mendeleev74 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Τη βοηθεια σας παρακαλω. Σε Samsung alpha δεν μου κραταει τους νεους κωδικους wifi που βάζω. Τους παλιους τους θυμαται. Αλλα ότι καινούριο βαζω δεν τον θυμαται και πρεπει να τον ξαναβαζω. Εκανα επαναφοτα συστηματος μεσω smartswitch αλλ παλι τα ιδια.
saruman123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε άλλο router έχεις δοκιμάσει να δεις αν μπαίνει? Επίσης άλλες συσκευές συνδέονται κανονικά? Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από saruman123
mendeleev74 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπαινει σε ολα τa router αλλα δε θυμάται κωδικους. Δεν κανει αυτόματη σύνδεση και πρεπει να ξαναβάλω κωδικούς. Τους παλιούς τους θυμαται. Κανενα.αλλο πρόβλημα Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από mendeleev74
saruman123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μήπως χρησιμοποιείς κάποια εφαρμογή καθαρισμού που διαγράφει τους κωδικούς; Υπάρχει μια πιθανότητα να έχει γεμίσει ο αριθμός των κωδικών που μπορεί να θυμάται η συσκευή. Διέγραψε κάποιο δίκτυο και ξαναδοκίμασε σε ένα από τα δίκτυα που είχες το πρόβλημα.
mendeleev74 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Εχω διαγράψει τα περισσότερα δικτυα αλλα παλι το ιδιο. Ισως το πρωτο που ειπες αλλα δεν ξερω που να το ψαξω
tarantules Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Με μια εφαρμογή αρχείων ,πχ τον ES Explorer πήγαινε στο Root και μετά στο φάκελο data/misc/wifi. Εκεί θα βρεις το αρχείο wpa_supplicant.conf.Το ανοίγεις και θα δεις όλα τα SSID και passwords που έχει κρατήσει το κινητό σου. Τσέκαρε και το autojoin για κάθε SSID ξεχωριστά να έχει την τιμή 1.(μέσα στο αρχείο).
mendeleev74 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Παταω στο root και μου βγαζεκ οτι αυτη η λειτουργία δεν ειναι δυνατη απο το τηλεφωνο μου. Στο es Explorer Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από mendeleev74
saruman123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, mendeleev74 είπε Παταω στο root και μου βγαζεκ οτι αυτη η λειτουργία δεν ειναι δυνατη απο το τηλεφωνο μου. Στο es Explorer Πρέπει να είναι ρουταρισμενο το κινητό για να το κάνεις αυτό. 6 ώρες πριν, tarantules είπε Με μια εφαρμογή αρχείων ,πχ τον ES Explorer πήγαινε στο Root και μετά στο φάκελο data/misc/wifi. Εκεί θα βρεις το αρχείο wpa_supplicant.conf.Το ανοίγεις και θα δεις όλα τα SSID και passwords που έχει κρατήσει το κινητό σου. Τσέκαρε και το autojoin για κάθε SSID ξεχωριστά να έχει την τιμή 1.(μέσα στο αρχείο). Εσύ καλά τα λες,αλλά ξέρεις αν είναι ρουταρισμενο το κινητό του ή όχι? Πρώτα ρωτάμε και μετά δίνουμε την απάντηση.
mendeleev74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Οπως και να χει σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
mendeleev74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ουφ....ακομη δεν έβγαλα ακρη. Παρατήρησα ότι κρατάει μόνο πολυ παλιους κωδικιυς που έχω περάσει . Ποιο πρόγραμμα μπορεί να μου σβήνει τους νεους;
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Αυτό δεν το γνωρίζω. Το μόνο που είναι μάλλον σίγουρο είναι το factory reset.
mendeleev74 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εκανα επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Δουλεψε οκ για 1 μερα και μετα τα ιδια.
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Εε οπότε έχει θέμα το κινητό.... Η τελευταία μου λύση είναι να περάσεις την rom από την αρχή.
mendeleev74 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Οκ σε σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. Αν τυχει και βγάλω ακρη θα ενημερώσω. .. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2018 από mendeleev74
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα