arissalonika Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 250 ευρώ (αν αξίζει άντε κανά 20ρικο παραπάνω) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): games, twitter 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και πάνω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ραδιόφωνο οπωσδήποτε, αν έχει και IR ακόμα καλύτερα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να είναι Αξιοπρεπής 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; επέκταση μνήμης 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να έχει και σχετικά χαμηλό sar. Επιθυμία μου θα ήταν το lgg6 ωστόσο ξεφεύγει στην τιμή και απο μεταχειρισμένα δεν είδα κάτω απο 280. Είχα καταλήξει σε huawei 7x, huawei mate 10 lite, hyawei p smart.Βέβαια δεν έχω καταλάβει ποιές είναι οι διαφορές και των 3 (το έχω γράψει και σε άλλο θέμα, έψαξα σε you tube κλπ αλλά ουσιαστικές διαφορές δεν είδα. Ενα άλλο κινητό που γλυκοκοιτάζω τελευταία είναι το xiaomi redmi 5 plus. βλέπω ότι έχει και ir, δεν βρήκα το sar του + επειδή δεν επιθυμώ να μπλέκω με αλλαγές rom κλπ και επειδή θέλω να το πάρω απο Ελλάδα με την 800αρα κλπ δεν πουλιέται ακόμα απο την επίσημη αντιπροσωπεία (δεν ξέρω αν στο skroutz μπορεί να βρεθεί το μοντέλο με την σωστή rom,800άρα κλπ). Μπορώ βέβαια να περιμένω κανά μήνα ακόμα....
Duck Dodgers Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Από αυτά που έχεις πει το Mate 10 Lite είναι το καλύτερο!
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 7 ώρες πριν, arissalonika είπε 1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 250 ευρώ (αν αξίζει άντε κανά 20ρικο παραπάνω) 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): games, twitter 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5 και πάνω 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Ραδιόφωνο οπωσδήποτε, αν έχει και IR ακόμα καλύτερα 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; να είναι Αξιοπρεπής 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; επέκταση μνήμης 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούριο Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να έχει και σχετικά χαμηλό sar. Επιθυμία μου θα ήταν το lgg6 ωστόσο ξεφεύγει στην τιμή και απο μεταχειρισμένα δεν είδα κάτω απο 280. Είχα καταλήξει σε huawei 7x, huawei mate 10 lite, hyawei p smart.Βέβαια δεν έχω καταλάβει ποιές είναι οι διαφορές και των 3 (το έχω γράψει και σε άλλο θέμα, έψαξα σε you tube κλπ αλλά ουσιαστικές διαφορές δεν είδα. Ενα άλλο κινητό που γλυκοκοιτάζω τελευταία είναι το xiaomi redmi 5 plus. βλέπω ότι έχει και ir, δεν βρήκα το sar του + επειδή δεν επιθυμώ να μπλέκω με αλλαγές rom κλπ και επειδή θέλω να το πάρω απο Ελλάδα με την 800αρα κλπ δεν πουλιέται ακόμα απο την επίσημη αντιπροσωπεία (δεν ξέρω αν στο skroutz μπορεί να βρεθεί το μοντέλο με την σωστή rom,800άρα κλπ). Μπορώ βέβαια να περιμένω κανά μήνα ακόμα.... Το sar του redmi 5 plus είναι 2.0 W/kg (over 10 g) SAR Limit Head:1.013W/Kg Body: 1.470W/Kg (Max distance 5 mm) 1.6 W/kg (over 1 g) SAR Limit Head: 1.19 W/kg Body: 0.89 W/kg (Max distance 15 mm) Από την επίσημη σελίδα τις xiaomi Και ο κωδικός μοντέλου για να έχεις την global και την 800αρα είναι ο MEG7
Πανος999 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 https://www.skroutz.gr/s/12843260/Huawei-Mate-10-Lite-Dual-64GB.html Συμφωνω κ εγω με τον Duck Dodgers.. Κινηταρα!!
spetzouras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Βρίσκομαι στο ίδιο δίλημμα, και ενώ το P10 Lite έχει καλή ανάλυση οθόνης, θεωρώ ότι μέγεθος οθόνης πάνω από 5,5 είναι μεγάλο. Εναλλακτικά λοιπόν, έχω να προτείνω τα εξής: HTC Desire 10 Pro: https://www.skroutz.gr/s/9925764/HTC-Desire-10-Pro-64GB.html Huawei Honor 8: https://www.skroutz.gr/s/9956199/Huawei-Honor-8-32GB.html Xiaomi Mi A1: https://www.skroutz.gr/s/12709085/Xiaomi-Mi-A1-64GB.html Τα δύο πρώτα είναι λίγο παλιότερα, αλλά νομίζω ισάξια σαν χαρακτηριστικά με το P10 Lite. Τέλος, στην κατηγορία αυτή, γίνεται ένας χαμός από κινητά...δεν ξέρω και εγώ ποιο να διαλέξω... Review Huawei Mate 10 Lite από το insomnia. https://www.insomnia.gr/review/smartphones/huawei-mate-10-lite-review-r949/ Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από spetzouras
arissalonika Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) το miA1 έχει stock android (πολύ καλό αυτό) ωστόσο νομίζω ότι δεν έχει fm radio που είναι απαραίτητο για εμένα. βασικά το μοναδικό (σχεδόν) που έχει και fm radio και ir είναι το xiaomi redmi 5 plus το οποίο δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα. το πουλάνε όμως κάποια μαγαζιά και θα ψαχτώ να βρώ πού πουλάνε το συγκεκριμένο κινητό με τα χαρακτηριστικά που έβαλε ο σαρουμαν παραπάνω (βέβαια, ψιλομπερδεύτηκα με τις τιμές sar του, έτσι όπως είναι γραμμένο. παντως για xiaomi νομίζω είναι αρκετο το σαρ. σε άλλα μοντέλα της, έχει πολύ χαμηλότερο σαρ.) αν δυσκολευτώ να βρω xiaomi άμεσα (δηλ να μου επιβεβαιώσει μαγαζί ότι πουλάει MEG7 και δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό με σιγουριά, χωρίς να το δώ απο κοντά μιας και είμαι Θεσσαλονίκη), θα πάω προς το mate 10 lite. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από arissalonika
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, arissalonika είπε το miA1 έχει stock android (πολύ καλό αυτό) ωστόσο νομίζω ότι δεν έχει fm radio που είναι απαραίτητο για εμένα. βασικά το μοναδικό (σχεδόν) που έχει και fm radio και ir είναι το xiaomi redmi 5 plus το οποίο δεν έχει έρθει επίσημα στην Ελλάδα. το πουλάνε όμως κάποια μαγαζιά και θα ψαχτώ να βρώ πού πουλάνε το συγκεκριμένο κινητό με τα χαρακτηριστικά που έβαλε ο σαρουμαν παραπάνω (βέβαια, ψιλομπερδεύτηκα με τις τιμές sar του, έτσι όπως είναι γραμμένο. παντως για xiaomi νομίζω είναι αρκετο το σαρ. σε άλλα μοντέλα της, έχει πολύ χαμηλότερο σαρ.) αν δυσκολευτώ να βρω xiaomi άμεσα (δηλ να μου επιβεβαιώσει μαγαζί ότι πουλάει MEG7 και δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει αυτό με σιγουριά, χωρίς να το δώ απο κοντά μιας και είμαι Θεσσαλονίκη), θα πάω προς το mate 10 lite. Δυστυχώς έτσι τα γράφει το site έτσι στα έδωσα. Στο κουτί πίσω θα γράφει τον κωδικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα