Stef660 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλημέρα σε όλους Λοιπόν για να μπω με την μια στο ψητό Έχω ένα σ8+ το οποίο έχει κανένα πιξελ στην μέση δεξιά της οθόνης και πήγα σε ένα σέρβις της σαμσουνγκ πριν 1μιση μηνα για να ρωτήσω τι γίνεται και μου είπαν ότι θα μου αντικαταστήσουν την οθόνη .Λόγω το ότι έκανα πρακτική δεν μπορούσα να μείνω για 2 μέρες χωρίς κινητό οπότε είπα Αφού τελειώσω θα το πάω. Τελειώνω την Παρασκευή λεω οτι θα το πσω την Δευτέρα.. για κακη μου τύχη το Σάββατο πέφτει το κινητό και μου σπάει η οθόνη κάτω δεξιά(το σπάσιμο είναι 1.5x1.5cm) αλλα το κινητό είναι πλήρως λειτουργικό Πάω σήμερα στο σέρβις και μου λένε ότι δεν γίνεται Αφού είναι σπασμένη η οθονη και θα πρέπει να την πληρώσω Εγώ έχω όμως την εξής απορία..το ότι έσπασε η οθόνη μου αφαιρεί την εγγυηση; Δεν θα έπρεπε να μου αντικαταστήσουν την οθόνη για να διορθωθεί το δικό τους πρόβλημα ανεξάρτητα από το τι την έκανα εγώ; Καλημέρα και πάλι
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δικο τους προβλημα ειναι που εσπασες την οθονη του κινητου?Προφανως αν δεν εσπαγες την οθονη η αλλαγη οπως σου ειπαν θα γινοταν κανονικα. Το λεει ξεκαθαρα και στους ορους χρησης οτι σε περιπτωση ζημιας απο τον κατοχο χανεται η εγγυηση στο κομματι αυτο. Προφανως και το σπασιμο οθονης σε βγαζει εκτος εγγυησης στο κομματι επισκευης οθονης,αρα για να φτιαχτει θα πρεπει να πληρωσεις(το ποσο δεν το γνωριζω). Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από Fulgore 1
Stef660 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Το δικο τους προβλημα ειναι που εσπασες την οθονη του κινητου?Προφανως αν δεν εσπαγες την οθονη η αλλαγη οπως σου ειπαν θα γινοταν κανονικα. Το λεει ξεκαθαρα και στους ορους χρησης οτι σε περιπτωση ζημιας απο τον κατοχο χανεται η εγγυηση στο κομματι αυτο. Προφανως και το σπασιμο οθονης σε βγαζει εκτος εγγυησης στο κομματι επισκευης οθονης,αρα για να φτιαχτει θα πρεπει να πληρωσεις(το ποσο δεν το γνωριζω). ναι πηγα ξανα αλλου και μου το εξηγησαν απλα δεν μου ειχε εξηγησει (και δεν γνωριζα)πως οταν σπασει η οθονη χανεται η εγγυηση
saruman123 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Εννοείται ότι την χάνεις. Τώρα εσύ από την στιγμή που δεν το έφτιαξες από την αρχή κακώς από τη μία ,ίσως και να το γλίτωνες το πέσιμο. Από την άλλη τώρα πρέπει να πληρώσεις και μάλιστα χοντρά..... 1
Stef660 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 278 μου ειπαν Μαλλον θα το δωσω για να παω σε s9 δεν αξιζει και πολυ να το φτιαξω
panther_512 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Στο S8 + δεν φορούσες προστατευτική θήκη? Οι περισσότερες απο τις καλές, έχουν υπερυψωμένα άκρα για προστασία της οθόνης αν πέσει με τα μούτρα κάτω.
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, Stef660 είπε 278 μου ειπαν Μαλλον θα το δωσω για να παω σε s9 δεν αξιζει και πολυ να το φτιαξω Δεν νομιζω να αξιζει παντως. Μεταχειρισμενο με σπασμενη οθονη πιανει πολυ λιγοτερα ειδικα απο την στιγμη που καινουργιο παιζει κοντα στα 480 και το S9 εχει τιμη κοντα στα 880ευρω.
