Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα υπομονή μέχρι να βγουν οι νέες ναυαρχίδες και να πέσουν οι τιμές των παλιών. Απαιτήσεις καλή κάμερα και μπαταρία. Προτιμώ να μείνω όσο γίνεται κάτω από τα 600Ε χωρίς όμως σοβαρές εκπτώσεις σε κάποια από τα 2. Τι θα επιλέγατε μεταξύ των 2; δεκτές και άλλες προτάσεις, αλλά προτιμώ να μην μπλέξω με Κίνα, εκτός και αν πρόκειται για πολύ εξαιρετική περίπτωση.

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν θέλεις καλή μπαταρία p10 plus αν θέλεις μέτρια μπαταρία (ανάλογα τη χρήση βέβαια) και όλα τα υπόλοιπα καλά s8 plus και σου τα λέει χρήστης που πρόσφατα είχε και τα δύο και θα επιστρέψει σε s8 plus γιατί είναι καλύτερο overall. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zeibei είπε

αν θέλεις καλή μπαταρία p10 plus αν θέλεις μέτρια μπαταρία (ανάλογα τη χρήση βέβαια) και όλα τα υπόλοιπα καλά s8 plus και σου τα λέει χρήστης που πρόσφατα είχε και τα δύο και θα επιστρέψει σε s8 plus γιατί είναι καλύτερο overall. 

Μεγάλη διαφορά δηλαδή στην μπαταρία;

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 minute ago, GianniSM said:

Μεγάλη διαφορά δηλαδή στην μπαταρία;

κάνω χρήση των συσκευών παραπάνω από τον μέσο χρήστη. πολύ παραπάνω. για την ακρίβεια πάρα πολύ παραπάνω και με τη δική μου χρήση μέσα σε μια μέρα (όταν δε θα έχω υπηρεσία για να είμαι στο γραφείο) η οποία ξεκινάει από τις 5 το πρωί μέχρι τις 9 και κάτι το βράδυ που είμαι πάλι σπίτι το samsung στις 7 έπρεπε να το φορτίσω γιατί ήταν κάτω από 20% το p10 plus ήταν γύρω στο 40 - 42% οπότε ναι η διαφορά είναι αρκετή. τώρα βέβαια εξαρτάται από τη χρήση του καθενός και δε νομίζω όλοι να κάνουν την ίδια. απλά το p10 plus έχει καλύτερο optimization για τη μπαταρία σε σχέση με το galaxy. όσο και να έχει διορθωθεί το touchwiz και πάλι έχει τα θεματάκια του εις βάρος της μπαταρίας. αν είσαι τυχερός και βρεις galaxy με exynos επεξεργαστή τότε τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα αλλά δύσκολο στην ελλάδα. πάντως αν και κινητάρες και τα δύο αλλά αν εξαιρέσεις τη μπαταρία το samsung είναι ανώτερο.

Δημοσ.

Optimization ναι αλλά η huawei με το emui... Για κλάματα ρε παιδί μου! Τις εφαρμογές τις κλείνει ΟΛΕΣ για καλύτερη μπαταρία προφανώς αλλά είναι εκνευρίστηκο να μην κρατάει τίποτα στην ραμ!

Επίσης τα notification για battery drain.. ρε καλό μου κινητό όταν είμαι στο Facebook στο Chrome ναι ακόμα και στην κάμερα εφαρμογή του συστήματος δεν χρειάζεται να μου τα πρίζεις ότι τρώει μπαταρία ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΡΏΕΙ αφού την χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή!

Προσωπικά έδωσα 2 ευκαιρίες στην Huawei με το mate 9 και μετά το mate 10 pro .. 

Ποτε ξανά και ας έχουν μπαταρίες τέρατα.. Αντιγράφει την αηδιαστικά την apple και ότι κάνει το κάνει και χειρότερα!

Μισώ το touchwiz αλλά πραγματικά θα πω πρώτη φορά πάνε σε Sammy! 

Είναι ΣΕ ΟΛΑ καλύτερο εκτός τις μπαταρίας αλλά μια μέρα θα σου βγάζει άνετα πιστεύω άνετα όμως

Δημοσ.
8 ώρες πριν, 4four είπε

Αν βγάζει άνετα την μέρα μια χαρά είναι. Με το Nexus 6P Πάντως έχω άριστες εντυπώσεις και δεν θα το άλλαζα αλλά έχει σπάσει η οθόνη. Μάλλον με βλέπω στο S8+ θα πάρω πρώτη φορά μετά το S3

Optimization ναι αλλά η huawei με το emui... Για κλάματα ρε παιδί μου! Τις εφαρμογές τις κλείνει ΟΛΕΣ για καλύτερη μπαταρία προφανώς αλλά είναι εκνευρίστηκο να μην κρατάει τίποτα στην ραμ!

Επίσης τα notification για battery drain.. ρε καλό μου κινητό όταν είμαι στο Facebook στο Chrome ναι ακόμα και στην κάμερα εφαρμογή του συστήματος δεν χρειάζεται να μου τα πρίζεις ότι τρώει μπαταρία ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΡΏΕΙ αφού την χρησιμοποιώ αυτή την στιγμή!

Προσωπικά έδωσα 2 ευκαιρίες στην Huawei με το mate 9 και μετά το mate 10 pro .. 

Ποτε ξανά και ας έχουν μπαταρίες τέρατα.. Αντιγράφει την αηδιαστικά την apple και ότι κάνει το κάνει και χειρότερα!

Μισώ το touchwiz αλλά πραγματικά θα πω πρώτη φορά πάνε σε Sammy! 

Είναι ΣΕ ΟΛΑ καλύτερο εκτός τις μπαταρίας αλλά μια μέρα θα σου βγάζει άνετα πιστεύω άνετα όμως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...