cambo99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Σαφώς υπάρχουν και πιο φθηνές smart λάμπες , αλλά αν θες ποιότητα πας στις hue. Μόνο το ασύρματο switch/ dimmer είναι όλα τα λεφτά! 1
noFEARgr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Κοιταξτε και απο κινα μερια βρισκεις στα 10-15 ευρω πολυ αξιολογες λυσεις. Καλες οι Philips αλλα δεν γινεται 3 λαμπες να κοστιζουν οσο ενα φωτιστικο...
Simos805 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2018 στις 11:53 ΜΜ, cambo99 είπε Σαφώς υπάρχουν και πιο φθηνές smart λάμπες , αλλά αν θες ποιότητα πας στις hue. Μόνο το ασύρματο switch/ dimmer είναι όλα τα λεφτά! Αυτό πλάκα πλάκα κάθε πότε θέλει φόρτιση? Στις 7/3/2018 στις 10:12 ΜΜ, noFEARgr είπε Κοιταξτε και απο κινα μερια βρισκεις στα 10-15 ευρω πολυ αξιολογες λυσεις. Καλες οι Philips αλλα δεν γινεται 3 λαμπες να κοστιζουν οσο ενα φωτιστικο... Εμένα όμως με ενδιαφέρει να επχουν αξρίβει στην θερμοκρασία και να μην προυσιάζουν το παραμικρό flickering. Ειδικά κινέζικες σχεδόν πάντα έχουν τρελό flickering πέρα από τίποτα xiaomi. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από Simos805
cambo99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Simos805 said: Αυτό πλάκα πλάκα κάθε πότε θέλει φόρτιση? Εμένα όμως με ενδιαφέρει να επχουν αξρίβει στην θερμοκρασία και να μην προυσιάζουν το παραμικρό flickering. Ειδικά κινέζικες σχεδόν πάντα έχουν τρελό flickering πέρα από τίποτα xiaomi. Μπαταρία μικρή για ρολόι εχουν... Νομίζω 2 χρόνια κρατάει περίπου. Δεν φορτίζουν. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2018 από cambo99 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 1 hour ago, cambo99 said: Μπαταρία μικρή για ρολόι εχουν... Νομίζω 2 χρόνια κρατάει περίπου. Δεν φορτίζουν. 2 χρόνια περίπου κρατάνε. Εκτός κι αν πάρεις το στρογγυλό remote (hue tap) με τα 3 πλήκτρα που δεν χρειάζεται μπαταρία και μένει πάντα φορτισμένο μιας και αποθηκεύει ενέργεια κάθε φορά που πατάς τα πλήκτρα του (έχει έναν μικρό κονβέρτορα μέσα του που αποθηκεύει ενέργεια κάθε φορά που πατάς τα μηχανικά πλήκτρα του). 1
cambo99 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Άσε που σε 2 χρόνια οι λάμπες θα ανοίγουν με το που μας βλέπουν! 1
Simos805 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 20 ώρες πριν, cambo99 είπε Άσε που σε 2 χρόνια οι λάμπες θα ανοίγουν με το που μας βλέπουν! Και τώρα γίνεται αυτό με ανοιχνευτές κίνησης 😜
cambo99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 22 minutes ago, Simos805 said: Και τώρα γίνεται αυτό με ανοιχνευτές κίνησης 😜 Οι οποίοι λειτουργούν άψογα και έχουν επίσης αισθητήρα θερμοκρασίας! 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 1 hour ago, cambo99 said: Οι οποίοι λειτουργούν άψογα και έχουν επίσης αισθητήρα θερμοκρασίας! Τον οποίο αισθητήρα τον ανακάλυψα αρκετά αργότερα όταν ρωτώντας τη siri για τη θερμοκρασία στο σπίτι, μου απαντούσε κάτι τρελά νούμερα που δεν είχαν σχέση με τον άλλο αισθητήρα που έχω στο χώρο (tado). Και τελικά "διάβαζε" τη θερμοκρασία από τον αισθητήρα κίνησης των hue που τον είχα πάνω στο pc tower προς το πίσω μέρος όπου το έπιανε ο ζεστός αέρας... 1
cambo99 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Πράγματι είναι κάπως κρυφός ο αισθητήρας της θερμοκρασίας! Πιστεύω στο μέλλον κάπου θα τον χρησιμοποιήσουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα