georgemp2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 καλησπέρα παιδιά. έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την λειτουργία της. κάνει συνεχόμενα επανεκκινήσεις και συνεχεία μου αναφέρει για ενημέρωση του λογισμικού του οποίου φοράει smart hub. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών αλλά πάλι παραμένει το πρόβλημα. το οποίο κυρίως γίνετε στην αρχή της λειτουργίας της 3-4 φορές και μετά δεν το ξανά κάνει. σε κάποια φάση εμφανίζει και το μήνυμα, το smart hub ενημερώθηκε. γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει; ευχαριστώ.
bugsbunnie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Και σε μένα ένα παρόμοιο μοντέλο έκανε έτσι και άλλαξαν πλακέτα μέσα στην εγγύηση και έστρωσε!
georgemp2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δεν έχει με τίποτα εγγύηση εμένα,άρα είναι θέμα πλακέτας;
bugsbunnie Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Λογικά, αν πάρω παράδειγμα το πως έκανε η δικιά μου τηλεόραση... και δεν ξέρω αν αξίζει να την φτιάξει, το κόστος εννοώ! Ρώτησε ένα σέρβις της Samsung και θα σου πούν! Καλή τύχη και μακάρι να είναι κάτι απλό και φτηνό!
georgemp2 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 απλά υπέθεσα πώς θα είναι κάτι στο λογισμικό, δεν σκέφτηκα για πλακέτα για αυτό και έγραψα εδώ πρώτα. Σε ευχαριστώ θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη.
greed Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μαλλον πυκνωτης. Βγαλτην απο τη πριζα για καμια ημερα και ξανα βαλτην να δεις αν βελτιωνεται. Αφου τη βγαλεις πατα και το power button.
georgemp2 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου 2018 Σε ευχαριστώ, θα το δοκιμάσω. Σε περίπτωση που χρειαστεί αλλαγή πόσο περίπου κοστίζει; γνωρίζεις;
Diskimpex Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2018 Σε αλλη μαρκα τηλεοραση με τα ιδια, αλλαξαν τροφοδοτικο .Βγηκε 60 ευρω
georgemp2 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Έκανα αυτό που πρότεινε ο greed, την άφησα για 24 ώρες εκτός ρεύματος και πάτησα το power button. Μόλις την άνοιξα και για 24 ώρες δεν μου το έκανε, αλλά σήμερα το πρωί είδη μου έκανε 2 επανεκκινήσεις. Άρα θα χρειαστώ τεχνικό.
greed Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 20-25€ o πυκνωτης αν ειναι αυτος που φανταζομαι. Με λιγες γνωσεις μπορεις να τον αλλαξεις και μονος σου. Δοκιμασε να την βαλεις στο φουλ φωτεινοτητα κλπ και βγαλτην απο τη πριζα. Καντο 2-3ης φορες. Εμενα ετσι εστρωσε μονιμα. Τωρα με αυτο ειτε θα σκασει ο πυκνωτης ειτε θα ερθει στα ισα του. Βεβαια η ευθυνη ειναι δικια σου για τα παραπανω. Αν εχεις υγρασια στο σπιτι βαλτην στον ηλιο να φυγει και αυτη. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2018 από greed
Akis papamichail Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2018 Φιλοι, ξερει καποιος να με κατατοπισει; Μετα απο καταιγιδα, χωρις να πεσει κοντα κεραυνος, σταματησε να λειτουργει η τηλεοραση Samsung 55UE6400...το πολυπριζο αθικτο, ειχε επισης συνδεδεμενα ΟΤΕ TV, Ps4 και ηχειο, ολα δειχνουν να λειτουργουν. Η τηλεοραση εχει αναμμενο το κοκκινο φωτακι λειτουργιας αλλα ειναι αχνο, δηλαδη εχει πολυ μικροτερη φωτεινοτητα το λαμπακι απο πριν που λειτουργουσε
bill2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2018 Πλακέτα κεντρικού πλαισίου και κόστος δεν θα σε συμφέρει αυτό που θα πουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα