Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα κοινότητα, 

Όπως λέει κι ο τίτλος θέλω τη βοήθειά σας για αγορά μιας κάμερας παρακολούθησης βρέφους. Τονίζω το γεγονός ότι δεν έχω ιδέα από το αντικείμενο "κάμερα" γενικότερα, γι αυτό και ζητώ τη βοήθειά σας.

Ψάχνοντας τις τελευταίες ώρες στο νετ κοιτούσα στην αρχή τις εξειδικευμένες κάμερες γι αυτό το σκοπό, αλλά με τιμές γύρω στα 70ε οι πολύ απλές και στα 120+ η αρχική για τις μέτριες προς καλές, μου φάνηκαν υπερβολικά τα λεφτά κι ότι μια ΙP εσωτερικού χώρου μπορεί να κάνει καλύτερα τη δουλειά μου (εκτός απο νανουρίσματα) και με λιγότερα χρήματα.

Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν έχω ψάξει καλά την αγορά, καθότι δεν τη γνωρίζω, οπότε καλοδεχούμενη οποιαδήποτε πρόταση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι καλή εικόνα (μέρα -νύχτα), ήχος και να μπορώ να συνδέομαι μέσω smartphone από οποιοδήποτε δίκτυο. Αν αυτό γίνεται με μπάτζετ μέχρι 50-60 Ε τότε θα είμαστε σούπερ.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Πάρε μια escam-sricam-vstarcam από banggood και δίνεις 25-30€ και κανείς την δουλειά σου.

Με ωραία app και καλή ανάλυση,ωραίο ήχο και γενικά μια καλη και φθηνή αγορά.

Δημοσ.

Είδα και τις 3 αυτες που νομίζω τις πρότεινες σε κάποιο μέλος που έψαχνε IP καμερα. Αλλά γενικά στις αξιολογήσεις τους από το κοινό είδα αναμεικτα συναισθήματα. Αρκετοί μιλούσαν για αρκετό lag κακό ή καθόλου ήχο σε μια από αυτές και  δυσχρειστα app.
Για παράδειγμα σε αυτή βλέπω καλύτερη αξιολόγηση αν και πιο φθηνή.
https://www.skroutz.gr/s/10702795/CT-Vison-CT-P724.html?from=recommendations#

Δημοσ.

Αν θέλεις πάρε και αυτή που προτείνεις.

Παρόμοιο σχεδιασμό και δυνατότητες έχει.

Όλες αυτές είναι ένα φασον προϊόν που απλά αλλάζει το όνομα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, stelios18120 είπε

Αν θέλεις πάρε και αυτή που προτείνεις.

Παρόμοιο σχεδιασμό και δυνατότητες έχει.

Όλες αυτές είναι ένα φασον προϊόν που απλά αλλάζει το όνομα.

όπως τα λέει ο stelios18120 είναι και ενώ τα μηχανήματα είναι λίγο πολύ τα ίδια, μεγάλη διαφορά έχουν οι εφαρμογές (σε λειτουργικότητα, ευχρηστία και αξιοπιστία). Το να παραγγείλεις από το εξωτερικό έχει κάποια σημαντικά μειονεκτήματα (πιθανόν να πληρώσεις τελωνείο, καθυστέρηση, ανύπαρκτη πρακτικά εγγύηση) οπότε ίσως τελικά τα 60-70 ευρώ από επώνυμο μαγαζί στην Ελλάδα σου δώσουν κάποια πιο αξιόπιστη λύση. 

Αυτό που πρέπει να διασφαλίσεις είναι οτι είναι plug n play και δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με πορτες και ρουτερ, και οτι έχει και καλωδιακό δίκτυο ώστε να μην δουλεύει με wifi κοντά στο παιδί - αν μπορείς να κάνεις δουλειά με καλώδιο δικτύου

Επεξ/σία από pp6210
  • Like 2
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 5/3/2018 στις 1:59 ΜΜ, biovaggoulas είπε

Είδα και τις 3 αυτες που νομίζω τις πρότεινες σε κάποιο μέλος που έψαχνε IP καμερα. Αλλά γενικά στις αξιολογήσεις τους από το κοινό είδα αναμεικτα συναισθήματα. Αρκετοί μιλούσαν για αρκετό lag κακό ή καθόλου ήχο σε μια από αυτές και  δυσχρειστα app.
Για παράδειγμα σε αυτή βλέπω καλύτερη αξιολόγηση αν και πιο φθηνή.
https://www.skroutz.gr/s/10702795/CT-Vison-CT-P724.html?from=recommendations#

Τελικά ποια πήρες?

Εγώ ψήνομαι να πάρω αυτή που ειπες για μέσα στο σπίτι να ξέρω τι γίνεται. 

Αυτές όλες ειναι με δικά τους cloud όπου κάνεις εγγραφή και βλέπεις κατευθείαμ ή πρέπει να έχεις στατικες IP και dyndns κλπ κλπ?

Επίσης γράφει σε SD κάρτα? αν ναι, πόσο καιρό περίπου σε μια 16GB

Σε ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...