Parriiss Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλησπερα Πριν καποιους μηνες ειχα περασει freebsd και ειχε χρειαστει να μετατρεψω το bootable usb οπως ελεγε ενας οδηγος σε gpt με efi.Τωρα λοιπον εχει διαχωριστει καπως το usb σε 4 partitions και δεν μπορω να κανω κανενα delete απο οποιοδηποτε προγραμμα εχω δοκιμασει οπως και απο το management των windows 7.Εχω δοκιμασει επισης και clean και delete override partition απο diskpart οπως και minitool και λοιπα αλλα τιποτα.Υπαρχει καποιος τροπος να το επαναφερω η ειναι αχρηστο? Ευχαριστω
EddieObscurant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 κατέβασε μια live διανομη gparted και αφου bootαρεις απο εκει , επελεξε το στικάκι και μετά device->create new partition table και μετά δημιουργησε καινουρια partitions. Aν δεν γίνεται έχει προβλημα το στικακι
hammerd Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 το AOMEI Partition Assistant Pro το εχεις δοκιμασει ; Νομιζω οτι αυτο κανει θαυματα , εμενα μου επανεφερε "φαινομενικα" κατεστραμενη micro sd 16gb του κινητου μου, μεσω card reader την ειδε στο pc και την εφτιαξα με το παραπανω προγραμμα.
Parriiss Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Οχι δεν το εχω τσεκαρει.Θα το δοκιμασω και θα πω αποτελεσματα.Σε ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα