Προς το περιεχόμενο

Κανει θορυβο το pc

Brashida

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,εχω ενα θεμα με το case του υπολογιστη κανει συνεχεια θορυβο δεν ξερω για ποιο λογω ομως οχι υπερβολικο θορυβο σε ενοχλητικο βαθμο μετριο αλλα κανει θορυβο.Μπορω να κανω κατι γιαυτο.Υποψησιαζομαι οτι πρεπει να ειναι τα φανακια ομως δεν ξερω πως να τα χαμηλωσω εχω βρει ενα προγραμμμα το speedfan αλλα δεν ξερω πως λειτουργει ακριβως το εχω ανοιξει και μου δειχνει αυτες τις θερμοκρασιες.Παρτε το screenshoot:5a9d5bd4ec6c2_Screenshot(19).png.d75aa582d4b22ad15c4b32071ce5ff9e.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά που είναι τέρμα ψηλά και βράζουν αλλά δεν είναι ίδιες τιμές ή έστω σε δυνάμεις του 2 μείον ένα (πχ 127), δεν μου αρέσουν. Κάτι βράζει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το βασικό πρόβλημα δεν είναι ο θόρυβος αλλά οι αλλοπρόσαλλες θερμοκρασίες.

Μέσα στο ίδιο κουτί να είναι, την ίδια στιγμή, ο επεξεργαστής στους 37οC, ο σκληρός στους 40οC και η μητρική στους 113οC και ενώ έχεις ενδείξεις temp1,2 στους 28/30οC να έχεις ενδείξεις AUXTIN 1,2,3 στους 108,105,104οC, κάτι δεν πάει καλά...

Ή κάτι βράζει και, όπου νά'ναι, χύνεται ή κάποιοι αισθητήρες δεν λειτουργούν σωστά και δουλεύουν συνέχεια όλα τα ανεμιστήρια στο τέρμα...

Σε πρώτη φάση δοκίμασε να πάρεις θερμοκρασίες εναλλακτικά με περισσότερα προγράμματα, όπως ενδεικτικά, CPUID HWMonitor, HWiNFO, Speccy, SIW για να δεις αν σου βγάζουν τις ίδιες ενδείξεις...

Επεξ/σία από blitzNikos
  • Like 2

το Speedfan δεν διαβαζει σωστα τους σενσορες, με 113 βαθμους θα ειχε καει η μητρικη. Και εγω εχω να το δουλεψω κατι αιωνες. Το Hwinfo θελεις.

παραλογες τιμες ,  μαλλον ταπαιξαν οι σενσορες , σιγα μην δουλευε με 113*C .

ενω δουλευει το pc με αυτες τις θερμοκρασιες ανοιξε το πλαινο καπακι του pc ακουμπισε πρωτα πανω σε μεταλλικο μερος του κουτιου για να αποβαλεις τον τυχον στατικο ηλεκτρισμο και ακουμπισε την ψυκτρα της μητρικης εαν ειναι  πανω απο 70*C θα καιει , και πες μας ,.

επεισης προσπαθησε να ακουσεις απο που ερχετε ο περισσοτερος θορυβος

θα το κοιταξω φιλε και θα σου πω σε λιγες μερες γιατι ειμαι μακρια απο το pc θα το ελενξω μολις γυρισω ευχαριστω.ΥΓ ειναι καινουργιο το pc παντως εχει μισο χρονο που το πηρα μπορει και λιγοτερο.Εγω νομιζω οτι φταινε τα ανεμιστηρακια στο οτι κανει τοσο θορυβο γιατι μερικες φορες που το παρατηρησα το ανοιξα και ειδα τα ανεμιστηρια σαν να εκαναν θορυβο δεν ειμαι σιγουρος παντως.

• 1 μήνα μετά...

Μαλλον ειναι απο τον σκληρο δισκο μου γιατι μολις ανοιγει κανει ενα τουυτ συνεχομενο μετα με το που βαλω τον κωδικο εισοδου για τα windows 10 κανει ενα ηχο σαν να μαρσαρει σκουτερ.Σκεφτομαι να αγορασω ενα κιτ για κραδασμους η πλαστικες βιδες τι μου προτεινεται εσεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...