Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, platanos23 είπε

Όσοι μιλούν για lag στα τελευταία μοντέλα Samsung (s7-s8) δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τα συγκεκριμένα τηλέφωνα....

Έχω το s8 και το κινητό είναι σφερατο,Πολύ καλή κάμερα και οθοναρα...

πως?...

είχα το s7 edge....μπορώ να μιλήσω για λαγκ?....για κρασαρίσματα?....μάλλον όσοι τα λένε,μπορεί και να τα έχουν βιώσει...αλλά δεν σου περνάει αυτό απ το μυαλό ε?

1 ώρα πριν, platanos23 είπε

Επεξ/σία από tarif16
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Grigoraks είπε

Κάτοχος 

Iphone x 

Galaxy s8 

Και Note 8 

Αλλάζω συχνά κινητά !!! 

Η samaung έχει ανέβει σκαλοπάτια αλλά θέλει ένα κλικ ακόμα για να φτάσει την apple τουλάχιστον σε θέμα ποιότητας 

Ελπίζω να μην εννοείς να δούμε iOS 11 και στα Samsung; 

Δημοσ.

Επαιρνα παντα i phone τα τελ.3χρονια παιρνω κ samsung πηγαινετε σε ενα καταστημα κ καντε συγκριση το i phone x με το s9 η διαφορα ειναι εμφανης υπερ του s9 κ σε εμφανιση κ σε οθονη κ σε καμερα αυτα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε τρείς και λίγο,βγαίνει στα κινητά και κάτι 1 η 2 "πόντους" καλύτερο απο το άλλο,κυρίως σε οθόνη και κάμερα ... Φτιάχτε ρε σεις και καμμιά OLED τηλεόραση ανάλογη επιτέλους χωρίς προβλήματα,σε προσιτές τιμές και να σας πούμε όλοι μπράβο ;)

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κ γω κατοχος oneplus 5 ειμαι. Το κινητο ως επι το πλείστον ειναι αψογο σε ολα του. Κατασκευη ταχυτητα μπαταρια ολα, αλλωστε το oneplus 5t θεωρείται το γρηγορότερο smartphone και σε multitasking με τη καλυτερη μπαταρια και ταχύτερη φορτιση. Ωστοσο ατελειες υπαρχουν. Δεν εχω βρει καποιον browser που να τον θεωρω τελειο και εχω κατεβασει πολλους, ολοι εχουν θεματακια. Υπαρχει κ ενα bug, καποιες ξεμπαρκες φορες ακουγεται απανωτα ο ηχος των ειδοποιήσεων χωρίς να υπαρχει καμια, καποια εφαρμογή το προκαλει μαλλον. Ωστοσο ειναι οτι πιο vfm μπορεις να βρεις. Iphone x το πηρε η γυναικα μου, πολυ όμορφο πολυ γρηγορο πολυ ωραια οθονη καμερα, αλλα δεν εχει fingerprint, πρωτη μερα bug με viber, δεν εστελνε ειδοποιησεις(λυθηκε). Crashare σε μια εφαρμογή. Τπτ ιδιαιτερο. Κοινως δε πιστευω οτι υπαρχει κινητο με 0 bugs. Το θεμα ειναι να ειναι ελάχιστα. Και οχι ιδιαίτερα ενοχλητικα. Φυσικα οταν το τηλ εχει 1000€ εχω περισσοτερες απααιτησεις λειτουργικα, απο ενα που εχει 400

Επεξ/σία από sm4rt
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jokr είπε

Μου τη σπάει που δεν έχει διπλή κάμερα το s9!

Εμένα μου την σπάει που θα κάνει 900 ευρώ. Πλέον έχουν ξεφύγει οι τιμές, παλιότερα έπαιρνες ναυαρχίδες με 400-500 , τώρα πρέπει να δώσεις 2 μηνιατικα

• Like 1
Δημοσ.

Ρε είστε σοβαροί; Ο αλλος λέει ότι είναι υπερβολή παραπάνω απο 4gb ram, ΜΕ 4GB ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ._. (πρώην κάτοχος galaxy s3-s4-s5-s6-s7 (μου το κλέψανε δυστηχως), oneplus one, htc nexus one, Xiaomi Redmi 1s, Xiaomi Redmi Pro και προσωρινά είναι με Xiaomi Mi Max 2, κανένα από ολα αυτα δεν με ικανοποίησε, καλά τα samsung που είχα ήταν χαλι μαύρο...προσωπικά θεωρώ πως 6+gb είναι αρκετά...

Δημοσ.

αυτο που με χαλαει στις κατα τ'αλλα εντυπωσιακες οθονες των σαμσουνγκ ειναι που τα χρωματα ειναι φανταχτερα-υπερκορεσμενα.Εκτος αν το χουν διορθωσει πλεον..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...