Jimys2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Είδα το πρώτο επεισόδιο! Δυνατό χαρτί και η claire Underwood !! 1
di maria kun Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 back to back βαραει το νετφλιξ δεν ξερω τι να πρωτοδω
najinblue3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, di maria kun είπε back to back βαραει το νετφλιξ δεν ξερω τι να πρωτοδω Ακομα δε τελειωσα Sabrina, βγηκε house of cards, Daredevil s3, haunting of hill house, bodyguard πηρε φωτια αυτο το μηνα xD 1
bvb7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται κατώτερο μέχρι στιγμής είδα τα τρία πρώτα επεισόδια
vairass Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, bvb7 είπε Δεν ξέρω αλλά μου φαίνεται κατώτερο μέχρι στιγμής είδα τα τρία πρώτα επεισόδια Λογικο κιολας..χωρις το μεγαλο ονομα δεν εχω καν την διαθεση να το ξαναδω...κριμα !
Mesqal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Τι εγινε ρε παιδια, γιατι τοσο χαμηλα τα ratings? Λευτερια στον Kevin και ετσι? 😁
Arkin Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Τα rating στο imdb ειναι απιστευτα χαμηλα γιατι λειπει ο Spacey για κανενα αλλο λογο. Ειδα το πρωτο επεισοδιο και ειναι στα ιδια επιπεδα. Η Κλερ ειναι πολυ δυνατο χαρτι φανηκε απο την 5 σεζον φυσικα.
najinblue3 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εμενα μου αρεσε πολυ το 1ο, κραταει το δυναμισμο του Φρανκ και κρατανε και το ιδιο στυλακι γενικοτερα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ειδα τρια επεισοδια. Δυο επιπεδα κατω η σειρα, ουτε κατα διανοια η claire δεν γεμιζει τα παπουτσια του spacey και γενικα δεν πειθει. ΧΑζη η ιδεα να απευθυνεται στην καμερα οπως ο frank, φανερα δεν το εχει. Προσωπικα περιμενα να γινει το ιδιο με το narcos οπου η τριτη σαιζον δεν ειχε παμπλο αλλα καταφεραν και κρατησαν το επιπεδο, εδω ουτε καν.
ksessalonikios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο κύκλος ειναι μια χαρά, φουλ αγωνία κι ειδικότερα μετά το 5ο δεν μπορούσα να το αφήσω Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από ksessalonikios
gavros10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Το 4ο επεισοδιο ειναι κλειστοφοβικο, με σκληρες διαπραγματευσεις και δραμα. Αγγιξε παλιες καλες εποχες 1
xavier Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 μια χαρα ειναι, σε κραταει με κομμενη ανασα απο την αρχη ως το τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα