paniti Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) H COSMOTE προσφέρει 5GB [1] μόνο με €0,90, όλα τα Σαββατοκύριακα και τις Δευτέρες μέχρι την Μεγάλη Εβδομάδα (2/4/18), σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και ΚαρτοΣυμβολαίου, οικιακούς και εταιρικούς. Απαντώντας στις αυξημένες ανάγκες των πελατών της για περισσότερο και φθηνότερο mobile internet, η COSMOTE δημιούργησε τα πακέτα GIGA NOW, τα οποία εμπλουτίζει συστηματικά με ειδικές προσφορές και πολύ οικονομικά πακέτα. Το νέο πακέτο GIGA NOW WEEKEND+ [2] επιτρέπει στους συνδρομητές COSMOTE να σερφάρουν ξέγνοιαστα από το κινητό τους, 3 ημέρες την εβδομάδα (Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα), με λιγότερο από €1. Έτσι, οι συνδρομητές συνεχίζουν την online περιήγησή τους σε απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στο αξεπέραστο 4G / 4G+ δίκτυο COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη [3] (98% και 92% αντίστοιχα) στην Ελλάδα. Για να επωφεληθούν της προσφοράς, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να ενεργοποιούν [4] το πακέτο τους κάθε εβδομάδα, έως και τις 2/4/18. [1] Για τους συνδρομητές ΚαρτοΣυμβολαίου & Business Cost Control, η προσφορά περιλαμβάνει 4GB. [2] Κάθε πακέτο προσφοράς ισχύει από Παρασκευή 18:00 έως Δευτέρα 23:59. [3] Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage). [4] Η ενεργοποίηση της προσφοράς γίνεται είτε μέσω My COSMOTE App, είτε μέσω COSMOTE My Internet. https://www.digitallife.gr/cosmote-5gb-mono-me-e090-gia-ola-ta-savvatokyriaka-kai-tis-defteres-mechri-ti-megali-evdomada-66019 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Λιώσε στο Internet όλα τα ΣΟΥΚΟΥΔΟΥ μέχρι τις 02/4, γιατί έχεις 5GB μόνο με 0,90€. Ξέχνα τα ΣΟΥΚΟΥ. Αφού θες παράταση. Δική σου, λοιπόν! Τώρα όλα τα ΣΟΥΚΟΥ γίνονται ΣΟΥΚΟΥΔΟΥ, για να καις το Internet και τo ΣΚ και τη Δευτέρα. Κάθε εβδομάδα μέχρι τις 02/4 έχει και ένα τριήμερο γεμάτο GIGA, για να μην αφήνεις σε ησυχία το κινητό σου! Τα ΣουΚουΔου με την COSMOTE είναι γεμάτα GIGA! https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/offer_giga_now.html?utm_source=YouTube&utm_medium=video&utm_campaign=giganow_3rdskd_offer&utm_content=gigask Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από paniti 1
Ηλίας_1988 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Ήμουν στην Cosmote 10 χρόνια είχα σύνδεση. Στα 36 ευρώ 6 γίγα κάθε μήνα +1500 μνμτα και λεπτά ομιλίας για Cosmote. Ποτέ μα ποτέ δεν έβρισκα ενδιαφέρον και συμφέρον το πακέτο μου. Ο λόγος που καθόμουν ήταν καθαρά το σήμα τους. Μέχρι που βρήκα εναλλακτική. Φρογκ. Λειτουργεί μέσω της Cosmote πιθανόν από της κεραίες της και έχει ένα αρκετά καλό σήμα. Οικονομικά πακέτα και συμφέρει για νέους συνδρομητές. Με το που βάζω κάρτα μου δινει 1 γίγα με αγορά πακέτου 8.5 ευρώ τα 5 γίγα μου δίνει +2 δώρο. Έχει κάθε σκ 3 γίγα δώρο (δεν ξέρω για πόσο) και η διαφορά που παρατήρησα. Δεν μου καταναλώνονται με την ίδια ταχύτητα τα mb μου. Όποιος θέλει καθαρά ίντερνετ δεν έχει να χάσει κάτι εαν δοκιμάσει.
webparts Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 10 ώρες πριν, Ηλίας_1988 είπε Δεν μου καταναλώνονται με την ίδια ταχύτητα τα mb μου Θες να το εξηγησεις αυτο; 1
Πανος999 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εγω εχω καρτοσυμβολαιο με 700 mb κ δν μου κρατανε ουτε 10ημερο.. Δν ξερω γτ!! Χωρις youtube φυσικα κ γνκ χωρις το τρελο σερφαρισμα!!
paniti Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 48 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Εγω εχω καρτοσυμβολαιο με 700 mb κ δν μου κρατανε ουτε 10ημερο.. Δν ξερω γτ!! Χωρις youtube φυσικα κ γνκ χωρις το τρελο σερφαρισμα!! μήπως έχεις ενεργοποιημένο κάτι τύπου wi-fi assist στο iOS;
Πανος999 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, paniti είπε μήπως έχεις ενεργοποιημένο κάτι τύπου wi-fi assist στο iOS; Nope..Xiaomi εχω.. Κ τωρα που ειπες για iOS,στο 5s που ειχα,ειχε επιλογη για να διαλεξεις 3G ή 4G..K με 3G,ειχα σαφως μικροτερη καταναλωση!
Ηλίας_1988 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, webparts είπε Θες να το εξηγησεις αυτο; Έχω σχεδόν στάνταρ χρήση με το κινητό μου καθημερινά. Δουλεύω σχεδόν κάθε μέρα σε εργοστάσιο με αποτέλεσμα να χρειάζομαι καθημερινά ένα 8ωρο να έχω ανοιχτά τα δεδομένα. Δεν μπορώ να πω ότι κάνω ακριβώς την ίδια χρήση κάθε μέρα αλλά δεν κάνω και κάτι τρελά διαφορετικό. Θα χαζέψω Facebook Instagram και παίξω κανα παιχνίδι μέσω ίντερνετ. Πήρα Dual κινητό, τους τελευταίους 2 μήνες πήρα και δεύτερη σιμ της εταιρίας φρογκ γιατί μου την πρότεινε ένας φίλος για τον ίδιο λόγο. Παρατήρησε ότι τον συμφέρει για ίντερνετ. Με χρήση βάση αυτών που ανέφερα σε πακέτο 5 γίγα χρειαζόμουν το διπλό χρονικό διάστημα για να καταναλωθούν τα ίδια Giga σχεδόν 6 δλδ. Και δεν λέω ότι δεν βλέπω βιντεάκια κτλπ αλλά όσο βλέπω με Cosmote άλλο τοσο σχεδόν βλέπω και με φρογκ. Είπα από την αρχή οτι μπορεί να κάνω λάθος και όποιος θέλει απλά δοκιμάζει. Πάντως δεν πιστεύω μετά από 10 χρόνια χρήσης Cosmote να πέφτω τόσο έξω. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Ηλίας_1988
Ηλίας_1988 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 28 λεπτά πριν, greg4 είπε Τα 5gb αν δεν κάνω λάθος είναι και για εξωτερικό; Δεν μπορώ να απαντήσω εδώ δεν γνωρίζω .
moumos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Χωρίς να κάνω χρήση το Σαβ/κο του δώρου με τα 3 gb παρατήρησα για πολλοστη φορά ότι η ταχύτητα στο ιντερνετ του αγορασμένου πακέτου ήταν τραγική. Περίπου 1 mbps. Την επόμενη μέρα, με κάποιον μαγικό τρόπο προφανώς, επέστρεψε σε υψηλά επίπεδα. Αν είναι παρόμοια κ αυτή η προσφορά, ας μου λείπει καλύτερα. 1
kilias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, moumos είπε Χωρίς να κάνω χρήση το Σαβ/κο του δώρου με τα 3 gb παρατήρησα για πολλοστη φορά ότι η ταχύτητα στο ιντερνετ του αγορασμένου πακέτου ήταν τραγική. Περίπου 1 mbps. Την επόμενη μέρα, με κάποιον μαγικό τρόπο προφανώς, επέστρεψε σε υψηλά επίπεδα. Αν είναι παρόμοια κ αυτή η προσφορά, ας μου λείπει καλύτερα. Στην περιοχή της Έδεσσας είχα το ίδιο πρόβλημα, μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι διόρθωσαν ένα πρόβλημα που υπήρχε. Το ΣΚ που μας πέρασε δούλευε κανονικά κατά την διάρκεια της προσφοράς.
geodimis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Απο whatsapp πας σε frog ή θεωρείται φορητότητα; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από geodimis
Ηλίας_1988 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, moumos είπε Χωρίς να κάνω χρήση το Σαβ/κο του δώρου με τα 3 gb παρατήρησα για πολλοστη φορά ότι η ταχύτητα στο ιντερνετ του αγορασμένου πακέτου ήταν τραγική. Περίπου 1 mbps. Την επόμενη μέρα, με κάποιον μαγικό τρόπο προφανώς, επέστρεψε σε υψηλά επίπεδα. Αν είναι παρόμοια κ αυτή η προσφορά, ας μου λείπει καλύτερα. Προσωπικά μέχρι στιγμής δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την ταχύτητα. Έπιανε όπως πάντα σταθερά 3G με την φρογκ.
Alphaleader Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 42 λεπτά πριν, geodimis είπε Απόκρυψη περιεχομένων Απο whatsapp πας σε frog ή θεωρείται φορητότητα; πας μια χαρά με κόστος 3 ευρώ. Ενα δυο μηνυματα στέλνεις. ΑΛΠΑΚ στο 1314 στελνεις και ακολουθεις οδηγιες. ps: Εκανα την αλλαγη σήμερα για να γλυτώσω απο τις νεες αυξήσεις. ps2: Δεν εχει roaming το Frog.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα