Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Brashida είπε

Μαλλον ειναι απο τον σκληρο δισκο μου γιατι μολις ανοιγει κανει ενα τουυτ συνεχομενο μετα με το που βαλω τον κωδικο εισοδου για τα windows 10 κανει ενα ηχο σαν να μαρσαρει σκουτερ.Σκεφτομαι να αγορασω ενα κιτ για κραδασμους η πλαστικες βιδες τι μου προτεινεται εσεις?

Να αλλάξεις δίσκο. Δεν κάνουν τοοοσο θόρυβο κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το speedfan δεν είναι monitoring πρόγραμμα βρε παιδιά, για έλεγχο ανεμιστήρων είναι (αν ξέρεις να το δουλέψεις). Αν βρείτε άλλο πρόγραμμα που να δίνει έλεγχο case fan με βάση την GPU πείτε μου και εμένα (που να μην θέλει ειδικό hardware όπως θέλουν οι λύσεις της nzxt, Corsair κτλ).

Επεξ/σία από mindtrapper
Δημοσ.

το εχω μερτησει απο παρα πολλα προγραμματα και ειναι το ιδιο σε ολα (τελευταια απο το msi afterburner).Ο σκληρος μου ειναι ο western digital caviar blue 1ΤΒ.Τον ειχα αλλαξει στην αρχη πριν απο λιγους μηνες επειδη ειχε εγγυηση.Εγω θελω να μου προτεινεται καποια κιτ η συρταρακια η οτι αλλο για να βαλω στον δισκο να μην κανει τοσο θορυβο,ειδικα οταν κλεινει βαραει η εξατμιση σαν να γινεται εκρηξη την τελευταια στιγμη που κλεινει.το κουτι μου ειναι το aerocool aero 500-Window.

Δημοσ.
Στις 16/5/2018 στις 5:00 ΜΜ, mindtrapper είπε

Το speedfan δεν είναι monitoring πρόγραμμα βρε παιδιά, για έλεγχο ανεμιστήρων είναι (αν ξέρεις να το δουλέψεις). Αν βρείτε άλλο πρόγραμμα που να δίνει έλεγχο case fan με βάση την GPU πείτε μου και εμένα (που να μην θέλει ειδικό hardware όπως θέλουν οι λύσεις της nzxt, Corsair κτλ).

Ai suite φίλε μου. Έχει ρύθμιση στα case fans με βάση την GPU στις θερμοκρασίες. Γενικά πάρα πολύ βολικό με fan curve κάνεις παπάδες. 

Δημοσ.

Δεν έχω δει ποτέ να έχει με βάση την GPU. Ίσως το έχουν στις νεότερες motherboard ή μόνο με Asus κάρτες. Σίγουρα είναι μόνο για Asus μητρικές πάντως. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Δεν έχω δει ποτέ να έχει με βάση την GPU. Ίσως το έχουν στις νεότερες motherboard ή μόνο με Asus κάρτες. Σίγουρα είναι μόνο για Asus μητρικές πάντως. 

Δοκιμασε το δεν χανεις τιποτα νομιζω το fan control δουλευει σε ολες τις μητρικες δεν ειναι μονο για asus. Δες παρακατω πως το εχω:

rt2mc9.jpg

Δημοσ.

Προφανώς το έχω δοκιμάσει, Asus μητρική έχω. Σε εμένα δεν βγάζει αλλες επιλογές πέρα απο CPU αλλά είναι και παλιά, Ζ87. Πάντως σίγουρα δεν δουλεύει σε άλλη μάρκα μητρικής.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindtrapper είπε

Προφανώς το έχω δοκιμάσει, Asus μητρική έχω. Σε εμένα δεν βγάζει αλλες επιλογές πέρα απο CPU αλλά είναι και παλιά, Ζ87. Πάντως σίγουρα δεν δουλεύει σε άλλη μάρκα μητρικής.

Σαν fan control δουλεύει νομίζω για να βλέπει θερμοκρασίες είναι ανάλογα τη μητρική. Πολύ βολικό όντως γιατί η GPU έχει πιο σταθερές θερμοκρασίες και εκείνη βγάζει την πολύ ζέστη η CPU παίζει πολύ με τα spikes. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...