Simos805 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλημέρα, μπορεί να μου πει κάποιος η δυνατότερη λάμπα της σειράς hue της philips πόσο δυνατή είναι? Δηλαδή σε σχέση με τις παλιές λάμπες (όχι τις οικονομίας) με πόσα watt αντιστοιχεί περίπου?
georgeγ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 μαλλον η φωτεινοτητα της λαμπας σε ενδιαφερει αυτη μετριεται σε lumen η philips που σε ενδιαφερει εχει 800 lumen και απο τον πινακα εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Λούμεν_(μονάδα_μέτρησης) βλεπω οτι 800 lumen ισουται με 60w λαμπτηρα πυρακτωσης πρακτικα τα 800 lumen σε ενα νορμαλ δωματιο μου φαινονται αρκετα σκοτεινα
cambo99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Αν έχεις όμως φωτιστικό με 3-4 λάμπες τότε είναι μια χαρά ... ιδίως οι χρωματιστές που έχω, είναι πολύ καλές και με χαμηλό φωτισμό τη νύχτα κάνουν ατμόσφαιρα ... 1
georgeγ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 nai με περισσοτερες λαμπες μια χαρα θα ειναι φανταζομαι διαβασα και ενα παρομοιο θεμα του simos.αν δεν σε ενδιαφερει σμαρτ λαμπα απλα μια πολυ φωτεινη λαμπα εγω εχω παρει απο leroy merlin λαμπα LED lexman 2400 lumens.τουμπανο ειναι περασα στο αλλο ακρο
cambo99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, georgeγ said: nai με περισσοτερες λαμπες μια χαρα θα ειναι φανταζομαι διαβασα και ενα παρομοιο θεμα του simos.αν δεν σε ενδιαφερει σμαρτ λαμπα απλα μια πολυ φωτεινη λαμπα εγω εχω παρει απο leroy merlin λαμπα LED lexman 2400 lumens.τουμπανο ειναι περασα στο αλλο ακρο Έκανες τη νύχτα... μέρα! Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από cambo99 1
Simos805 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 3 ώρες πριν, georgeγ είπε μαλλον η φωτεινοτητα της λαμπας σε ενδιαφερει αυτη μετριεται σε lumen η philips που σε ενδιαφερει εχει 800 lumen και απο τον πινακα εδω https://el.wikipedia.org/wiki/Λούμεν_(μονάδα_μέτρησης) βλεπω οτι 800 lumen ισουται με 60w λαμπτηρα πυρακτωσης πρακτικα τα 800 lumen σε ενα νορμαλ δωματιο μου φαινονται αρκετα σκοτεινα Συμφωνώ πολύ σκοτινά.. ειδικά αν σκεφτείς ότι τωρα έχω λάμπα πυρακτόσεως 200w 😜 12 λεπτά πριν, georgeγ είπε nai με περισσοτερες λαμπες μια χαρα θα ειναι φανταζομαι διαβασα και ενα παρομοιο θεμα του simos.αν δεν σε ενδιαφερει σμαρτ λαμπα απλα μια πολυ φωτεινη λαμπα εγω εχω παρει απο leroy merlin λαμπα LED lexman 2400 lumens.τουμπανο ειναι περασα στο αλλο ακρο Κυρίως με νοιάζει να ειναι φωτηνή, ούδέτερης θερμοκρασίας (ούτε ψυχρή πύτε θερμή) και να μην κάνει το παραμικρό flickering που να φαίνεται σε video (ακόμα και σε βίντεο 240fps δηλαδή να μην φαινεται τρεμόπαιγμα). Θα με ενδιέφερε να ειναι και smart αλλά δεν καίγομαι. Αν βάλω όμως 3-4 σε ένα φωτιστικό πιστεύω είμαι καλά εε? Κάτι άλλο, ποιές είναι οι καλύτερες hue που κυολλοφορούν? Και δεν εννοώ μόνο σε ένταση αλλά και σε μοντέλο ας πουμε ποιες ειναι οι τελευταίες και το καλύτερο έχουν? Επίσης χρειάζονται bridge απ' όσο ξέρω σωστά?
georgeγ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) ε ναι με 4 λαμπες hue εχεις φτασει τα 3200 lumens τουμπανο θα εισαι για τα υπολοιπα θα σε ενημερωσει o campo που ειναι πιο smart τυπας και εχει ασχοληθει ΥΓ.Αν σου καει η υπαρχουσα 200w λαμπα χλωμο το κοβω να ξαναβρεις τετοια. εχουν αποσυρθει Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από georgeγ 1
Simos805 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 λεπτό πριν, georgeγ είπε ε ναι με 4 λαμπες hue εχεις φτασει τα 3200 lumens τουμπανο θα εισαι για τα υπολοιπα θα σε ενημερωσει o campo που ειναι πιο smart τυπας και εχει ασχοληθει ΥΓ.Αν σου καει η υπαρχουσα 200w λαμπα χλωμο το κοβω να ξαναβρεις τετοια. εχουν αποσυρθει Οκ σε ευχαριστω, εε το φανταζόμουν αυτή ειναι από τα 80s 😂 Όποιος ξέρει να μου απαντήσει επίσης εκτός από τις διαφορές στις εκδόσεις των hue, και πόσο περίπου θα μου έρθει σε χρήματα για 4 λάμπες που να αλλάζουν χρώμα.
cambo99 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Οι διαφορετικές εκδόσεις είναι μόνο δύο: Με όλα τα χρώματα και λευκό ( ψυχρό ως θερμό ) . Δεν βγαίνει σε διαφορετικά lumens. Κοίτα έχω ένα φωτιστικό με 5 hue ... και όπως καταλαβαίνεις είναι μια χαρά. Θέλει και το hue bridge ( αν αγοράσεις κοίταξε να είναι το version 2 το τετράγωνο ) . Hue προτείνω για τους εξής λόγους... 1) Έχει switch / dimmer το οποίο δεν χρειάζεται καλώδια και ρεύμα ( έχει μπαταρία ) και κολλάει εύκολα στον τοίχο ) . 2) Αγοράζεις επίσης το μικρό ασύρματο sensor, το οποίο είναι σούπερ γκατζετάκι επίσης... 3) Δεν επιβαρύνουν το ασύρματο δίκτυό σου , διότι συνδέονται στο bridge . Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα ( με λίγο google θα τα βρεις ) . Επίσης αξίζει και η ταινία led για κρυφό φωτισμό ... για αργότερα. Ότι θες ρωτάς...
Simos805 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, cambo99 είπε Οι διαφορετικές εκδόσεις είναι μόνο δύο: Με όλα τα χρώματα και λευκό ( ψυχρό ως θερμό ) . Δεν βγαίνει σε διαφορετικά lumens. Κοίτα έχω ένα φωτιστικό με 5 hue ... και όπως καταλαβαίνεις είναι μια χαρά. Θέλει και το hue bridge ( αν αγοράσεις κοίταξε να είναι το version 2 το τετράγωνο ) . Hue προτείνω για τους εξής λόγους... 1) Έχει switch / dimmer το οποίο δεν χρειάζεται καλώδια και ρεύμα ( έχει μπαταρία ) και κολλάει εύκολα στον τοίχο ) . 2) Αγοράζεις επίσης το μικρό ασύρματο sensor, το οποίο είναι σούπερ γκατζετάκι επίσης... 3) Δεν επιβαρύνουν το ασύρματο δίκτυό σου , διότι συνδέονται στο bridge . Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα ( με λίγο google θα τα βρεις ) . Επίσης αξίζει και η ταινία led για κρυφό φωτισμό ... για αργότερα. Ότι θες ρωτάς... Σε ευχαριστώ πολύ με κατατόπισες! Η ταινία led με ενδιαφέρει ναι όπως και το φωτιστικό αυτό το στρογγυλό που το βάζεις πανω σε ένα έπιπλο και φωτίζει τον τείχο. Επίσης να ρωτήσω, για την λειτουργία του bridge και για να συνδεθούν με το Home app στο iOS χρειάζεται να έχω ρουτερ στο σπίτι? Διότι σκοπεύω να τα βάλω σε χώρο χωρίς σύνδεση ιντερνετ και χωρίς κάποιο ρουτερ.
cambo99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 8 hours ago, Simos805 said: Σε ευχαριστώ πολύ με κατατόπισες! Η ταινία led με ενδιαφέρει ναι όπως και το φωτιστικό αυτό το στρογγυλό που το βάζεις πανω σε ένα έπιπλο και φωτίζει τον τείχο. Επίσης να ρωτήσω, για την λειτουργία του bridge και για να συνδεθούν με το Home app στο iOS χρειάζεται να έχω ρουτερ στο σπίτι? Διότι σκοπεύω να τα βάλω σε χώρο χωρίς σύνδεση ιντερνετ και χωρίς κάποιο ρουτερ. Και βέβαια πρέπει στο σπίτι να υπάρχει ρούτερ και ίντερνετ...
Simos805 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, cambo99 είπε Και βέβαια πρέπει στο σπίτι να υπάρχει ρούτερ και ίντερνετ... Ιντερνετ γιατί? Αν βάλω απλά ενα ρούτερ για την διασύνδεση των συσκευών αλλά χωρις ιντενρετ δεν μπορεί να δουλέψει? 16 ώρες πριν, cambo99 είπε Οι διαφορετικές εκδόσεις είναι μόνο δύο: Με όλα τα χρώματα και λευκό ( ψυχρό ως θερμό ) . Δεν βγαίνει σε διαφορετικά lumens. Κοίτα έχω ένα φωτιστικό με 5 hue ... και όπως καταλαβαίνεις είναι μια χαρά. Θέλει και το hue bridge ( αν αγοράσεις κοίταξε να είναι το version 2 το τετράγωνο ) . Hue προτείνω για τους εξής λόγους... 1) Έχει switch / dimmer το οποίο δεν χρειάζεται καλώδια και ρεύμα ( έχει μπαταρία ) και κολλάει εύκολα στον τοίχο ) . 2) Αγοράζεις επίσης το μικρό ασύρματο sensor, το οποίο είναι σούπερ γκατζετάκι επίσης... 3) Δεν επιβαρύνουν το ασύρματο δίκτυό σου , διότι συνδέονται στο bridge . Υπάρχουν και άλλα πλεονεκτήματα ( με λίγο google θα τα βρεις ) . Επίσης αξίζει και η ταινία led για κρυφό φωτισμό ... για αργότερα. Ότι θες ρωτάς... Αυτές ειναι? Οι πιο δυνατές και το bridge το καινούριο? Επίσης γιατί λέει "white & color ambiance"? Εννοεί ότι παράγουν και λευκό και χρωματιστό φως? https://www.skroutz.gr/s/13431070/Philips-Hue-White-and-Color-Ambiance-E27-3-Set.html Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2018 από Simos805
cambo99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 hours ago, Simos805 said: Ιντερνετ γιατί? Αν βάλω απλά ενα ρούτερ για την διασύνδεση των συσκευών αλλά χωρις ιντενρετ δεν μπορεί να δουλέψει? Αυτές ειναι? Οι πιο δυνατές και το bridge το καινούριο? Επίσης γιατί λέει "white & color ambiance"? Εννοεί ότι παράγουν και λευκό και χρωματιστό φως? https://www.skroutz.gr/s/13431070/Philips-Hue-White-and-Color-Ambiance-E27-3-Set.html Για την ακρίβεια χρειάζεσαι απλά ένα ρούτερ και ας μην έχει ίντερνετ ... αν και στην αρχή τουλάχιστον πρέπει να έχει ίντερνετ για να κάνουν update στην τελευταία έκδοση ( και οι λάμπες και το bridge ) . Αν ξέρεις αγγλικά διάβασε εδώ : Philips Hue Questions Αυτό είναι το bridge το καινούριο ναι... Οι λάμπες βγάζουν όλα τα χρώματα και το λευκό σε όλες τις αποχρώσεις ( όπως εσύ επιλέξεις ) .
Simos805 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, cambo99 είπε Για την ακρίβεια χρειάζεσαι απλά ένα ρούτερ και ας μην έχει ίντερνετ ... αν και στην αρχή τουλάχιστον πρέπει να έχει ίντερνετ για να κάνουν update στην τελευταία έκδοση ( και οι λάμπες και το bridge ) . Αν ξέρεις αγγλικά διάβασε εδώ : Philips Hue Questions Αυτό είναι το bridge το καινούριο ναι... Οι λάμπες βγάζουν όλα τα χρώματα και το λευκό σε όλες τις αποχρώσεις ( όπως εσύ επιλέξεις ) . Άμα είναι για να κάνουν update τα κάνω setup πρώτα σπίτι μου που έχω ιντερνετ κανονικά και μετά τα πηγαίνω στον χώρο που θέλω που δεν έχει ιντερνετ. Και εννοείται στο κινητό μου έχω πάντα ιντερνετ μέσω 4G (δεν ξέρω αν γίνεται update μέσω του κινητού απλά το αναφέρω). Το μόνο που με στενεχωρεί είναι η τιμή τους ρε γαμώτο... 200€ για 3 λάμπες είναι πάρα πολλά...
alfaeffe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 4 hours ago, Simos805 said: Άμα είναι για να κάνουν update τα κάνω setup πρώτα σπίτι μου που έχω ιντερνετ κανονικά και μετά τα πηγαίνω στον χώρο που θέλω που δεν έχει ιντερνετ. Και εννοείται στο κινητό μου έχω πάντα ιντερνετ μέσω 4G (δεν ξέρω αν γίνεται update μέσω του κινητού απλά το αναφέρω). Το μόνο που με στενεχωρεί είναι η τιμή τους ρε γαμώτο... 200€ για 3 λάμπες είναι πάρα πολλά... Παιζουν συχνα πυκνα στα 100 ευρω το σετ των 3 rgb λαμπων + το bridge στα ευρωπαικα amazon. Εγω ειχα παρει 2 τετοια σετ στο black friday για να εχω 6 λαμπες (και περισσευουμενο ενα bridge) που βγαινει πιο φθηνα απο το να παιρνεις 1-1 τις λαμπες που χρειαζεσαι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα