Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ενδιαφέρομαι για αγορά ακουστικών για οικιακή χρήση. Εν ολίγοις, οι ώρες που παρακολουθώ ταινίες είναι λίγο περίεργες και δε θέλω να αναγκάζομαι να ακούω σε χαμηλή ένταση. Επειδή δε γνωρίζω τίποτα για το θέμα ακουστικά, θα ήθελα αν είναι δυνατόν να είναι ασύρματα και να έχουν ποιοτικό ήχο.

Δε θέλω να ορίσω εύρος τιμής, καθώς όπως είπα δε γνωρίζω τίποτα για το θέμα, αλλά δεν ψάχνω κάτι πολύ ακριβό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Καταρχήν έχεις τηλεόραση με bluetooth ; Αν ναι Bose QuietComfort 35 τα χρησιμοποιώ εδώ και 1 χρόνο και ειναι άψογα. Στο ebay μπορείς να τα βρεις 120-130 euro. Μην τα ψάχνεις από Ελλάδα διότι είναι ακριβά. Υπάρχουν και τα Bose QuietComfort 35 ΙΙ , η δεύτερη έκδοση δηλαδή... αλλά είναι ακριβά και δεν θα δεις και πολύ μεγάλη διαφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αυτήν, νομίζω έχει bluetooth. Φανταζόμουν βέβαια ότι μαζί με τα ακουστικά θα υπάρχει κάποιος adaptor για συσκευές όπως η τηλεόραση. 

Επεξ/σία από chriskourou
Δημοσ.
7 hours ago, chriskourou said:

Έχω αυτήν, νομίζω έχει bluetooth. Φανταζόμουν βέβαια ότι μαζί με τα ακουστικά θα υπάρχει κάποιος adaptor για συσκευές όπως η τηλεόραση. 

Μια χαρά συνδέονται ασύρματα τα ακουστικά με αυτήν την tv, χωρίς αντάπτορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά... μπερδεύτηκα με το bose 15. Σαφώς υπάρχουν και πιο ακριβά και πιο φθηνά. Πάντως τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι ότι καλύτερο σε ποιότητα ήχου και σε "noice cancelation" . Τα φοράς και δεν ακούς ήχο από το περιβάλλον σου! Επίσης είναι άνετα και δεν κουράζουν το κεφάλι σου, όπως κάνουν τα περισσότερα.

Επεξ/σία από cambo99

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...