nikοs Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα , σκέφτομαι να αγοράσω ένα IPAD...δεν εχω καμία εξοικείωση με κανένα προϊόν της apple αλλά με έχει ιντριγκάρει η ιδέα να αποκτήσω ένα Ipad...Δεν έχω ιδέα όμως από μοντέλα και από τιμές...Δύσκολα μπορώ να δώσω πολλά λεφτά και το budget μου με μεγάλη δυσκολία μπορεί να φτάσει τα 350 ευρώ... Υπάρχει κάτι;
iAndrew Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, nikοs είπε Καλησπέρα , σκέφτομαι να αγοράσω ένα IPAD...δεν εχω καμία εξοικείωση με κανένα προϊόν της apple αλλά με έχει ιντριγκάρει η ιδέα να αποκτήσω ένα Ipad...Δεν έχω ιδέα όμως από μοντέλα και από τιμές...Δύσκολα μπορώ να δώσω πολλά λεφτά και το budget μου με μεγάλη δυσκολία μπορεί να φτάσει τα 350 ευρώ... Υπάρχει κάτι; 350 είναι αρκετά καλά και έχεις μερικές επιλογές. Βέβαια πάντα παίζει ρόλο και για τι χρήση το θες ώστε να ξες και πόσες ίντσες iPad θα επιλέξεις (αρκετή διαφορά στο κόστος) Εγώ σαν χρήστης iPad και γενικώς Apple προιόντων χρόνια θα σου πρότεινα αυτό: https://www.skroutz.gr/s/11420476/Apple-iPad-9-7-WiFi-32GB.html Άψογο, 9,7 ίντσες πολύ γρήγορο για οτιδήποτε σχετίζεται με χρήση τάμπλετ. Πολύ καλή κάμερα για φωτογραφίες και HD Video λήψεις + Ότι έχει τέλεια οθόνη ακόμη και για ταινίες κτλ. 2
thodoris20s Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Συμφωνώ με τον φίλο από πάνω. Απλά θα σου πρότεινα να περιμένεις λίγο γιατί φημολογείται ότι μέσα στον Μάρτιο θα βγούνε καινούργια iPad. Ίσως βγούνε μόνο καινούργια Pro αλλά ποτέ δεν ξέρεις ίσως ανανεώσουν και το φθηνό μοντέλο ή να κάνουν price drop. Όπως και να έχει μόνο κερδισμένος θα βγεις.
nikοs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Να περιμένω αν είναι...Έχω ένα δυνατό λάπτοπ και ένα chuwi hi10 pro οπότε νομίζω το desktop δεν μου προσφέρει πλέον και πολλά,οπότε σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω ένα ipad...Τι λέτε αξίζει?
thodoris20s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Είναι καθαρά σε σένα και στη χρήση που κάνεις. Αν θεωρείς ότι δεν σου χρειάζεται δώστο. Εγώ προσωπικά που μία ζωή είμαι Light user ποτέ δεν είχα την επιθυμία για desktop, πέρα από όταν ήμουν φοιτητής και ήθελα να παίζω παιχνίδια. Αλλιώς θεωρώ πως ένας απλός χρήστης με ένα καλό λαπτοπ μπορεί να τα συνδυάσει όλα. Βάζεις και ένα καλό μόνιτορ αν θες μεγαλύτερη οθόνη και είσαι καλυμμένος
AlienTechGR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, nikοs είπε Να περιμένω αν είναι...Έχω ένα δυνατό λάπτοπ και ένα chuwi hi10 pro οπότε νομίζω το desktop δεν μου προσφέρει πλέον και πολλά,οπότε σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω ένα ipad...Τι λέτε αξίζει? Από σένα εξαρτάται. Για απαιτητικές δουλειές μη περιμένεις πάντως να σε καλύψει, ούτε το iPad, ούτε το Chuwi, ούτε το laptop γιατί κακά τα ψέματα, ιδιαίτερα δυνατό από άποψη επεξεργαστή δεν είναι (μη σε ξεγελάει το "i5" που γράφει).
nikοs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 21 λεπτά πριν, AlienTechGR είπε Από σένα εξαρτάται. Για απαιτητικές δουλειές μη περιμένεις πάντως να σε καλύψει, ούτε το iPad, ούτε το Chuwi, ούτε το laptop γιατί κακά τα ψέματα, ιδιαίτερα δυνατό από άποψη επεξεργαστή δεν είναι (μη σε ξεγελάει το "i5" που γράφει). Δεν με ξεγελάει , γνωρίζω τι έχω και την δύναμη της κάθε μου συσκευής... Το chuwi ειναι για αραγμα στον καναπε...το λαπτοπ για δουλειά έξω απο το σπίτι και το πυργο τον έχω σαν workstation...To θέμα είναι ότι πλέον δεν ασχολούμαι με τον πύργο καθόλου, τον έχω κυρίως για να κάνω κανένα clone και γενικά μου χρησιμεύει μόνο όταν θέλω να κάνω "τεχνική" δουλειά...Το ipad το σκέφτομαι γιατί εγώ χρειάζομαι αυτονομία, η δουλειά μου είναι τέτοια (μηχανογράφηση) που χρειάζομαι πρόσβαση στο ιντερνετ όλη μέρα...να τσεκάρω mail , να κάνω remote δουλειές κλπ κλπ...τα λαπτοπ είναι βαριά , το chuwi αντέχει 5-6 ώρες, να τα "σκάσω" σε android δεν παίζει και λεφτά για surface δύσκολα...
kriosgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μιας και ξέρεις τι θέλεις κι έχεις και tablet η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι: Ας υποθέσουμε πως το Chuwi κρατούσε 9-10 ώρες το μέγεθός του 10" πως σου φαίνεται για τις μετακινήσεις σου; Μεγάλο - μικρό; Η επόμενη ερώτηση είναι η χωρητικότητα σε GB που χρειάζεσαι για τις δουλειές που το θέλεις. 4G έκδοση δεν νομίζω να ενδιαφέρει πλέον σχεδόν κανέναν μιας κι όλα τα smartphones έχουν δυνατότητα hotspot. Σαν διάρκεια μπαταρίας τα iPad είναι ξεχωριστή κατηγορία από μόνα τους και είσαι σε καλό δρόμο.
nikοs Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, kriosgr είπε Μιας και ξέρεις τι θέλεις κι έχεις και tablet η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου είναι: Ας υποθέσουμε πως το Chuwi κρατούσε 9-10 ώρες το μέγεθός του 10" πως σου φαίνεται για τις μετακινήσεις σου; Μεγάλο - μικρό; Η επόμενη ερώτηση είναι η χωρητικότητα σε GB που χρειάζεσαι για τις δουλειές που το θέλεις. 4G έκδοση δεν νομίζω να ενδιαφέρει πλέον σχεδόν κανέναν μιας κι όλα τα smartphones έχουν δυνατότητα hotspot. Σαν διάρκεια μπαταρίας τα iPad είναι ξεχωριστή κατηγορία από μόνα τους και είσαι σε καλό δρόμο. Oι 10ιντσες για windows tablet είναι κατ εμέ οι ελάχιστες διαστάσεις που θα έπρεπε να εχει κάποιο windows tablet για να μπορεί αν είναι λειτουργικό.Προσωπικά από βάρος-μέγεθος με βολεύει...δεν με βολεύει ομως απο αυτονομία...Αν είχα καλύτερη αυτονομία δεν θα κοίταγα καν για ipad...Για την χωρητικότητα τώρα, 32gb για εμένα είναι υπεραρκετά!!!Το 4g ούτε καν με ενδιαφέρει!
thodoris20s Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Κατασταλαγμένος φαίνεσαι φίλε. Μάλλον από εμάς περιμένεις μία παρακίνηση επιπλέον για να καταλήξεις στην αγορά. Θεωρώ ότι το έχεις πάρει ήδη Πέρα από την πλάκα, το iPad είναι εξαιρετική συσκευή και θα σε καλύψει σε αυτό που θες. Είχα και εγώ το πρώτο iPad mini και το πούλησα πριν 2 χρόνια γιατί είχε παλιώσει αρκετά και μετανιώνω κάθε μέρα που δεν αναβάθμισα σε νεότερη συσκευή. Μου λείπει πλέον, σκέφτομαι στο άμεσο μέλλον να αγοράσω ένα.
kriosgr Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Η πλάκα είναι πως έχουν βγει πάρα πολλά διαφορετικά μοντέλα iPad και iPad pro την τελευταία διετία που έχουμε χάσει κυριολεκτικά την μπάλα. Ενώ για mac mini και macbook air ακούμε μόνο φήμες και υποθέσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα