωνσταντίνου γιατί φταίω περισσότερο εγώ για το πιάτο που κάναμε.

Κάτσε στην θέση σου. Ποιός είσαι εσύ; Ποιός νομίζεις οτι είσαι; Mην μιλάς.

Έχεις πρόβλημα; Έχεις πρόβλημα; 

Οχι έδωσα το χέρι στον άλλον.

Γιατί του έδωσες το χέρι;

Γιατί πέρασε.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Chef μπορώ να ζητήσω να μπω εγώ στην θέση του Κωνσταντίνου γιατί φταίω περισσότερο εγώ για το πιάτο που κάναμε.

Κάτσε στην θέση σου. Ποιός είσαι εσύ; Ποιός νομίζεις οτι είσαι; Mην μιλάς.

Έχεις πρόβλημα; Έχεις πρόβλημα; 

Οχι έδωσα το χέρι στον άλλον.

Γιατί του έδωσες το χέρι;

Γιατί πέρασε.

Μπαίνεις χωρίς να χτυπήσεις;; 

Βγαίνεις, χτυπάς και ξαναμπαινεις. 

Σου είπα να κάτσεις; 

:lol:

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Αυτούς τους Sous Chef τι τους έχουνε βάλει εκεί, για να την λένε στους άλλους και να συμμετέχουν στα καντήλια του Μποτρίνι. Ειδικά η γυναίκα την λέει άνετα στους άλλους αν τύχει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αυτούς τους Sous Chef τι τους έχουνε βάλει εκεί, για να την λένε στους άλλους και να συμμετέχουν στα καντήλια του Μποτρίνι. Ειδικά η γυναίκα την λέει άνετα στους άλλους αν τύχει.

Η γυναίκα είναι πολύ πιο αυστηρή από τον άλλον. Τους έχουν σαν βοηθούς /υπεύθυνους της κουζίνας για να τους βάζουν "χέρι" και να υπάρχει βαβούρα. 

Εμένα περισσότερο από όλους τους διαγωνιζομενους μου σπάει τα νεύρα αυτή που λέει συνέχεια "εμείς στο νησί έτσι τα φτιάχνουμε και είναι όλοι ευχαριστημένοι". Δεν βλεπω να ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα καινούρια. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν αυτή που τα έβαλε στο δεύτερο επεισόδιο με τον sous. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lek88 είπε

Εμένα περισσότερο από όλους τους διαγωνιζομενους μου σπάει τα νεύρα αυτή που λέει συνέχεια "εμείς στο νησί έτσι τα φτιάχνουμε και είναι όλοι ευχαριστημένοι". Δεν βλεπω να ενδιαφέρεται να μάθει πράγματα καινούρια. Δεν θυμάμαι όνομα αλλά ήταν αυτή που τα έβαλε στο δεύτερο επεισόδιο με τον sous. 

Καλά αυτή μου θυμίζει την Γωγώ από master chef που έλεγε "έτσι τα κάνουμε στ" Άργους". Βρε ούστ! 

Εν τω μεταξύ ο άλλος πήγε να ακούσει την γνώμη του ζαχαροπλάστη καθώς και του Μποτρίνι για τα χτένια. "Δεν θέλω να σας προσβάλλω αλλά εγώ πιστεύω τα έκανα καλά". Όταν έχεις δύο άτομα και ένα μάτσο άλλους που λένε οτι είχαν πρόβλημα, απλά δεν μιλάς..... 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Καλά αυτή μου θυμίζει την Γωγώ από master chef που έλεγε "έτσι τα κάνουμε στ" Άργους". Βρε ούστ! 

Εν τω μεταξύ ο άλλος πήγε να ακούσει την γνώμη του ζαχαροπλάστη καθώς και του Μποτρίνι για τα χτένια. "Δεν θέλω να σας προσβάλλω αλλά εγώ πιστεύω τα έκανα καλά". Όταν έχεις δύο άτομα και ένα μάτσο άλλους που λένε οτι είχαν πρόβλημα, απλά δεν μιλάς..... 

Έτσι το κάνουν στα χωριά τους αλλά υποτίθεται ότι ήρθες εδώ για να εξελιχθείς και να δουλέψεις σε ένα μεγάλο εστιατόριο. Αν δεν έχεις σκοπό να μάθεις δύο πράγματα παραπάνω και να γίνεις καλός, απλά φεύγεις. Αύριο μεθαύριο τι θα λέει στους πελάτες του μαγαζιού; Ότι στο χωριό της τρώνε την μπριζόλα καμμένη γι αυτό την σερβίρει έτσι κ εδώ; 

Ναι δεν έπρεπε να το πει αυτό μπροστά στους πελάτες (Αλερτας) . Είναι σαν να τους λέει ότι δεν ξέρουν να τρώνε. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 5/3/2018 στις 10:14 ΜΜ, managerre είπε

μήπως είσαι λίγο γλειψιματιας?
και δεν μαρεσούν καθόλου οι γλειψιματίες

Μιλάς στον σεφ σου στον ενικό;;; 

Οχι, προς Θεού. Για άλλον έλεγα :lol:

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/12/2018 στις 4:44 ΠΜ, Βασίλης_29 είπε

Το λάθος για μένα είναι οτι προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα, αν ήταν καθημερινό ή 3 φορές την βδομάδα θα είχε πιο πολύ φάση και θα το κοιτούσαν περισσότεροι, άντε τώρα να περιμένω μια βδομάδα για να κάτσω να το δω, χάνεται το ενδιαφέρον στο τέλος και τα παρατάς.

το χθεσινό δεν το είδα αλλά φαντάζομαι...κρίμα πάντως, εκεί που βλέπεις τη μια μέρα, είσαι μπριζομένος και αμολάς καντίλια και εσύ μαζί με τον Βοτρίνι, δεν έχεις ποιον να μπινελικόσεις την επόμενη...

πρέπει να περιμένω την άλλη βδομάδα...έχω ξεχάσει και οτι υπάρχει η εκπομπή κιόλας.

Δημοσ.

ο μποτρινι με εχει ψησει αρρωστα να παω μαγαζι του

πηρε 17/20 το 1ο εστριατοριο στην ελλαδα που παιρνει τοσο

επισης πηρε και αστερι μισελεν και ο σεφ που εχει στο μαγαζι του βγηκε 4ος καλυτερος νεος σεφ στον κοσμο!

δειτε βιογραφικο, εχει παει αλλου το επιπεδο ο μποτρινι

Νικόλαος Μπίλλης – CHEF
Υπεύθυνος στο Botrini’s restaurant (chef de cuisine)

Προϋπηρεσία: Etrusco restaurant (Best restaurant in Greece), Botrini’s restaurant (1 βραβείο Michelin), Hytra restaurant (1 αστέρι Michelin), Miramar restaurant LLANCA Spain (2 αστέρια Michelin), Le Jardin de Sens, Montpellier Γαλλία (2 αστέρια Michelin), De Librije Zwolle, Ολλανδία (3 αστέρια Michelin), Noma Restaurant, Κοπεγχάγη (2 αστέρια Michelin, Best Restaurant in the world 2010)
Διακρίσεις: S. Pellegrino Young Chef 2016 (1nd award on Mediterranean countries), S. Pellegrino Young Chef 2015 (2nd award on Mediterranean countries).
Λατρεύει τη μαγειρική και έχει μία εσωτερική ενέργεια και δύναμη που τον ωθεί να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, να ξεχωρίζει και να διαπρέπει σε ό,τι κάνει. Έχει ομαδικό πνεύμα και κύριος στόχος του είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών. Όπως δηλώνει σχετικά «Εγώ είμαι ο καλλιτέχνης και οι πελάτες, οι κριτές μου».Αγαπά την Ελλάδα, την υπέροχη κουζίνα του τόπου του, τις πρώτες ύλες, την ποικιλία και μέσα από τη μαγειρική προσπαθεί να την αναδείξει σε όλο τον κόσμο. Δουλεύει ως chef de cuisine στο Botrini’s restaurant. Τον ελεύθερο χρόνο του οργώνει τα Ελληνικά βουνά, τις πεδιάδες και τις θάλασσες με στόχο να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια μυστικά που θα απογειώνουν τα πιάτα που ετοιμάζει και τις γεύσεις στην κουζίνα του. Συμμετέχει σε σεμινάρια και ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό όπου έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει διαφορετικές κουζίνες σε βραβευμένα εστιατόρια με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντές του και τις γνώσεις του στη γαστρονομία.

• Like 1
Δημοσ.

Λίγο που είδα στο youtube μου φάνηκε μονοκάμερη φτηνοπαραγωγή οπότε δεν ξαναασχολούμαι.

Master Chef μόνο!

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, skiabox είπε

Λίγο που είδα στο youtube μου φάνηκε μονοκάμερη φτηνοπαραγωγή οπότε δεν ξαναασχολούμαι.

Master Chef μόνο!

Μα γιατί? Δεν θες να δεις τους νέους εκκολαπτούμενους μάγειρες που εκπαιδεύονται από τον Μποτρίνι για να στελεχώσουν επιχειρήσεις και να προωθήσουν το επιχειρείν στον τομέα της εστίασης?

• Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
23 hours ago, managerre said:

ο μποτρινι με εχει ψησει αρρωστα να παω μαγαζι του

πηρε 17/20 το 1ο εστριατοριο στην ελλαδα που παιρνει τοσο

επισης πηρε και αστερι μισελεν και ο σεφ που εχει στο μαγαζι του βγηκε 4ος καλυτερος νεος σεφ στον κοσμο!

δειτε βιογραφικο, εχει παει αλλου το επιπεδο ο μποτρινι

Νικόλαος Μπίλλης – CHEF
Υπεύθυνος στο Botrini’s restaurant (chef de cuisine)

Προϋπηρεσία: Etrusco restaurant (Best restaurant in Greece), Botrini’s restaurant (1 βραβείο Michelin), Hytra restaurant (1 αστέρι Michelin), Miramar restaurant LLANCA Spain (2 αστέρια Michelin), Le Jardin de Sens, Montpellier Γαλλία (2 αστέρια Michelin), De Librije Zwolle, Ολλανδία (3 αστέρια Michelin), Noma Restaurant, Κοπεγχάγη (2 αστέρια Michelin, Best Restaurant in the world 2010)
Διακρίσεις: S. Pellegrino Young Chef 2016 (1nd award on Mediterranean countries), S. Pellegrino Young Chef 2015 (2nd award on Mediterranean countries).
Λατρεύει τη μαγειρική και έχει μία εσωτερική ενέργεια και δύναμη που τον ωθεί να προσπαθεί πάντα για το καλύτερο, να ξεχωρίζει και να διαπρέπει σε ό,τι κάνει. Έχει ομαδικό πνεύμα και κύριος στόχος του είναι η άρτια εξυπηρέτηση των πελατών. Όπως δηλώνει σχετικά «Εγώ είμαι ο καλλιτέχνης και οι πελάτες, οι κριτές μου».Αγαπά την Ελλάδα, την υπέροχη κουζίνα του τόπου του, τις πρώτες ύλες, την ποικιλία και μέσα από τη μαγειρική προσπαθεί να την αναδείξει σε όλο τον κόσμο. Δουλεύει ως chef de cuisine στο Botrini’s restaurant. Τον ελεύθερο χρόνο του οργώνει τα Ελληνικά βουνά, τις πεδιάδες και τις θάλασσες με στόχο να ανακαλύπτει συνεχώς καινούρια μυστικά που θα απογειώνουν τα πιάτα που ετοιμάζει και τις γεύσεις στην κουζίνα του. Συμμετέχει σε σεμινάρια και ταξιδεύει συχνά στο εξωτερικό όπου έχει τη δυνατότητα να δοκιμάζει διαφορετικές κουζίνες σε βραβευμένα εστιατόρια με στόχο να διευρύνει τους ορίζοντές του και τις γνώσεις του στη γαστρονομία.

Το πραγματικό του μαγαζί στο Χαλάνδρι δεν είναι αυτό που βλέπεις στο show. Και προφανώς δεν θα ρίσκαρε να το χρησιμοποιήσει για ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα. Αυτό που βλέπεις είναι ένα εστιατόριο/studio που στήθηκε για τις ανάγκες του προγράμματος και οι "πελάτες" είναι φίλοι και γνωστοί του χώρου.

Τώρα το κανονικό του μαγαζί, προσωπικά δεν με ενθουσίασε αν και οι γεύσεις του ήταν ενδιαφέρουσες και με εντυπωσιακή παρουσίαση στα πιάτα... Θεώρησα το χώρο αρκετά "κρύο" και απο θέμα θερμοκρασίας αλλά και από design. :) 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...