aret1 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Πάντως σε galaxy s8 plus μετά από θραύση οθόνης, μου απάντησε η επίσημη αντιπροσωπεία ότι αν η επισκευή γίνει σε επίσημο επισκευαστικο κέντρο της samsung, η εγγύηση θα συνεχιστεί κανονικά. Ευτυχώς είχε γίνει έξτρα ασφάλεια για θραύση, οπότε αφού το κόστος καλύπτονταν από την ασφάλεια επιλέχθηκε η αντιπροσωπεία. Αν σου αρέσει το κινητό, το κόστος αντικατάστασης/επισκευής νομίζω είναι περίπου 260 ευρώ. Στο χαρτί των εργασιών μου αλλάξανε σχεδόν τα πάντα, μπαταρία, οθόνη, πίσω τζαμάκι, κάμερες και μου δώσανε και επίσημο έντυπο όπου αναφέρονταν με κουτάκια και τικ σε αυτά. Συγκεκριμένα για την μπαταρία μου είπαν ότι πρέπει να την προσέξω γιατι στην αρχή δεν θα αποδίδει λόγω χαμηλών ή μηδαμινών κύκλων.
mp123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Γιατι οταν το πηρες δεν εκανες extra εγγυηση για σπασιμο οθονης με 100 ευρω για δυο χρονια; Εγω το πηρα το s8 εδωσα αλλα 100 και δεν εχω τετοια θεματα. Ειναι λιγο λαθος σου να μην δωσεις αλλα 100 ευρω αφου εδωσες 800.
Fabricated Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, mp123 είπε Γιατι οταν το πηρες δεν εκανες extra εγγυηση για σπασιμο οθονης με 100 ευρω για δυο χρονια; Εγω το πηρα το s8 εδωσα αλλα 100 και δεν εχω τετοια θεματα. Ειναι λιγο λαθος σου να μην δωσεις αλλα 100 ευρω αφου εδωσες 800. Τα 100 είναι πολλά. Εγώ έδωσα 20 για ένα χρόνο Στις 7/3/2018 στις 10:25 ΜΜ, aret1 είπε Πάντως σε galaxy s8 plus μετά από θραύση οθόνης, μου απάντησε η επίσημη αντιπροσωπεία ότι αν η επισκευή γίνει σε επίσημο επισκευαστικο κέντρο της samsung, η εγγύηση θα συνεχιστεί κανονικά. Ευτυχώς είχε γίνει έξτρα ασφάλεια για θραύση, οπότε αφού το κόστος καλύπτονταν από την ασφάλεια επιλέχθηκε η αντιπροσωπεία. Αν σου αρέσει το κινητό, το κόστος αντικατάστασης/επισκευής νομίζω είναι περίπου 260 ευρώ. Στο χαρτί των εργασιών μου αλλάξανε σχεδόν τα πάντα, μπαταρία, οθόνη, πίσω τζαμάκι, κάμερες και μου δώσανε και επίσημο έντυπο όπου αναφέρονταν με κουτάκια και τικ σε αυτά. Συγκεκριμένα για την μπαταρία μου είπαν ότι πρέπει να την προσέξω γιατι στην αρχή δεν θα αποδίδει λόγω χαμηλών ή μηδαμινών κύκλων. Το πήγες για οθόνη και στα άλλαξαν όλα ; εμένα έχει ένα πρόβλημα η οθόνη (σαν καμμένα πιξελς χωρίς ίχνος γρατζουνιας) και θα το πάω για σέρβις όταν μπορέσω να το αποχωριστώ. Λες να μαι τυχερός και να βγω και με καινούργια μπαταρία ;
mp123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 100 για δυο χρονια ολικη εγγυηση για οτι παθει το κινητο, σπασιμο οθονης η' ραγισμα, γρατζουνιες κλπ. Ενταξη καλα ειναι.
Fabricated Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 37 λεπτά πριν, mp123 είπε 100 για δυο χρονια ολικη εγγυηση για οτι παθει το κινητο, σπασιμο οθονης η' ραγισμα, γρατζουνιες κλπ. Ενταξη καλα ειναι. Όταν μπορούσες να δώσεις 20 για τον ένα χρόνο ίσως δεν συμφέρει τόσο... Ο καθένας επιλέγει ότι θέλει βέβαια
mp123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, _Στεργιος_ είπε Όταν μπορούσες να δώσεις 20 για τον ένα χρόνο ίσως δεν συμφέρει τόσο... Ο καθένας επιλέγει ότι θέλει βέβαια Τουλαχιστον εκανες extra εγγυηση. Μια χαρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα