johny.keha Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Παιδιά έχω ένα θέμα από την αρχή με το iPhone X μου. Αρχικά το πήρα καινούργιο. Κάποιες φορές ενώ το έχω στο αθόρυβο όταν πληκτρολογώ η κλείσω την οθόνη δουλεύει κανονικά ο ήχος ακόμα και αν μου στείλουν μήνυμα. Αν το ξανά βάλω στο μη αθόρυβο και μετά ξανά αθόρυβο λύνεται αλλά πάλι δεν μπορώ να το δεχτώ ένα κινητό που έδωσα 1100 ευρώ να το κάνει αυτό
simon2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Ξεκινάς με τα πιο απλά. Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το iTunes και μετά βλέπεις. Μπορεί να είναι και του mute ελαττωματικό και εκεί δεν μπορείς να κανείς τίποτα. Δυστυχώς το Χ έχει βγαλει αρκετά θέματα έως τώρα και δεν είσαι ο μόνος, αρκετοί τα έδωσαν και πήραν το 8+ Καθώς είχαν θέματα με μπαταρία, σήμα, κτλπ Αν είναι το δεύτερο το πάς για εγγύηση.
QuantumWanderer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δυστυχώς υπάρχει κόσμος που δίνει τρελά ποσά σε συσκευές, θεωρώντας ότι η πιθανότητα βλάβης είναι μηδέν. Τυπική περίπτωση για εγγύηση το παραπάνω.
kostasrodos29 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, johny.keha είπε Παιδιά έχω ένα θέμα από την αρχή με το iPhone X μου. Αρχικά το πήρα καινούργιο. Κάποιες φορές ενώ το έχω στο αθόρυβο όταν πληκτρολογώ η κλείσω την οθόνη δουλεύει κανονικά ο ήχος ακόμα και αν μου στείλουν μήνυμα. Αν το ξανά βάλω στο μη αθόρυβο και μετά ξανά αθόρυβο λύνεται αλλά πάλι δεν μπορώ να το δεχτώ ένα κινητό που έδωσα 1100 ευρώ να το κάνει αυτό Κάνε μια επαναφορά ρυθμίσεων και hard reset δεν χάνεις τίποτα . Αν δεν φτιάξει κάνε restore as new . Αν πάλι δεν φτιάξει το πρόβλημα υπάρχει εγγύηση να σε καλύψει δες iDocument istorm κτλ . 17 ώρες πριν, simon2006 είπε Ξεκινάς με τα πιο απλά. Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το iTunes και μετά βλέπεις. Μπορεί να είναι και του mute ελαττωματικό και εκεί δεν μπορείς να κανείς τίποτα. Δυστυχώς το Χ έχει βγαλει αρκετά θέματα έως τώρα και δεν είσαι ο μόνος, αρκετοί τα έδωσαν και πήραν το 8+ Καθώς είχαν θέματα με μπαταρία, σήμα, κτλπ Αν είναι το δεύτερο το πάς για εγγύηση. Καλό το 8 plus αλλά αν πέσει κάτω δεν συγχωρεί λάθος πας για οθόνη την έχουν πατήσει πολλοί φίλοι μου και ξανά γύρισαν. Όσο το ότι έχουν βγάλει πολλά προβλήματα δεν θα συμφωνήσω αν δεις στατιστικά είναι το κινητό με τα ελάχιστα προβλήματα που έχει βγάλει πάντα για Apple συσκευή . Και μιας και μιλάμε για Samsung ας θυμηθούμε και τα ρεζιλίκια αυτής που ανατιναζώτανε τα κινητά στα αεροπλάνα που έβγαζαν ανακοίνωση ότι δεν δέχονται Note 7 κτλ. Σκοπός είναι το after sale και πιστεύω και οι δύο εταιρείες το έχουν αυτό και γι αυτό είναι και πρώτες στο κοινό .
QuantumWanderer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Η Samsung είναι μακράν ο πρώτος κατασκευαστής σε ποσοστά βλαβών smartphones. Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι άλλοι κατασκευαστές με Android, δεν έχουν σημαντικά μικρότερα ποσοστά. Όπως και το γεγονός ότι το failure rate των iPhone έχει εκτιναχθεί σε σχέση με τις πρώτες αξιόπιστες σειρές που έφεραν κόσμο στην εταιρεία.
simon2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλά με την λογική αυτή αστα να πάνε, καλύτερα πάρε caterpillar στα καινούργια κινητά πέφτει κάτω και κανείς προσευχή.Δεν θα συμφωνήσω με τα στατιστικά... δες τις αγγελίες ποσά Χ έχεις και πόσα 8+
Super Moderators billdanos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 On 05/03/2018 at 11:31 PM, simon2006 said: Ξεκινάς με τα πιο απλά. Μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων από το iTunes και μετά βλέπεις. Μπορεί να είναι και του mute ελαττωματικό και εκεί δεν μπορείς να κανείς τίποτα. Δυστυχώς το Χ έχει βγαλει αρκετά θέματα έως τώρα και δεν είσαι ο μόνος, αρκετοί τα έδωσαν και πήραν το 8+ Καθώς είχαν θέματα με μπαταρία, σήμα, κτλπ Αν είναι το δεύτερο το πάς για εγγύηση. Το iphone X δεν έχει βγάλει κανένα θέμα που να αφορά πολλούς χρήστες κλπ. Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την μπαταρία του, η συμπεριφορά του είναι άψογη. Από τη στιγμή που είναι ακόμη συσκευή εντός εγγύησης και παρουσιάσει το οτιδήποτε, το πας στο service και είσαι οκ!
kormos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Στις 3/5/2018 στις 8:31 ΜΜ, johny.keha είπε Παιδιά έχω ένα θέμα από την αρχή με το iPhone X μου. Αρχικά το πήρα καινούργιο. Κάποιες φορές ενώ το έχω στο αθόρυβο όταν πληκτρολογώ η κλείσω την οθόνη δουλεύει κανονικά ο ήχος ακόμα και αν μου στείλουν μήνυμα. Αν το ξανά βάλω στο μη αθόρυβο και μετά ξανά αθόρυβο λύνεται αλλά πάλι δεν μπορώ να το δεχτώ ένα κινητό που έδωσα 1100 ευρώ να το κάνει αυτό Ακολουθείς τα παραπάνω που έχουν αναφερθεί από @simon2006, @kostasgr78, @kostasrodos29, @billdanos εναλλακτικά αν επικοινωνήσεις με την iSystem σε 2-5 ημέρες θα έχεις νέο στα χέρια σου (αν γνωστοποιηθεί η βλάβη) καθώς δεν ανοίγουν στην Ελλάδα (τα εντός εγγύησης) ΜΦΧ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα