speedy23 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2018 Προχειρογραμμενη και κακογραμμενη με πολλες υπερβολες. Η βιασυνη στο γραψιμο της σεζον ηταν εκδηλη. Πλησιασε Prison Break levels στην αστειοτητα της ορισμενες φορες. Στις 15/11/2018 στις 11:31 ΜΜ, MakeGreeceSexyAgain είπε Μούφαν η σεζόν με πολύ ρηχό και προχειρογραμμένο σενάριο. Δεν ήταν μόνο η απουσία του Σπέισι το πρόβλημα πάντως. Ακόμα και ο ρόλος της Κλέρ σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν ήταν χειρότερος. 👍
paiktaras69 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2018 Στις 14/11/2018 στις 9:45 ΠΜ, Fotis13 είπε Ειμαι στον 6ο επεισοδιο ,σιγουρα η απουσια του Spacey ειναι κατι παραπανω απο εμφανης καθως και η αναγκη να κλεισει η σειρα τον κυκλο της . Παρολα αυτα παραμενει ενδιαφερουσα και βλεπετε ευχαριστα . tώρα βρήκα χρόνο να δω τον τελευταίο κύκλο. Εχω ακριβώς την ίδια άποψη ! 1
th_nikos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Ο Kevin Spacey ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο λογαριασμό του στο facebook 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, th_nikos said: Ο Kevin Spacey ανέβασε το συγκεκριμένο βίντεο στο λογαριασμό του στο facebook Ως απάντηση στην ποινική δίωξη που του ασκήθηκε. https://www.yahoo.com/news/kevin-spacey-facing-felony-sexual-assault-charges-alleged-incident-teen-193240674.html Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2018 από ThReSh
Arkin Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Ενας καταπληκτικος ηθοποιος που αγαπηθηκε απο τον κοσμο σε ταινιες οπως seven και usual suspects και τωρα με house of cards να ειναι τοσο αθλιος στη ζωη του με αυτα που εκανε καποτε η ακομα κανει. Κριμα σιγουρα θα ειχε πολλα ακομα να δωσει αλλα ολα πληρωνονται καποτε σε αυτη τη ζωη. 1
vairass Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Arkin είπε Ενας καταπληκτικος ηθοποιος που αγαπηθηκε απο τον κοσμο σε ταινιες οπως seven και usual suspects και τωρα με house of cards να ειναι τοσο αθλιος στη ζωη του με αυτα που εκανε καποτε η ακομα κανει. Κριμα σιγουρα θα ειχε πολλα ακομα να δωσει αλλα ολα πληρωνονται καποτε σε αυτη τη ζωη. Αυτά που λες τα κάνουν πολλοί σε Ελλάδα και εξωτερικό... Αν τα ξέραμε θα κάναμε εμετό συνέχεια, έτυχε να αποκαλυφθεί μόνο το δικό του... Εδώ ολόκληρος Μιχάλης Τζάκσον έκανε ότι έκανε και πάλι τον αγαπούσαν όλοι.. Μην πουμε για την Μαντόνα μια... Ο τύπος είναι ότι καλύτερο εκεί έξω σε καλλιτέχνη τέλος. Η θα τον πεθάνουμε ή θα τον κάνουμε βασιλιά η απόφαση είναι δική μας. 2
ktiniatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, vairass είπε Αυτά που λες τα κάνουν πολλοί σε Ελλάδα και εξωτερικό... Αν τα ξέραμε θα κάναμε εμετό συνέχεια, έτυχε να αποκαλυφθεί μόνο το δικό του... Εδώ ολόκληρος Μιχάλης Τζάκσον έκανε ότι έκανε και πάλι τον αγαπούσαν όλοι.. Μην πουμε για την Μαντόνα μια... Ο τύπος είναι ότι καλύτερο εκεί έξω σε καλλιτέχνη τέλος. Η θα τον πεθάνουμε ή θα τον κάνουμε βασιλιά η απόφαση είναι δική μας. Μπορεί να συνεχίσει να κινηματογραφεί μέσα από τη στενή. Και να κάνει αλλαξοκωλιές στα ενδιάμεσα των γυρισμάτων με τους συγκρατούμενούς του.
Arkin Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, vairass είπε Αυτά που λες τα κάνουν πολλοί σε Ελλάδα και εξωτερικό... Αν τα ξέραμε θα κάναμε εμετό συνέχεια, έτυχε να αποκαλυφθεί μόνο το δικό του... Εδώ ολόκληρος Μιχάλης Τζάκσον έκανε ότι έκανε και πάλι τον αγαπούσαν όλοι.. Μην πουμε για την Μαντόνα μια... Ο τύπος είναι ότι καλύτερο εκεί έξω σε καλλιτέχνη τέλος. Η θα τον πεθάνουμε ή θα τον κάνουμε βασιλιά η απόφαση είναι δική μας. Προφανως και ειναι ετσι το θεμα ειναι οτι αυτος ειναι διασημος και αυτα δεν τα σηκωνουν και καλα κανουν. Ουτε εγω θελω να τον δω να μην ξανα παιζει πουθενα καθαρα σαν ηθοποιος και αυτα που προσφερει αλλα αυτος φταιει και μονο για αυτα που γινονται.
Mhlogiatros Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό παιδί και αθώος σίγουρα δεν είναι αλλά θα τον σταυρώσουν . God bless america άμα δε κάνει deal θα πληρώσει για την υποκρισία και τα γ'μ'σια του μισού Holywood . Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Mhlogiatros
mike299 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μου αρέσει και εμένα πολύ σαν ηθοποιός, αλλά σε αντίθεση με το publicity stunt που ήταν το #metoo, εδώ μιλάμε για αποπλάνηση ανηλίκου, κατι που κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει. Είναι κρίμα αλλά ας πρόσεχε, τώρα πρέπει να πληρώσει για τις ανωμαλίες του Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από mike299
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Αναρρωτιέμαι, τι θα συμβεί άραγε αν αθωωθεί στο δικαστήριο; This would be fun...
mike299 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 22 λεπτά πριν, Malthador είπε Αναρρωτιέμαι, τι θα συμβεί άραγε αν αθωωθεί στο δικαστήριο; This would be fun... Δεν πρόκειται να αθωωθεί ( ούτε να καταδικαστεί) για την υπόθεση με τον ανήλικο γιατί δεν πάει στα δικαστήρια. Οδηγείται στα δικαστήρια για πιο πρόσφατες επιθέσεις ( που προσωπικά μου είναι αδιάφορες καθότι αφορούν ενήλικες και σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι καχύποπτος για τα πραγματικά κίνητρα). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι φυσικά. Πάντως με την πρώτη δήλωση του μόνο για εικόνα αθώου δεν με έπεισε.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Το πραγματικο του προβλημα ειναι οτι στο αμερικα λατρευουν τετοιες υποθεσεις και φτιαχνονται καριερες πανω σε τετοια πραγματα. Θα τον κυνηγησουν ειναι σιγουρο, τωρα για αν θα παει καθολου φυλακη εξαρταται καθαρα απο τον τραπεζικο του λογαριασμο και τι δικηγορους μπορει να πληρωσει και για ποσο καιρο. Προφανως και εγω δεν πιστευω οτι ειναι αθωος αλλα η υποκρισια περισσευει στην υποθεση του. Μια επικη σειρα θα μπορουσε να κλεισει με επικο τροπο και αντ αυτου ειδαμε το καραγκιοζιλικι που ειδαμε.....κριμα.
vairass Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αθώος και άνθρωπος δεν υπάρχει... Αλλος λίγο άλλος πολύ την καγκουρια του σε κάποια φάση της ζωής του την έκανε... Φαντάσου τώρα αυτόν τον τύπο ο οποίος ήταν πρώτη φίρμα στον κόσμο τι μπορεί να έκανε.. Φυσικά και δεν τον επικροτώ αλλά δεν μπορώ να τον κρίνω κιόλας, αλήθεια ο δικαστής που θα τον κρίνει δεν έχει βάλει χέρι ποτέ σε κάποια μικρότερη του; Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από vairass
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2018 On 26/12/2018 at 10:33, mike299 said: Δεν πρόκειται να αθωωθεί ( ούτε να καταδικαστεί) για την υπόθεση με τον ανήλικο γιατί δεν πάει στα δικαστήρια. Οδηγείται στα δικαστήρια για πιο πρόσφατες επιθέσεις ( που προσωπικά μου είναι αδιάφορες καθότι αφορούν ενήλικες και σε τέτοιες περιπτώσεις είμαι καχύποπτος για τα πραγματικά κίνητρα). Αν δεν έχει αλλάξει κάτι φυσικά. Πάντως με την πρώτη δήλωση του μόνο για εικόνα αθώου δεν με έπεισε. Μπορεί να μην σε έπεισε για εικόνα αθώου (ούτε εμένα για να είμαι ειλικρινής), πάντως σίγουρα δεν είναι η πρώτη δήλωση που περιμένεις να διαβάσεις από έναν παιδεραστή. Αυτό που θα περίμενα να ακούσω είναι το «αρνούμαι τα πάντα». Εγώ γενικότερα είμαι πολύ επιφυλακτικός με όλο το #metoo κίνημα, πάντως. Φυσικά και υπάρχουν άτομα τα οποία βιάστηκαν και εκβιάστηκαν για να κάνουν «θελήματα», όπως αντίστοιχα υπάρχουν και άτομα που χρησιμοποίησαν τους εαυτούς τους για ιδίο όφελος ή άτομα τα οποία σπέρνουν κατηγορίες δημόσια 20 χρόνια μετά για ιδίο όφελος. Το κάθε έγκλημα -θα έπρεπε να- αποδεικνύεται στο δικαστήριο με στοιχεία και μαρτυρίες όχι σε φυλλάδες του ίντερνετ. Όσο βιαστές είναι ο κάθε Σπέισι και ο κάθε Γουαϊνστάιν, άλλο τόσο δεν είναι μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι. Υπάρχουν έννοιες όπως «consent» και «context» που δεν μπορούμε να τις αναλύουμε φιλολογικά σε forums. Οδηγείται στα δικαστήρια για πιο πρόσφατες επιθέσεις, αλλά θα είναι μια καλή ένδειξη για την ποιότητα των υπόλοιπων κατηγοριών που του προσάπτονται (τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθούν ή να καταρριφθούν κι αυτές). Για τις παλιότερες υποθέσεις γιατί δεν τον πάνε στα δικαστήρια; Μιλάμε για βιασμό ανηλίκου, φαντάζομαι διώκεται αυτεπάγγελτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα