Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα άλλαξα μπαταρία στο s6 μου. Από τότε μου φαίνεται σαν να μην "βλέπει" όλη την χωρητικότητα της μπαταρίας. Φορτίζει υπερβολικά γρήγορα,  σε φάση να το χω βάλει για λίγο χρόνο στην πριζα, να αναμένω ότι θα είναι πχ στο 60% και να έχει φτάσει στο 100% (εμπειρικά έχω μάθει ακριβώς τι να περιμένω από την φόρτιση). Τώρα μάλιστα κατέβασα και το accubattery για να δω τι χωρητικότητα θα μου βγάλει ότι έχει η μπαταρία μου και γράφει ~1400mah. Όταν πρωτοαλλαξα την μπαταρία είχα το εξής θέμα: Το έβγαζα στο 100% και με την μια έπεφτε στο 97 και με απανωτά βάλε βγάλε εκείνη την στιγμή το έφτανα και μέχρι 88%. Έκανα λοιπόν με μια εφαρμογή battery calibration (έκλεινα το κινητο, πήγαινε 100% και τότε το έκανα το calibration γιατί είχα δει ότι κλειστό έκανε ακριβη μέτρηση). 

To τελευταίο το λέω μήπως έκανα κάτι λάθος και προκάλεσα εγώ το θέμα. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Κάπου είχα διαβάσει πως ανοίγοντας το κινητο στο 0% και επιμένοντας φθείρεται η μπαταρία. Δεν ξέρω αν ισχύει. Γενικά ο καθένας έχει την δική του άποψη για τις μπαταρίες :P

Δημοσ.
11 ώρες πριν, GiwrgosP- είπε

Κάπου είχα διαβάσει πως ανοίγοντας το κινητο στο 0% και επιμένοντας φθείρεται η μπαταρία. Δεν ξέρω αν ισχύει. Γενικά ο καθένας έχει την δική του άποψη για τις μπαταρίες :P

Όπως είπες ο καθ'ένας δίνει τις δικές του θεωρείς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...