Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τη βοηθεια σας παρακαλω. Σε Samsung alpha δεν μου κραταει τους νεους κωδικους wifi που βάζω. Τους παλιους τους θυμαται. Αλλα ότι καινούριο βαζω δεν τον θυμαται και πρεπει να τον ξαναβαζω. Εκανα επαναφοτα συστηματος μεσω smartswitch αλλ παλι τα ιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλο router  έχεις δοκιμάσει να δεις αν μπαίνει?

Επίσης άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά?

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαινει σε ολα τa router αλλα δε θυμάται κωδικους. Δεν κανει αυτόματη σύνδεση και πρεπει να ξαναβάλω κωδικούς. Τους παλιούς τους θυμαται. Κανενα.αλλο πρόβλημα 

Επεξ/σία από mendeleev74
Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή καθαρισμού που διαγράφει τους κωδικούς;

Υπάρχει μια πιθανότητα να έχει γεμίσει ο αριθμός των κωδικών που μπορεί να θυμάται η συσκευή. Διέγραψε κάποιο δίκτυο και ξαναδοκίμασε σε ένα από τα δίκτυα που είχες το πρόβλημα.

Δημοσ.

Με μια εφαρμογή αρχείων ,πχ τον ES Explorer πήγαινε στο Root και μετά στο φάκελο data/misc/wifi.

Εκεί θα βρεις το αρχείο wpa_supplicant.conf.Το ανοίγεις και θα δεις όλα τα SSID και passwords που έχει κρατήσει το κινητό σου.

Τσέκαρε και το autojoin για κάθε SSID ξεχωριστά να έχει την τιμή 1.(μέσα στο αρχείο).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παταω στο  root και μου βγαζεκ οτι αυτη η λειτουργία δεν ειναι δυνατη απο το τηλεφωνο μου. Στο es Explorer 

Επεξ/σία από mendeleev74
Δημοσ.
4 ώρες πριν, mendeleev74 είπε

Παταω στο  root και μου βγαζεκ οτι αυτη η λειτουργία δεν ειναι δυνατη απο το τηλεφωνο μου. Στο es Explorer 

Πρέπει να είναι ρουταρισμενο το κινητό για να το κάνεις αυτό.

6 ώρες πριν, tarantules είπε

Με μια εφαρμογή αρχείων ,πχ τον ES Explorer πήγαινε στο Root και μετά στο φάκελο data/misc/wifi.

Εκεί θα βρεις το αρχείο wpa_supplicant.conf.Το ανοίγεις και θα δεις όλα τα SSID και passwords που έχει κρατήσει το κινητό σου.

Τσέκαρε και το autojoin για κάθε SSID ξεχωριστά να έχει την τιμή 1.(μέσα στο αρχείο).

Εσύ καλά τα λες,αλλά ξέρεις αν είναι ρουταρισμενο το κινητό του ή όχι?

Πρώτα ρωτάμε και μετά δίνουμε την απάντηση.

Δημοσ.

Ουφ....ακομη δεν έβγαλα ακρη. Παρατήρησα ότι κρατάει μόνο πολυ παλιους κωδικιυς που έχω περάσει .  Ποιο πρόγραμμα μπορεί να μου σβήνει τους νεους;

Δημοσ.

Εε οπότε έχει θέμα το κινητό....

Η τελευταία μου λύση είναι να περάσεις την rom από την αρχή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ σε σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Αν τυχει και βγάλω  ακρη θα ενημερώσω. .. 

Επεξ/σία από mendeleev74

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...