Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βγηκε κ το vivo apex τα χει ολα full screen fingerprint κατω απο οθονη εμπρόσθια καμερα κρυμμενη. Πολυ καλη προσπαθεια!

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, alx255 είπε

Αν κανει με μια καμερα bokeh τι να την κανεις την δευτερη? 

Τηλεφακό για το ζουμ, ή wide όπως η lg

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.

Από την εμπειρία μου με το S7 edge θα έλεγα πριν πάρει κανείς το S9 η αντίστοιχο να τσεκάρει το κόστος επισκευής της οθόνης που για το S7 είναι 300€ και σπάει πολύ εύκολα!!!!!!

Εγώ δεν θα ξαναπάρω Samsung! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 05/03/2018 στις 12:15 ΠΜ, Petros267 είπε

Επαιρνα παντα i phone τα τελ.3χρονια παιρνω κ samsung πηγαινετε σε ενα καταστημα κ καντε συγκριση το i phone x με το s9 η διαφορα ειναι εμφανης υπερ του s9 κ σε εμφανιση κ σε οθονη κ σε καμερα αυτα

Ποιος νοιαζεται για εμφανιση κλπ; Ενα κινητό θελουμε να εχουμε που να δουλευει όπως πρεπει. Και συγκριση ταχύτητας και απόδοσης σε καταστημα δεν μπορείς να κανεις.

Στις 04/03/2018 στις 9:57 ΜΜ, kirileman είπε

Δυστυχώς, αυτό είναι πρόβλημα του Android. Όταν δίνεις άδεια το mail app να διαβάζει τις επαφές, αρχίζουν τα παρατράγουδα με τα notifications και το συγχρονισμό. Το αντιμετωπίζω υπερβολικά συχνά σε gmail και inbox (όπου κάτσει) σε 2 samsung συσκευές. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα για συσκευές που ζητάνε 800 και 900 ευρώ (εδώ που τα λέμε, είναι εξίσου απαράδεκτο και σε συσκευές των 200 ευρώ για τόσο βασική λειτουργία όπως το email). Αυτό και άλλα πολλά, με κάνουν να εξακολουθώ να πιστεύω ότι το android είναι ένα λομπουρδέ!!!

Εγώ παντως με bluemail  δεν εχω τέτοιο θέμα. 3rd party app βεβαια αλλα....

16 ώρες πριν, dante82 είπε

Έχω το Note 4 και δε μου έχει κολλήσει ούτε 1 φορά τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο.

Lag δε συνάντησα ποτέ. Έχω πολλά apps αλλά καθόλου games στο κινητό. Lag συναντώ στο P9 και στο P10.

Ποτέ δεν είχα όμως στο Note 4

Εγώ από την αλλη είχα τεράστιο lag με το Note 4. Τόσο που πατούσα να κλεισει η γραμμή, δεν εκανε τίποτα ξαναπατούσα 2-3 φορες και όταν ξεκολουσε εμφανιζε την λίστα κλησεων και εδινε τα 2-3 κλικ στην επαφή που ήταν από κατω. Καλουσε αυτη την επαφή και μετά ξανακολουσε και δεν εκλεινε μεχρι να χτυπήσει 2-3 φορές. Ετσι απλά για να γίνω ρεζίλι.

Και όσο πήγαινε από το android 4, στο 5 και μετά στο 6 γινόταν ακομα χειρότερο. Εκανα root και ησχύχασα (λίγο)

Επεξ/σία από fingolfingr
Δημοσ.
18 ώρες πριν, mixalakis77 είπε

Από την εμπειρία μου με το S7 edge θα έλεγα πριν πάρει κανείς το S9 η αντίστοιχο να τσεκάρει το κόστος επισκευής της οθόνης που για το S7 είναι 300€ και σπάει πολύ εύκολα!!!!!!

Εγώ δεν θα ξαναπάρω Samsung! 

Εαν αυτο ειναι το προβλημα σου, τοτε απλα κανε μια ασφαλεια στο κινητο αξιας 40€ να ησυχασεις. 

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Ποιος νοιαζεται για εμφανιση κλπ; Ενα κινητό θελουμε να εχουμε που να δουλευει όπως πρεπει. Και συγκριση ταχύτητας και απόδοσης σε καταστημα δεν μπορείς να κανεις.

Τα τελευταια 2 χρονια δεν εχω πετυχει ουτε ενα κινητο που δεν λειτουργει οπως πρεπει.Οταν λειτουργει ενα κινητο με σπεκ διετιας οπως πρεπει θεωρω ως αυτονοητο πως πλεον το κυνηγι των σπεκ ειναι κατι εξτρα οποτε εγω κοιταω εμφανιση τουλαχιστον σαν το δευτερο feature του κινητου που θα παρω.

Τα προβληματα που γραφετε περι συγχρονισμου δεν τα συναντησα η αληθεια αλλα προφανως υπαρχουν και αλλα στην μεση,εγω δεν παραφορτωσα το κινητο μου ποτε με εφαρμογες που ισως να χρησιμοποιησω στο μελλον ή να κραταω μια για αυτην την μια φορα το μηνα/διμηνο που ισως να την χρησιμοποιησω,κραταω το κινητο μου σχετικα καθαρο γιατι ετσι μου αρεσει να ειναι και μαλλον γιαυτο δεν ειχα θεματα lag ουτε με samsung, ουτε με lg ,ουτε με meizu,ουτε με xiaomi μονο με ενα λενοβο ειχα θεματα αλλα ηταν mid to low range συσκευη οποτε το βρισκω λογικο...

Το να φαει μια φορα στο τοσο λαγκια επειδη του την βαρεσε το περασα και με iphone αλλα δεν θεωρω τραγικο οποτε το περναω ετσι.

Την δουλεια σου πλεον μπορεις να την κανεις αψογα καλα και με τα 300ευρω κινητο απο εκει και περα πηγαινει απλα το τι θες να εχεις στα χερια σου και τελειωνει εκει.Το αν σπαει ευκολα το θεωρω αστειο (πρωτα απο ολα λες οτι σπαει ευκολα σε συγκρισει με ποιο???) αν δεν βαλεις tempered glass ετσι και αλλιως πηγαινεις γυρευοντας εμενα μονο ενα cat θα αντεχε στα χερια μου πανω απο 6μηνο χωρις προστασια οθονης

Το θεμα ειναι οτι η σαμσουγκ επιτελους αρχισε να διαιολογει τα λεφτα που χρεωνει για τις συσκευες της που με καποια προηγουμενα μοντελα δεν συνεβαινε

Δημοσ.
Στις 4/3/2018 στις 9:05 ΜΜ, platanos23 είπε

Όσοι μιλούν για lag στα τελευταία μοντέλα Samsung (s7-s8) δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τα συγκεκριμένα τηλέφωνα....

Έχω το s8 και το κινητό είναι σφερατο,Πολύ καλή κάμερα και οθοναρα...

Το s7 ως πρώην κάτοχος μπορω να πω ότι είχε lag.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...