Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 260
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν πάει καλά στις τηλεθεάσεις αλλά δεν θα κοπεί, έχει ήδη γυριστεί και το τελευταίο επεισόδιο.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, G.TH. είπε

Δεν πάει καλά στις τηλεθεάσεις αλλά δεν θα κοπεί, έχει ήδη γυριστεί και το τελευταίο επεισόδιο.

woot?Τελευταιο επεισοδιο κιολας?

Τοσο μικρο ηταν?Η επειδη εκει το γυρνανε καθε μερα και εμεις βλεπουμε 1-2 την εβδομαδα>

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

woot?Τελευταιο επεισοδιο κιολας?

Τοσο μικρο ηταν?Η επειδη εκει το γυρνανε καθε μερα και εμεις βλεπουμε 1-2 την εβδομαδα>

Το δεύτερο, ο τελικός έχει ήδη γυριστεί. Θα είναι κονσέρβα 2 μηνών. Ελπίζω να μην σκάνε σπόιλερ όπως στα υπόλοιπα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Διαβαζω για μονοψηφια νουμερα...λογικο μου φαινεται αφου το βαλαν απεναντι στο Master Chef που ειχε ολο τον κοσμο με το μερος του και ετρεχε ηδη ενα 2μηνο.Πως θα το αφησει καποιος που γουσταρει το ειδος?Εγω προσωπικα δεν εχω δει ποτε live το Hells Kitchen...Παντα μετα στο Web tv 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο καινούργιος  έδωσε μία νέα πινελιά στο παιχνίδι.

Μακάρι πάντως να μην κοπεί,εάνν δεν είχε απέναντι του το Master Chef ή έανν είχε αρχίσει πιο νωρίς θα μιλούσαμε για διαφορετικά νούμερα.

Επεξ/σία από Muchacho
Δημοσ.

Γιατι συγνωμη αλλα τι το φοβερο προσφερει για να εχει μεγαλα νουμερα και συνεχεια?

Να ακουγονται συνεχεια μπιπ και γενικα βρισιες?

Να βλεπουμε τους υποτιθεται chef και εμπειρους να μην μπορουν ουτε μια σαλατα να βγαλουν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίσχος το live stream του ΑΝΤ1. Δεύτερη φορά σε επεισόδιο του hell kitchen και έχει προβλήματα η μετάδοση. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vairass είπε

Χάχα σφαγή γίνεται... Αυτός ο Γιώργος είναι όντως μάγειρας; 

Μπα δεν το πιστεύω ότι είναι μάγειρας επίτηδες τον έβαλαν για σκοτωθούν δεύτερο επεισόδιο και του ρίχνουν μπινελίκια.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε

Μπα δεν το πιστεύω ότι είναι μάγειρας επίτηδες τον έβαλαν για σκοτωθούν δεύτερο επεισόδιο και του ρίχνουν μπινελίκια.

Μα δεν ξέρει τίποτα... Εγώ που δεν έχω ιδέα μερικά πράγματα τα κατάλαβα που του λένε. 

Δημοσ.

Νινο για φάπες το παιδάκι, ήθελε να τον αποκαλούν κ σεφ και να διώξει τον Γιώργο. Απο που κι ως που του λεει να φυγει; 

ευτυχως ο Μποτρίνι τον έσωσε και τους την είπε έτσι άδικοι που ηταν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε

κλαιω, το παιδι μαλλον δεν εχει ιδεα, και το στυλακι του ολα τα λεφτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά τι έβαλε αυτός στο φαγητό του; Ρύζι μουλιασμένο σε κόλλα logo? 

n4xxc4.jpg

Κατά τα άλλα, ο κακός χαμός στο service, πλούσια επίδειξη από μπινελίκια και βρισίδια.

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ.

Οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από μαγειρική και μπήκαν απλά για να κάνουν τζερτζελε. 

Η άλλη λέει δεν είχε φτιάξει ποτέ γλυκό με ζελατίνη. 

Ο νέος δεν πρέπει να έχει μαγειρέψει ούτε αυγό βραστό. 

Οι δύο σεφ του μποτρινι μεγάλα σιχαματα που τους βάζουν φιτιλιες για να τσακώνονται. Ειδικά η γυναίκα - εγγονή του Χίτλερ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...