bilythekid Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Θέλω να μου πείτε 4 ανεμιστήρες για υδροψηξη, 2x120 και 2x140,να είναι δυνατοί, και όσο πιο ήσυχοι γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 μέχρι τι ποσό διαθέτεις; θέλεις να είναι rgb; αν θέλεις να κάνεις σωστά και αποτελεσματικά τη δουλειά σου πας σε ek vardar. άσχημοι αλλά δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο με τόσο υψηλό cfm για static pressure fan Και σε αυτά τα λεφτά. http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-vardar-f3-120-120mm-1850-rpm-p-PER.814903 τώρα για 140 θα πας σε noctua http://www.e-shop.gr/noctua-nf-a14-industrialppc-2000-140mm-pwm-p-PER.651294 ή fractal design http://www.e-shop.gr/fractal-design-venturi-hp-14-pwm-case-fan-140mm-black-p-PER.816571 . ναι υπάρχουν και πολύ καλοί της be quiet αλλά μιας και είναι για υδρόψυξη θέλεις το frame τους να είναι κλειστό. μπορώ και σε rgb να σου δώσω κάποιες προτάσεις αλλά εκεί το cfm είναι απαράδεκτο. είναι κυρίως για εμφάνιση άσχετα με το πόσο ακριβοί είναι. βλέπε corsair LL series..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 16 λεπτά πριν, zeibei είπε μέχρι τι ποσό διαθέτεις; θέλεις να είναι rgb; αν θέλεις να κάνεις σωστά και αποτελεσματικά τη δουλειά σου πας σε ek vardar. άσχημοι αλλά δύσκολα θα βρεις κάτι καλύτερο με τόσο υψηλό cfm για static pressure fan Και σε αυτά τα λεφτά. http://www.e-shop.gr/ek-water-blocks-ek-vardar-f3-120-120mm-1850-rpm-p-PER.814903 τώρα για 140 θα πας σε noctua http://www.e-shop.gr/noctua-nf-a14-industrialppc-2000-140mm-pwm-p-PER.651294 ή fractal design http://www.e-shop.gr/fractal-design-venturi-hp-14-pwm-case-fan-140mm-black-p-PER.816571 . ναι υπάρχουν και πολύ καλοί της be quiet αλλά μιας και είναι για υδρόψυξη θέλεις το frame τους να είναι κλειστό. μπορώ και σε rgb να σου δώσω κάποιες προτάσεις αλλά εκεί το cfm είναι απαράδεκτο. είναι κυρίως για εμφάνιση άσχετα με το πόσο ακριβοί είναι. βλέπε corsair LL series..... Όχι δεν θέλω rgb, δεν με ενδιαφέρει το πόσο αρκεί να είναι καλοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 οπότε αν θέλεις συμμετρία τους παίρνεις όλους noctua μιας και βγάζει 120 και 140 αλλιώς ek vardar και noctua. οι fractal είναι σα δεύτερη επιλογή. με όποιους και να πας θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος μιας και είναι αποτελεσματικοί και αθόρυβοι. στους noctua όμως να κοιτάξεις το μοντέλο να είναι industrial ppc όπως στο link που σου έστειλα μιας και είναι η top σειρά. όταν τους πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις γιατί κοστίζουν τόσο ακριβά και τι σημαίνει υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Στις 5/3/2018 στις 7:27 ΠΜ, zeibei είπε οπότε αν θέλεις συμμετρία τους παίρνεις όλους noctua μιας και βγάζει 120 και 140 αλλιώς ek vardar και noctua. οι fractal είναι σα δεύτερη επιλογή. με όποιους και να πας θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος μιας και είναι αποτελεσματικοί και αθόρυβοι. στους noctua όμως να κοιτάξεις το μοντέλο να είναι industrial ppc όπως στο link που σου έστειλα μιας και είναι η top σειρά. όταν τους πιάσεις στα χέρια σου θα καταλάβεις γιατί κοστίζουν τόσο ακριβά και τι σημαίνει υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής.. τους πηρα,οι νοκτουα πανε για αλλαγη,πολυ θορυβο σα τουρμπινα κανουν,ψαχνω μηπως βγαλω ακρη με κανα fan expert. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 1 hour ago, bilythekid said: τους πηρα,οι νοκτουα πανε για αλλαγη,πολυ θορυβο σα τουρμπινα κανουν,ψαχνω μηπως βγαλω ακρη με κανα fan expert. εγώ τους έχω από το 2014 που πρωτοκυκλοφόρησαν. και μάλιστα τους industrial ppc 3000 pwm. τους χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με θόρυβο ακόμα και τώρα μετά από 4 χρόνια χρήσης χωρίς να τους αλλάξω ποτέ. πάντα βέβαια στο bios της εκάστοτε μητρικής που είχα έβαζα silent profile (σε asus και asrock) και smart fan control (σε msi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 2 ώρες πριν, zeibei είπε εγώ τους έχω από το 2014 που πρωτοκυκλοφόρησαν. και μάλιστα τους industrial ppc 3000 pwm. τους χρησιμοποιώ ακόμα και τώρα και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με θόρυβο ακόμα και τώρα μετά από 4 χρόνια χρήσης χωρίς να τους αλλάξω ποτέ. πάντα βέβαια στο bios της εκάστοτε μητρικής που είχα έβαζα silent profile (σε asus και asrock) και smart fan control (σε msi) Οντως... Τους ρυθμισα silent απο το bios! Θα τους κρατησω τελικά, ευχαριστω για την βοήθεια. 9 λεπτά πριν, bilythekid είπε Οντως... Τους ρυθμισα silent απο το bios! Θα τους κρατησω τελικά, ευχαριστω για την βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 κανένα πρόβλημα! οτιδήποτε χρειαστείς και μπορώ εννοείται να βοηθήσω. οι vardar εντάξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bilythekid Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, zeibei είπε κανένα πρόβλημα! οτιδήποτε χρειαστείς και μπορώ εννοείται να βοηθήσω. οι vardar εντάξει; Εντάξει μια χαρα, silent τους εβαλα κι αυτους, αν και δεν προλαβα να τους ρυθμισω καλα, εχασα χρονο με το asus fan expert, που ειναι μπαγκαρισμενο, σήμερα θα ασχοληθώ περισσοτερο. Εντάξει τι να λεμε τωρα! Τελειωσα με τις ρυθμισεις, οι ανεμιστηρες "ακολουθουν", δεν θα πω 15 βαθμους κατω, αλλα δεκα σιγουρα! Με απολυτη ησυχια, αν και εχω στησει κι αλλη φορα υδρόψυξη δεν εδινα σημασια στους ανεμιστηρες, τελικά ομως παιζουν κι αυτοι σημαντικό ρολο, χαλαλι τα χρήματα, να εισαι καλα φιλε μου! Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από bilythekid 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RivAngE Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2018 Το 2014 κυκλοφόρησαν οι Noctua a14; Εγώ προχτές τους πείρα από το Eshop, πείρα την έκδοση 2000 RPM αφού ούτως ή άλλος τους λειτουργό σε open case στον τοίχο για να δημιουργεί ένα airflow σε 2 κάρτες γραφικών. Σε χαμηλές ταχύτητες, έως περίπου 1000RPM, είναι τελείως αθόρυβοι ακόμα και σε open case όπου δεν υπάρχει ηχομόνωση. Επίσης έχουν αρκετά υψηλό static pressure, πράγμα πολύ σημαντικό για να είναι αποτελεσματικοί.... μόνο που δεν έχουν RGB LED Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα