ziaba Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μήνυμά από την Vodafone έχω σύνδεσή δεν γνωρίζω αν παίζει σε κάρτα, cu κτλ ΠOY ΠAΣ XΩPIΣ TO SOCIAL PASS ΔΩPO ΣOY; ΣTEIΛE Σ ΣTO 1339 ΓIA NA AΠOΛAMBANEIΣ OΛO TO MAPTIO ΔΩPEAN FACEBOOK, INSTAGRAM, TWITTER KAI OΛEΣ TIΣ AΓAΠHMENEΣ ΣOY SOCIAL EΦAPMOΓEΣ, XΩPIΣ NA KATANAΛΩNEIΣ TA MB TOY ΠPOΓPAMMATOΣ ΣOY! TO VODAFONE SOCIAL PASS ΔΩPO ΣOY IΣXYEI EΩΣ KAI THN 1/04, AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣOY ENTOΣ EΛΛAΔOΣ. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από ziaba 4 3
lionheart75 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχω family red 2 με είχαν ήδη ενημερώσει μέσω sms και το ενεργοποίησα το μεσημέρι. Βέβαια 4gb δεδομένα το μήνα με αυτά και με αυτά να δούμε που θα τα καταναλώσουμε... Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από lionheart75 1
_emperor Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 συμβολαιο μου λεει δεν ειναι διαθεσιμη η προσφορα..
Thanasis159 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Συμβόλαιο, το πήρε κανονικά! Thanks a lot TS! 1
sotiriadisc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 ευχαριστω το πηρα και εγω, εαν βλεπουμε video απο το facebook το μετραει στα δωρεαν η οχι ? εχει κανεις ιδεα ? 1
alexxkidd31 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, zio10 είπε Γιατί το λες; Για την κατεύθυνση του παγκόσμιου ιστού 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 λεπτά πριν, alexxkidd31 είπε Για την κατεύθυνση του παγκόσμιου ιστού Η κοινή αποδοχή δίνει την κατεύθυνση.
AntiCambeR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μας φτάνει η Cosmote που αφαιρεί το χρηματικό υπόλοιπο και μπαίνει φραγή εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων στον μισό χρόνο απο οτι πιο παλιά.Θες δεν θες θα βάλεις κάρτα,οχι 5€,μόνο 10€,τι τους πέρασες,ψιλικατζήδες; Εχω 1 αριθμό What's Up και έχω παρατήσει το CU αφού το 70-80% έχουν What's Up.Δίνουν δωρεάν sim,όμως χρειάζεται ανανέωση για να κρατήσεις τον αριθμό. Να είσαι άνεργος,να έχεις μείνει με λίγα χρήματα 10-20€ η 0€ και να σου έρχεται μύνημα για φραγή.Αναγκαστικά πρέπει να βρείς 10€,οχι 5€ (τους "χάλαγε").Και να περιμένεις μήπως πάρουν τηλέφωνο για δουλειά αφού ψάχνεις μήνες,έχεις στείλει βιογραφικά κλπ... Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2018 από AntiCambeR
dchatz Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 θελει λίγο προσοχή γιατί πάντα υπάρχουν σύνδεσμοι που δεν περιλαμβάνονται στο δωρεάν και μην αρχίσουν οι χρεώσεις. Αν ήταν και το youtube μέσα θα ήταν πολύυυυυυυ καλύτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα