Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.

Χαλασε το κινητό της μάνα μου και δεν ανοίγει, κολλάει αφού ανοίξει εκεί που λέει "κοσμοτε ο κοσμας εσυ" ή κάτι τέτοιο τελοσπαντων και μένει εκεί.

Θα πάρει άλλο, αλλά το πρόβλημα είναι ότι έχει μερικά τηλέφωνο αποθηκευμένα μέσα και όχι στη Σιμ της.

Ξέρει κάποιος αν μπορούμε να κάνουμε κάτι? 

Είμαι ανοικτός σε πειράματα, έτσι και αλλιώς το κινητό δε θα ξαναχρησιμοποιηθεί αφού θα γίνει αγορά νέου. Από ότι λέει τα περισσότερα που θέλει για τη δουλειά της τα έχει, αλλά αν γίνεται να ανακτήσουμε και τα άλλα θα ήταν καλό

Από Γερμανό ζήτησαν 30 ευρώ για να γίνει αυτό, προφανώς αφού θα αγοραστεί καινούργιο δεν θα τα δώσει.

Αν έχει κάποιος κάποια ιδέα πείτε μου. 

Το κινητό είναι το lg spirit 4g lte

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγχρονισμό με το Gmail δεν είχε κάνει?

Είναι λίγο βλακεία εν έτει 2018 να γίνονται τέτοια λάθη.

Δεν το λέω αποκλειστικά, για να μην παρεξηγηθώ.

Χρησιμοποίησε το Android Recovery

Επεξ/σία από saruman123
  • Thanks 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Συγχρονισμό με το Gmail δεν είχε κάνει?

Είναι λίγο βλακεία εν έτει 2018 να γίνονται τέτοια λάθη.

Δεν το λέω αποκλειστικά, για να μην παρεξηγηθώ.

Χρησιμοποίησε το Android Recovery

Ναι προφανώς και έχεις δίκιο και φταίω και εγώ που δεν της το είχα πει. 

Και αν έχει κάνει δε ξέρω αν θυμάται κωδικούς για να τσεκαρω.

Το andoid recovery πως ακριβώς? Το κατεβάζω pc και με usb συνδέω το κινητό?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Ναι αν το βλέπει ο υπολογιστής....

https://www.easeus.com/android-data-recovery-software/free-android-data-recovery.html

Έγινε σε ευχαριστώ πάρα πολύ θα ενημερώσω αύριο αν κατάφερα κάτι που θα ασχοληθώ

Ευχαριστώ και  πάλι!

Δημοσ.
10 ώρες πριν, saruman123 είπε

Ναι αν το βλέπει ο υπολογιστής....

https://www.easeus.com/android-data-recovery-software/free-android-data-recovery.html

Καλημέρα, δυστυχώς ενώ το αφήνει να φορτίσει, δε το αναγνωρίζει για να δω αρχεία και τέτοια, ενώ το xiaomi που έβαλα πάνω το βρίσκει κανονικά, άρα φαντάζομαι φταίει το lg. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, panossar95 είπε

Ναι προφανώς και έχεις δίκιο και φταίω και εγώ που δεν της το είχα πει. 

Και αν έχει κάνει δε ξέρω αν θυμάται κωδικούς για να τσεκαρω.

Το andoid recovery πως ακριβώς? Το κατεβάζω pc και με usb συνδέω το κινητό?

Μπορείς να κάνεις ανάκτηση τους κωδικούς μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω email που δηλώνεις όταν φτιάχνεις gmail 

42 λεπτά πριν, panossar95 είπε

Καλημέρα, δυστυχώς ενώ το αφήνει να φορτίσει, δε το αναγνωρίζει για να δω αρχεία και τέτοια, ενώ το xiaomi που έβαλα πάνω το βρίσκει κανονικά, άρα φαντάζομαι φταίει το lg. 

Είναι απ τις λίγες φορές που δεν φταίει το lg πρέπει να περάσεις τους drivers της lg στο pc

Επεξ/σία από ziaba
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, ziaba είπε

Μπορείς να κάνεις ανάκτηση τους κωδικούς μέσω κινητού τηλεφώνου ή μέσω email που δηλώνεις όταν φτιάχνεις gmail 

Είναι απ τις λίγες φορές που δεν φταίει το lg πρέπει να περάσεις τους drivers της lg στο pc

Έγινε σε ευχαριστώ, το σκέφτηκα αλλά δε το έκανα, ελπίζω να τα βρω στο internet, γιατί πρέπει να είναι και παλιό το κινητό

Όσο για το email, δε ξέρω τι έχει βάλει, δε θυμάται, δε το πολύ έχει γενικά οπότε πρέπει να το πάμε αλλιώς δυστυχώς. Θα δοκιμάσω και με τα drivers μήπως γίνει κάτι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...