kormos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλημέρα σας, γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το κόστος για τις αυτοκόλλητες μεβράνες (για ολική κάλυψη του οχήματος) ; Έχει ασχοληθεί ποτέ κάποιος; Υπάρχει ανθεκτικότητα; ΜΦΧ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Τετραψήφιο πρέπει να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Πάρε τηλέφωνο να πάρεις προσφορά στο Νικήτα.Έχω διαβάσει οτι είναι από τους καλύτερους της αγοράς.Δεν έχω ιδία πείρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Αμα ειναι χαλια το χρωμα καλυτερα να το βαψεις η να το φρεσκαρεις. Σχεδον το ιδιο κοστος θα σου βγει. Αμα το περασεις wrapping θα ανοιγεις τις πορτες θα ειναι ασχημο. Τωρα οι τιμες για wrapping τουλαχιστον απο 700 ευρω και αναλογος τι ποιοτητα θα βαλεις. Δεν φυλας καλυτερα τα λεφτα σου.... Οσα εχω δει στον δρομο χαλια ειναι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καθε γρατζουνια μετα εκτος απο βαψιμο θα θελει και αλλαγμα μεμβρανης ...Ενα επιπλεον κοστος και αν ειναι ιδια στο χρωμα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Σκεφτόμουν κι εγώ κάποια στιγμή να βάλω αλλά μου πέρασε, χαμένα λεφτά το θεωρώ πλέον, καλύτερα σε βενζίνες! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα Σας, Συγνώμη για την καθυστέρηση. Μου φτιάξατε τη διάθεση Θα βάλω Χ τελικά με τέτοιες απαντήσεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Εγώ τις θεωρώ όμορφες σε αρκετά αυτοκίνητα, αλλά πολύ ακριβό μου φαίνεται! Σε τι αμάξι θα τις έβαζες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 22 λεπτά πριν, zio10 είπε Εγώ τις θεωρώ όμορφες σε αρκετά αυτοκίνητα, αλλά πολύ ακριβό μου φαίνεται! Σε τι αμάξι θα τις έβαζες; Spoiler 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Ρώτα μήπως σου βγει φτηνά σ'αυτό, πόση μεμβράνη να θέλει;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Ρώτα μήπως σου βγει φτηνά σ'αυτό, πόση μεμβράνη να θέλει;; Σχεδόν τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα