Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

απο 21 θα παει 28 και εκει που εχει 18 θα παει 25...200 ευρω γιαυτο δεν εχει λογικη, παλι δε μπορεί να παιξει ανθρωπινα

Τα νουμερα που αναφερεις προκυπτουν απο καπου? Εγω παντως μια χαρα βλεπω μεχρι και 40fps(overwatch)να εχει η 1050ti σε σχεση με την 460. Επισης το δεν μπορει να παιξει ανθρωπινα ουτε αυτο το καταλαβαινω. Εχω την εντυπωση οτι οι περισσοτεροι νομιζετε οτι η 1050ti ειναι μια rebrand 750 κατι που δεν ισχυει ουτε για αστειο.

Το ''δεν μπορει να παιξει ανθρωπινα'' ειναι τα 60fps σε high settings σε battlefield 1 και gears of war 4?

• Like 3
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι ,μια gtx670 ειναι με 4GB και φυσικα δεν παιζεις ανθρωπινα και εννοειται οτι δεν πετας 235 για να πας απο 460 σε 1050ti.Αν δεν ειχε καθολου vga ας τα εδινε για την 1050ti αλλα +235 απο 460 σε 1050ti γελαει το συμπαν και οι εταιρειες τριβουν τα χερακια τους με τη χαζομαρα των καταναλωτων

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

οχι ,μια gtx670 ειναι με 4GB και φυσικα δεν παιζεις ανθρωπινα και εννοειται οτι δεν πετας 235 για να πας απο 460 σε 1050ti.Αν δεν ειχε καθολου vga ας τα εδινε για την 1050ti αλλα +235 απο 460 σε 1050ti γελαει το συμπαν και οι εταιρειες τριβουν τα χερακια τους με τη χαζομαρα των καταναλωτων

Δεν πειραζει συνεχισε να παραπληροφορεις τον κοσμο οπως εκανες πιο πισω για τις επιδοσεις των 5fps διαφορα που στην πραξη δεν ισχυουν.

Και ουτε ειπε πουθενα οτι θελει να δωσει +235ευρω για 1050ti που γελαει το συμπαν που λες και εσυ.

Ειπε οτι διαθετει μεχρι 235ευρω.

Τελος δεν μπορω να καταλαβω το αστειο που ειναι.Εχει μια πιο αδυναμη καρτα και θελει να αγορασει μια δυνατοτερη εντος των χρηματων που διαθετει?Πουλαει την καρτα του τωρα για ενα Χ ποσο,συμπληρωνει για μια 1050ti(κατα προτιμηση οπως ειπα στις φθηνοτερες επιλογες κατω των 200ευρω)και αργοτερα οταν βγουν οι νεες καρτες ή φτιαξει το πραγμα την πουλαει και αγοραζει κατι αλλο.

Αν δεν εχετε σκοπο να βοηθησετε καλυτερα μην συμμετεχετε ορισμενοι,ειδικα αν ειναι να κοροιδευετε εις βαρους του αλλου ποσο μαλλον να πεφτει και παραπληροφοριση οπως πιο πισω.

• Like 1
Δημοσ.

Αν μπορώ να βοηθήσω σαν κάτοχος της 1060 είναι είναι ότι μια εξαιρετική επιλογή σε αυτά τα χρήματα. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος τόσο στα frames, καθώς κάνω live streamming, εγγραφή με πρόγραμμα action mirillis και όχι μόνο δεν κολλάει αλλά και η ποιότητα κινείται σε πολύ υψηλά επίπεδα. Σίγουρα παίζει ρόλο το γεγονός ότι ότι έχω I7, 16 ram κτλ, αλλά καθαρά εμπειρικώς είναι η ιδανική λύση. Δώσε παραπάνω λίγα παραπάνω χρήματα και δεν θα το μετανιώσεις.

Δημοσ.

με τα λεφτα σου δωσε και πηγαινε απο 460 σε 1050ti (τη στιγμη που οι καρτες ειναι υπερτιμημενες) ,μην παραπληροφορεις τον κοσμο οτι προκειται για αναβαθμιση ομως...πρεπει να εισαι ανικητο νουμερο για να θεωρεις αναβαθμιση τη 1050τι απο 460

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Πρεπει να χει και λιγο νοημα η αλλαγη ομως σε σχεση με τα χρηματα που δινει,στη προκειμενη περιπτωση για τα χρηματα που θα δωσει το performance/€ ειναι στο πατωμα,να κανει υπομονη να μαζεψει 5 φραγκα παραπανω αφου εχει ηδη μια lowend καρτα και να κανει ουσιαστικο upgrade και οχι sidegrade δε παιζει δηλαδη?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, 3DJIN είπε

μην παραπληροφορεις τον κοσμο οτι προκειται για αναβαθμιση ομως.

Καποιος μαλλον εχει μπερδεψει το τι θα πει μεγαλη αναβαθμιση με την μικρη(προσωρινη)αναβαθμιση.

Οσο για το ποιος παραπληροφορει και ποιος οχι με βαση αυτα που γραφτηκαν ας το κρινουν οι υπολοιποι και κυριως ο ts.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Levs είπε

Ευχαριστώ για τις γνώμες σας!

Η πρότασή μου.

Δίνεις σε.αγγελία τη δική σου.

Αγοράζεις από αγγελία κάτι σαν αυτήν

Δεν αξίζει η 1050ti ως αναβάθμιση.

Edit άκυρο, διάβασα 390.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήρθε στα χέρια μου η 1050ti της PALIT.. Αρκετά εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις της...Πλέον Forza στα ULTRA από Low..PUBG στα high 60+ fps..Fortnite στα ULTRA 60fps..κατά τη γνώμη μου έπρεπε να γίνει αυτή η αγορά..Θα με βγάλει 4 χρόνια σίγουρα..δεν μπορούσα να μείνω πίσω με την 460 2gb..Ευχαριστώ για τις γνώμες σας!

Δημοσ.

Παίζεις pubg στα high 60+fps με 1050ti? Πες μας και μας το κόλπο 

16 ώρες πριν, Levs είπε

Καλησπέρα. Ήρθε στα χέρια μου η 1050ti της PALIT.. Αρκετά εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις της...Πλέον Forza στα ULTRA από Low..PUBG στα high 60+ fps..Fortnite στα ULTRA 60fps..κατά τη γνώμη μου έπρεπε να γίνει αυτή η αγορά..Θα με βγάλει 4 χρόνια σίγουρα..δεν μπορούσα να μείνω πίσω με την 460 2gb..Ευχαριστώ για τις γνώμες σας!

• Like 1
Δημοσ.

Ας πουμε high τελοςπαντως..AA και Textures High τα αλλα medium..60fps..θα το τεσταρω μετα ξανα κ θα ξαναπω αν ισχυει..γιατι δεν ειχα χρονο ..μην λεω και βλακειες

Δημοσ.
Στις 8/3/2018 στις 11:08 ΜΜ, Levs είπε

Ενταξυ για 4 χρονια δεν ειναι αυτη η καρτα εκτος αν παιζεις μονο αυτα τα παιχνιδια.

Κατα τα αλλα χαιρομαι που ειδες με τα ματια σου διαφορες και δεν ακουσες τα παραπανω σχολια για μεχρι 5fps διαφορα που ελεγε καποιος.

Σαν προσωρινη λυση καλη ειναι μεχρι να ξεκαθαρισει το τοπιο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Levs είπε

Ας πουμε high τελοςπαντως..AA και Textures High τα αλλα medium..60fps..θα το τεσταρω μετα ξανα κ θα ξαναπω αν ισχυει..γιατι δεν ειχα χρονο ..μην λεω και βλακειες

Στις 8/3/2018 στις 11:08 ΜΜ, Levs είπε

Κατσε να αποφασισει πρωτα και μετα βλεπουμε...............................πετυχε και το κατάλληλο παιχνιδι.

11 ώρες πριν, Levs είπε

Επεξ/σία από spyros007

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...