Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosAIAS είπε

Γι'αυτό ΑΛλΑΖΟΥΜΕ το TouchWiz με ένα άλλο από τα άπειρα interfaces που υπάρχουν.

NOVA launcher πχ...

Το Android θέλει ψάξιμο! Πρώην κάτοχος iPhone και iPad.

Δυσκολεύτηκα, αλλά πλέον δεν υπάρχει επιστροφή!

Το καθαρό Android είναι σαφώς γρηγορότερο, αλλά η υιοθέτηση του από μεγάλες εταιρείες σημαίνει επικίνδυνο εναγκαλισμό με τη google.

Δεν ξέρω αν το έχεις προσέξει, αλλά έχουμε οικονομικό πόλεμο.

Δε θα αφήσει η Κίνα πχ τη google να την ελέγχει. Θα βγάλουν δικά τους λειτουργικά, επεξεργαστές τα πάντα!

Τα settings menus δεν αλλάζουν, ο dialer που πατάς το call buton Δευτέρα και παίρνει τηλέφωνο την ερχόμενη Παρασκευή, μπορεί και Σάββατο, ΔΕΝ αλλάζει κλπ κλπ.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, logistoulis είπε

σε low to mid range συσκευή με pure android και 4GB ram βλέπω ελεύθερο γύρω στο 1GB  

προφανώς κάνεις τη δουλειά σου με τα 4, αλλά σε μια συσκευή που κοστίζει τόσα (και υποτίθεται ότι είναι για powah users)  θα μπορούσαν να βάλουν 6 έτσι για το γαμώτο και ας τα΄χουν να κάθονται, όχι να έχουν όση ram έχει ένα κινητό που δεν κάνει ούτε 200€

πλεον ειναι τοσο φθηνα τα παρτς και εχουν μεγαλωσει οι συσκευες σε μεγεθος σχετικα με το παρελθον οποτε το 6,8,12 γιγα ειναι ευκολακι να μπει (και το κοστος αρκετα μικρο) απλα δεν ειναι ντε και καλα απαραιτητο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απαραίτητο δεν είναι, αλλά όταν φτιάχνεις ναυαρχίδα και ζητάς χιλιάρικο, ε παίξε το και λίγο large βρε παιδί μου..βάζεις 4 που  έχουν και τα τσιαόμι των 150€;;

ειδικά η samsung που παράγει η ίδια τις μνήμες (σχεδόν όλων) και για αυτήν το κόστος θα είναι και πιο μικρό από τους άλλους 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τα settings menus δεν αλλάζουν, ο dialer που πατάς το call buton Δευτέρα και παίρνει τηλέφωνο την ερχόμενη Παρασκευή, μπορεί και Σάββατο, ΔΕΝ αλλάζει κλπ κλπ.

Αισθάνομαι τυχερός με το S6, πέτυχα το μοναδικό κομμάτι που δεν συμπεριφέρεται σαν MLS των 30 ευρώ (σύμφωνα τα γραφόμενα)

Ούτε με τις ειδοποιήσεις έχω θέμα, έτσι για να σκάσεις

Επεξ/σία από gnsX
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, gnsX είπε

Αισθάνομαι τυχερός με το S6, πέτυχα το μοναδικό κομμάτι που δεν συμπεριφέρεται σαν MLS των 30 ευρώ (σύμφωνα τα γραφόμενα)

Ούτε με τις ειδοποιήσεις έχω θέμα, έτσι για να σκάσεις

Είναι γνωστό ότι μου τυχαίνουν όλα τα ελαττωματικά κομμάτια! :P

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Jimmy08 είπε

Κοίτα να δεις, αν το S9 δεν ήταν καλύτερο του Χ τότε θα υπήρχε πρόβλημα...

Σωστός ο φίλος, έτσι να το βλέπουν και να κλαίνε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, kirileman είπε

Είναι γνωστό ότι μου τυχαίνουν όλα τα ελαττωματικά κομμάτια! :P

Billdano δε φτάνεις :P , ένα S7 πήρε και του βγάλε ότι κουσουρι εβγαλαν τα Samsung,Xiaomi,Sony,HTC και Turbo-X μαζί.

Σε αντίθεση με τα iPhonezzZz  που κανένα γενικευμένο πρόβλημα δεν έτυχε να κάτσει στη συσκευή του...

Billdano σ αγαπάω ε

Επεξ/σία από gnsX
  • Like 2
Δημοσ.

Δημοσιεύει το  site τέτοιου είδους ειδήσεις και μετά παραπονιούνται ότι ξεφεύγουν τα μέλη και πέφτει κλείδωμα.

Ποιο το νόημα; 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν πιάσει ταβάνι οι συσκευές νομίζω και παίζουμε με διαφορές που ούτε καν τις καταλαβαίνεις, οπότε μην τρελαίνεστε και πολύ! :)

Επεξ/σία από zio10
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kirileman είπε

Εγώ αυτά στο S7 edge μου, δεν τα χω δει...

Το ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩ!!!! 

Όταν δε, βλέπω καμιά ταινιούλα στην oled του με τα ακουστικά....λιώωωωωνωωω!!!

Να σκάσετε από τη ζήλια σας. Όσα δε φτάνει η αλεπού...

Δημοσ.

Έχω το Note 4 και δε μου έχει κολλήσει ούτε 1 φορά τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο.

Lag δε συνάντησα ποτέ. Έχω πολλά apps αλλά καθόλου games στο κινητό. Lag συναντώ στο P9 και στο P10.

Ποτέ δεν είχα όμως στο Note 4

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, dante82 είπε

Έχω το Note 4 και δε μου έχει κολλήσει ούτε 1 φορά τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο.

Πρέπει να το ανοίξεις για να κολλήσει. :lol:

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα iPhone x δεν ειχανε ιδιαιτερα καλη οθονη σε σχεση με σ8 , νοτε 8. Καμερα το αιφον x ειχε καλη αλλα χειροτερη απο το τριπτυχο lg v30 note 8 huawei. Επομενως λογικο το σ9 να ειναι ακομη καλυτερο απο το αιφον

Εντουτοις εγω κραταω iPhone για πρωτο τηλεφωνο για αλλους λογους. Τα υπολοιπα ως δευτερα

Επεξ/σία από andreashellas
Δημοσ.
Στις 3/4/2018 στις 9:02 ΜΜ, jokr είπε

Μου τη σπάει που δεν έχει διπλή κάμερα το s9!

Αν κανει με μια καμερα bokeh τι να την κανεις την δευτερη? 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...