Προς το περιεχόμενο

[ΟΘΟΝΗ] Samsung 32 C32HG70 - WQHD, VA, 144Hz, 1ms, FreeSync 2, HDR, QDOT [AMAZON.DE] 608€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, naruto14 είπε

700 όχι τόσο, αλλά στα 600 είναι καλό deal.

Για sli 1080ti όμως έτσι?

Γιατί σε 1440p ουτε ενα τζίνι μπορει να πιάσει πάνω απο 60fps.

Η 27αρα της samsung 1080p/144hrz οταν πεσει στα 300e θα ειναι καλή.

Ομοιως η ιδια στις 24 ίντσες στα 250e.

Επεξ/σία από music_lover
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, music_lover είπε

Και κλασικά ένας άλλος ακόμα πιο έξυπνος ειδικός που χωρίς να έχει δοκιμάσει καν την τεχνολογία oled έχει και κρίση για αυτήν απο αυτά που έχει διαβάσει σκόρπια εδώ και εκεί στα δικά του αμερόληπτα site.

Χρησιμοποιώ την oled εδώ και 1 χρόνο για gaming τουλάχιστον 3 ώρες την ημέρα συνεχόμενα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα. Πόσες ώρες χρειάζεται ένας hardcore gamer να την προκαλέσει Image Retention? Το οποίο δεν είναι καν Image Retention γιατί οι Oled δεν μπορούν να πάθουν κάτι τέτοιο λόγω τεχνολογίας, δεν είναι plasma αλλά να χαμε να λέγαμε τώρα, το πετάμε και αύτο αφού το διαβάσαμε κάπου.

Όσον αφορά το μικρό Panel της LG ο κύριος λόγος μη εφαρμογής του δεν είναι αυτός αλλά το κόστος παραγωγής και το γεγονός οτι παλαιές τεχνολογίες με πολύ χαμηλό κόστος παραγωγής πουλάνε σαν ζεστό ψωμάκι, δεν είναι και χαζές να βγάλουν τα μάτια τους, πούλα στον λαο ips αφού τα παίρνει.

Smart Mode Off.

Τι να πει κανείς. Το ποιος γνωρίζει και ποιος όχι το κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν. 

Κάνει μπαμ ότι είσαι άσχετος. Καταρχήν δεν ξέρεις καν την διαφορά retention με burn in.

Οι oled δεν παθαίνουν retention λόγο τεχνολογίας? Πόσες ώρες θέλει ένας hardcore gamer? 

Θεωρείς ένα monitor με αυτό το imput lag σε συνδυασμό με  quantum dots και dimming  ίδιο με όλα τα άλλα? Βασικά καταλαβαίνεις τι είναι  αυτά τα χαρακτηριστικά που γράφει? 

Το πρόβλημα της lg είναι το κόστος? Έχεις ιδέα πόσο πωλήθηκαν φέτος οι 55αρες b7? Ποιος την εμποδίζει να βγάλει έστω ένα 27'' στα 1000 ευρώ. Εδώ οι χαζοί ψωνίζουν ακόμα lcd στα 700.

Συγνώμη που νομίζεις ότι απευθύνεσαι? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Rebel21 είπε

Τι να πει κανείς. Το ποιος γνωρίζει και ποιος όχι το κρίνουν αυτοί που μας διαβάζουν. 

Κάνει μπαμ ότι είσαι άσχετος. Καταρχήν δεν ξέρεις καν την διαφορά retention με burn in.

Οι oled δεν παθαίνουν retention λόγο τεχνολογίας? Πόσες ώρες θέλει ένας hardcore gamer? 

Θεωρείς ένα monitor με αυτό το imput lag σε συνδυασμό με  quantum dots και dimming  ίδιο με όλα τα άλλα? Βασικά καταλαβαίνεις τι είναι  αυτά τα χαρακτηριστικά που γράφει? 

Το πρόβλημα της lg είναι το κόστος? Έχεις ιδέα πόσο πωλήθηκαν φέτος οι 55αρες b7? Ποιος την εμποδίζει να βγάλει έστω ένα 27'' στα 1000 ευρώ. Εδώ οι χαζοί ψωνίζουν ακόμα lcd στα 700.

Συγνώμη που νομίζεις ότι απευθύνεσαι? 

Ποια quantum dots και ποιο dimming? lcd είναι και αυτές και απλά τις δώσαν φανταχτερό όνομα και τις είπαν qled χαχα

Ξέρεις πόσο κόστος έχει να φτιάξεις μια ξεχωριστή γραμμή παραγωγής για 27 ίντζες οθόνη την οποία θα αγοράσει το 1% των gamers παγκοσμίως?

Να δώσουμε μερικά δις ευρώ να φτιάξουμε 27αρες OLED τις οποίες θα πουλάμε 1000 ευρώ την μία και πόσοι θα τις αγοράσουν?

Σορυ άλλά δεν είναι όλοι hardsuperduper gamers σαν και εσένα..

Και γιατί η LG δεν παράγει άλλα μεγέθη εκτός απο 55 και 65 αφού είναι παιχνιδάκι?

Είσαι ειδήμων, τέλος, δώσε τώρα 3000 χιλιάρικα για pc που θα παίζει 1440p/144hrz.

Επεξ/σία από music_lover
  • Thanks 1
Δημοσ.
58 minutes ago, music_lover said:

Είσαι ειδήμων, τέλος, δώσε τώρα 3000 χιλιάρικα για pc που θα παίζει 1440p/144hrz.

Εγώ πάντως που δεν είμαι ειδήμων, έκανα τέτοιο pc με 1200 ευρώ, τι κερδίζω?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, cineaste είπε

Εγώ πάντως που δεν είμαι ειδήμων, έκανα τέτοιο pc με 1200 ευρώ, τι κερδίζω?

Ποιάνει 144fps σε 1440p? Πες μου την σύνθεση σου να φτιάξω ένα τέτοιο..

Γιατί απο τα reviews βλέπω πως απαιτούνται 2 gtx1080ti σε sli..εκτός αν παίζεις στα low και indie games οπότε πάσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Evga GTX 1070Ti FTW2

H συγκεκριμένη Samsung έχει θέμα με το uniformity, δείτε κράξιμο που της ρίχνουν στο Overclock.net

Επεξ/σία από cineaste
Δημοσ.

επειδη ηδη εχω monitor 2k με 120hz και 1080ti να πω οτι ναι σε 2κ και το destiny 2 πιανω 110-120 fps  και στο overwatch 150-160fps. Οποιοςδει120 fps στα 120hz απλα θα νομιζει οτι βλεπει αλλη εκδοση παιχνιδιου απο τα 60hz.  Eιναι πολυ ρευστη η κινηση . Ο λογος που θελω νεο μονιτορ ειναι οτι εχει πλεον γερασει η yamakasi και καιρος ειναι να μπει στην ακρη (δεν εχει καποιο προβλημα παντως ).

Δημοσ.
15 ώρες πριν, music_lover είπε

Για sli 1080ti όμως έτσι?

Γιατί σε 1440p ουτε ενα τζίνι μπορει να πιάσει πάνω απο 60fps.

Η 27αρα της samsung 1080p/144hrz οταν πεσει στα 300e θα ειναι καλή.

Ομοιως η ιδια στις 24 ίντσες στα 250e.

Όλα τα benchmarks αναφέρονται σε ultra settings. Λίγο να ψαχτεί κάποιος θα διαπιστώσει ότι στα περισσότερα games πολλά "ultra" settings είναι ίδια με high αλλά ρίχνουν αδικαιολόγητα το performance. Οπότε με λίγο πείραγμα στα settings μπορείς εύκολα να αποκτήσεις υψηλότερα framerates. Και το γεγονός ότι το monitor έχει 144Hz refresh rate δεν σημαίνει πως πρέπει να πιάνει και τόσα fps. Ακόμα και σε 100 να παίζεις, η διαφορά με τα 60 είναι χαοτική.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Όλα τα benchmarks αναφέρονται σε ultra settings. Λίγο να ψαχτεί κάποιος θα διαπιστώσει ότι στα περισσότερα games πολλά "ultra" settings είναι ίδια με high αλλά ρίχνουν αδικαιολόγητα το performance. Οπότε με λίγο πείραγμα στα settings μπορείς εύκολα να αποκτήσεις υψηλότερα framerates. Και το γεγονός ότι το monitor έχει 144Hz refresh rate δεν σημαίνει πως πρέπει να πιάνει και τόσα fps. Ακόμα και σε 100 να παίζεις, η διαφορά με τα 60 είναι χαοτική.

Με την οθόνη που έχεις (Acer XF270HUA-1440p/144hrz) πως τα πας με τον συνδιασμό 4690k και gtx970? Επειδή είμαστε κοντά (ίδια cpu-gtx1070) και ο 4690k μένει πίσω σε fps με έναν πχ 8600k.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Με την οθόνη που έχεις (Acer XF270HUA-1440p/144hrz) πως τα πας με τον συνδιασμό 4690k και gtx970? Επειδή είμαστε κοντά (ίδια cpu-gtx1070) και ο 4690k μένει πίσω σε fps με έναν πχ 8600k.

Η κάρτα κυρίως φταίει για τα περισσότερα games. PUBG με τα περισσότερα low και textures medium, AA high έχω 90-100 fps. Σε R6 με medium περίπου settings έχω 110-130 fps ενώ στο ACO με λίγο custom settings κυρίως high έχω ~40-45 fps. Σε άλλα multiplayer games πιο ελαφριά (πχ Rocket League) έχω εύκολα 144fps. Δεν είναι ιδανική κάρτα για αυτήν την ανάλυση προφανώς, αλλά με την αγορά όπως έχει τώρα δεν έχω κανένα παράπονο :P. Φυσικά αν είχα 1070 όπως εσύ θα ήμουν πολύ πιο ευχαριστημένος :P

Δημοσ.

Έχει υπολογίσει πόσα fps θα πάρεις με την ίδια κάρτα και έναν πχ 8600k? ΄Έψαξα reviews αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο, μόνο για τον 6600k.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με i7-2600k στα 4,2 και rx 580 8gb, ολα στα high σε 1440p/75hz οθόνη ειμαι 85-95fps..Στα ultra αν θυμαμαι καλα ημουν κοντα στα 60-70fps..

Επεξ/σία από Mpatz
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, music_lover είπε

Έχει υπολογίσει πόσα fps θα πάρεις με την ίδια κάρτα και έναν πχ 8600k? ΄Έψαξα reviews αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο, μόνο για τον 6600k.

Γενικά σχεδόν παντού πρώτα φουλάρει η κάρτα και μετά το CPU. Οπότε για την 970... μια χαρά είναι ο 4690K ακόμα και στα CPU intesive games για αυτήν την ανάλυση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...