Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 3/10/2018 στις 6:11 ΜΜ, _Στεργιος_ είπε

Τα 100 είναι πολλά. Εγώ έδωσα 20 για ένα χρόνο 

Το πήγες για οθόνη και στα άλλαξαν όλα ; εμένα έχει ένα πρόβλημα η οθόνη (σαν καμμένα πιξελς χωρίς ίχνος γρατζουνιας) και θα το πάω για σέρβις όταν μπορέσω να το αποχωριστώ. Λες να μαι τυχερός και να βγω και με καινούργια μπαταρία ;

Τι να πω, όταν ρώτησα μου είπε μια υπαλληλος ότι αυτά τα αλλάζουν όταν αλλάζουν και οθόνη. Θα προσπαθήσω να βρω το χαρτι της αντικατάστασης να το ανεβάσω, αν και το εχω δώσει ήδη.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, aret1 είπε

Τι να πω, όταν ρώτησα μου είπε μια υπαλληλος ότι αυτά τα αλλάζουν όταν αλλάζουν και οθόνη. Θα προσπαθήσω να βρω το χαρτι της αντικατάστασης να το ανεβάσω, αν και το εχω δώσει ήδη.

Καλά σιγά δεν χρειάζεται, πιο πολυ για να το εμπέδωσω εγώ το έγραψα 😂

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη που ανοίγω ενα τόσο παλιό θέμα! Δυστυχώς η οθόνη του S8 Plus μου έσπασε εσωτερικά... Έχει κανεις να μου προτείνει που θα βρω σπασμένη έστω οικονομική οθόνη, ίσα ίσα να μπορω να το χρησιμοποιώ ή να πάρω τα πράγματα μου απο μέσα;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 6/3/2018 στις 10:29 ΠΜ, Stef660 είπε

278 μου ειπαν 
Μαλλον θα το δωσω για να παω σε s9

δεν αξιζει και πολυ να το φτιαξω 

Αν το έφτιαξε η Samsung δεν θα χανεις την εγγύηση

Δημοσ.
Στις 14/6/2018 στις 7:36 ΜΜ, ZackFair είπε

Καλησπέρα παιδιά και συγνώμη που ανοίγω ενα τόσο παλιό θέμα! Δυστυχώς η οθόνη του S8 Plus μου έσπασε εσωτερικά... Έχει κανεις να μου προτείνει που θα βρω σπασμένη έστω οικονομική οθόνη, ίσα ίσα να μπορω να το χρησιμοποιώ ή να πάρω τα πράγματα μου απο μέσα;

Ετσι οπως εχουν πεσει οι τιμες,καλυτερα να κοιταξεις σε αλλη συσκευη μιας και η επισκευη ειναι πολυ ακριβη και προφανως δεν αξιζει.

Οθονες για να δοκιμασεις μονος σου ισως βρεις αν ψαξεις καλα σε ebay.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...