Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως απο onboard γραφικά σε ένα DELL 7020 (i5 4590, 16GB DDR3, Samsung EVO 850 250 GB) με την 1050 ti, στο monitor μου (1680x1050), είδα τον φως μου.

Άφησα και το Nvidia Experiance να κάνει τα δικά του στο Witcher 3 και έχω 57-60 fps (vsync on) ακατέβατα . Μόνο σε κάποια video μου το γυρίζει σε 30fps ακριβώς και δεν ξέρω γιατί.

Επεξ/σία από panospeter
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον! Στα settings που ειπα. High AA και Textures και τα υπολοιπα medium. Ειδα: min 52, max 70..μεσος ορος 59-62fps .. Ειμαι αρκετα ικανοποιημένος σε αυτα τα γραφικα! Η προηγούμενη στα Very Low με AA Medium μου εδινε 60...οπότε..!!

Επεξ/σία από Levs
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Levs είπε

Λοιπον! Στα settings που ειπα. High AA και Textures και τα υπολοιπα medium. Ειδα: min 52, max 70..μεσος ορος 59-62fps .. Ειμαι αρκετα ικανοποιημένος σε αυτα τα γραφικα! Η προηγούμενη στα Very Low με AA Medium μου εδινε 60...οπότε..!!

Αν μιλάς για το PUBG δεν έχεις σωστά τις ρυθμίσεις... Βάλε foliage, effects και shadows στο very low. Στα υπόλοιπα κατά το δοκούν  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το post processing  χάνεις τουλάχιστον 15 fps. Οπωσδήποτε very low 

Με high texture-aa και όλα τα άλλα very low θα έχεις και καλά fps και καλό οπτικό αποτέλεσμα 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.

Το post-processing και το foliage τι ακριβώς αλλάζουν;; ξέρω οτι οσο ανεβαίνει το Post-Processing, τόσο πιο πολύ ζορίζεται η κάρτα. 

Δημοσ.

Για μένα κάνει πιο ωραία τα γραφικά το postpro μέσα στα σλιφκαυ έστω και στο low αλλα ρίχνει πολύ τα φπς και το κρατάω very low. Με το foliage high βλέπεις τα δεν τα απ το αεροπλάνο, δεν έχει κάποιο νόημα αστo very low

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Levs είπε

Το post-processing και το foliage τι ακριβώς αλλάζουν;; ξέρω οτι οσο ανεβαίνει το Post-Processing, τόσο πιο πολύ ζορίζεται η κάρτα. 

Αν σε βολευει ετσι οπως παιζεις τοτε μην αλλαξεις κατι.

Στα online παιχνιδια ουτως ή αλλως ο καθενας οπως θελει βαζει τις ρυθμισεις αρκει να εχει 60fps.

Οι υπολοιπες λεπτομερειες ειναι για τους pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Levs είπε

Θα σου πω για το foliage: όταν ανεβάζεις την τιμή του, βλέπεις περισσότερη πρασινάδα (φυτά, θάμνους κτλ κτλ) έτσι διευκολύνεις την κάλυψη των εχθρών.. κάτι που δεν συμβαίνει στους αντιπάλους γιατί πολύ απλά όλοι το έχουν στο very low έτσι ώστε να βλέπουν καλύτερα τους κρυμμένους 

Επεξ/σία από leros2004
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leros2004 είπε

Θα σου πω για το foliage: όταν ανεβάζεις την τιμή του, βλέπεις περισσότερη πρασινάδα (φυτά, θάμνους κτλ κτλ) έτσι διευκολύνεις την κάλυψη των εχθρών.. κάτι που δεν συμβαίνει στους αντιπάλους γιατί πολύ απλά όλοι το έχουν στο very low έτσι ώστε να βλέπουν καλύτερα τους κρυμμένους 

Αυτό γινόταν μέχρι το καλοκαίρι, έχει γίνει update και το έχουν φτιάξει αν θυμάμαι καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...