salamander998 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Α ρε Γιώργο τα καλύτερα θέματα ανεβάζεις.... δουλεια δεν είχε ο διάολος... 1
aris1986 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Λογικό ότι θα έχει καλύτερη οθόνη εφόσον η ίδια έφτιαξε του iPhone X και βγήκε καλή.
jokr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 17 λεπτά πριν, VChris είπε Εμένα μου τη σπάει που δεν έχει μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή. Θα ήταν πολύ δελεαστικό, μια που υστερεί και σε μνήμη, έναντι του plus. Anyway, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Samsung στους 2 αυτούς τομείς. Ξοδεύει πολύ χρήμα σε R&D και φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα. Εντάξει προσωπικά πανω απο 4gb μου είναι υπερβολή. Απο την άλλη παίρνω το x με μικρή διαφορά. 20 λεπτά πριν, VChris είπε Εμένα μου τη σπάει που δεν έχει μεγαλύτερη διαφορά στην τιμή. Θα ήταν πολύ δελεαστικό, μια που υστερεί και σε μνήμη, έναντι του plus. Anyway, όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Samsung στους 2 αυτούς τομείς. Ξοδεύει πολύ χρήμα σε R&D και φαίνεται στο τελικό αποτέλεσμα.
newton91 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 33 λεπτά πριν, kotronas είπε Τα έσκασε χοντρά η samsung και ξαφνικά βγήκε πρώτη σε όλα πάω να φτιάξω εταιρεία αξιολόγησης μπαταριών κινητών μπάς και προλάβω να βγάλω κι εγώ κανα φράγκο. Τι εννοεις ρε φιλε ; Δεν εχει καλυτερη οθονη και καλυτερη καμερα το Samsung ; Εχει, τοτε;
teosard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 15 λεπτά πριν, platanos23 είπε Όσοι μιλούν για lag στα τελευταία μοντέλα Samsung (s7-s8) δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ τα συγκεκριμένα τηλέφωνα.... Έχω το s8 και το κινητό είναι σφερατο,Πολύ καλή κάμερα και οθοναρα... Κάτι τέτοια ποστ έβλεπα και είπα βρε δεν παίρνω το S8+.Σε 1 μήνα έψαχνα να βρω αγοραστή. Ναι από οθόνη και κάμερα καλό αλλά ρε φίλε το touchwiz μακράν ότι χειρότερο έχω δει.Και δεν μιλάω για το lag που ΝΑΙ υπήρχε αλλά το οτι έκανε και καλά καλή διαχείριση(μνήμης?μπαταρίας?) έκλεινε από πίσω εφαρμογές δεν έπαιρνα τις ειδοποιήσεις τους, δεν έπαιρνα ποτέ mail παρά μονό όταν άνοιγα το mail app. μου έλεγε έχετε 5 νέα mail. Για να μην αναφερω και τα προβλήματα που είχαν άλλοι που κολλούσε η κάμερα δεν έκανε focus και ήθελε την φάπα του για να επανέλθει. Η για κάτι light bleeding στο σασί... Να την βράσω και την Samsung. Αφού πιστεύετε οτι θα πάρετε κινηταρα δώστε τα λεφτάκια σας. Κάτοχος ΟnePlus 5 4 2
kirileman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, teosard είπε έκλεινε από πίσω εφαρμογές δεν έπαιρνα τις ειδοποιήσεις τους, δεν έπαιρνα ποτέ mail παρά μονό όταν άνοιγα το mail app. μου έλεγε έχετε 5 νέα mail. Δυστυχώς, αυτό είναι πρόβλημα του Android. Όταν δίνεις άδεια το mail app να διαβάζει τις επαφές, αρχίζουν τα παρατράγουδα με τα notifications και το συγχρονισμό. Το αντιμετωπίζω υπερβολικά συχνά σε gmail και inbox (όπου κάτσει) σε 2 samsung συσκευές. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα για συσκευές που ζητάνε 800 και 900 ευρώ (εδώ που τα λέμε, είναι εξίσου απαράδεκτο και σε συσκευές των 200 ευρώ για τόσο βασική λειτουργία όπως το email). Αυτό και άλλα πολλά, με κάνουν να εξακολουθώ να πιστεύω ότι το android είναι ένα λομπουρδέ!!! Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από kirileman
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Άμα το ρύθμισες να μη δουλεύει στο background καθόλου, είναι λογικό να μην παίρνεις ειδοποιήσεις. Καθαρά θέμα ρυθμίσεων είναι. Και ναι, το android είναι ότι νά 'ναι σε πολλά θέματα γιατί είναι ξέφραγο αμπέλι σε επίπεδο απαιτήσεων από τους developers των apps. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από VChris
aneurysm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Φήμες λένε οτι το ΑϊΦον ΧΙ θα έρχεται bundled με αναβαθμισμένα earpods Spoiler
teosard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μόλις τώρα, kirileman είπε Δυστυχώς, αυτό είναι πρόβλημα του Android. Όταν δίνεις εντολή το mail app να διαβάζει τις επαφές, αρχίζουν τα παρατράγουδα με τα notifications και το συγχρονισμό. Το αντιμετωπίζω υπερβολικά συχνά σε gmail και inbox (όπου κάτσει) σε 2 samsung συσκευές. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ πράγματα για συσκευές που ζητάνε 800 και 900. Αυτό και άλλα πολλά, με κάνουν να εξακολουθώ να πιστεύω ότι το android είναι ένα λομπουρδέ!!! Δεν έχω τετοια προβλήματα ομως με το oneplus 5 η με htc που είχα πιο παλιά. Οπότε κάτι δεν κανει καλά η Samsung.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 @teosard επειδή την πάτησα κι εγώ πρόσφατα, έχει επιλογή να μην τρέχει καθόλου η εφαρμογή στο background, όταν δεν είναι ενεργή. Αυτό πιθανότατα συνέβη και στην περίπτωση σου.
kirileman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 10 λεπτά πριν, teosard είπε Δεν έχω τετοια προβλήματα ομως με το oneplus 5 η με htc που είχα πιο παλιά. Οπότε κάτι δεν κανει καλά η Samsung. Δυστυχώς, εμφανίζεται τυχαία και σε άλλες συσκευές.
teosard Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 18 λεπτά πριν, VChris είπε @teosard επειδή την πάτησα κι εγώ πρόσφατα, έχει επιλογή να μην τρέχει καθόλου η εφαρμογή στο background, όταν δεν είναι ενεργή. Αυτό πιθανότατα συνέβη και στην περίπτωση σου. Οχι δεν είναι αυτό. Το είχα ψάξει τότε και το ειχα τσεκάρει να μην κλείνει κτλ. Το θέμα είναι ότι οπότε ήθελε το έκανε. Μερικές φορές ερχόταν κανονικά ειδοποιήσεις και μερικές απλά δεν έρχονταν.Οτι ήθελε έκανε το touchwiz. Έκανα και πολλές φορές επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τα ίδια .Δεν ξερω αν εχει διορθωθεί τώρα κάτι με updates αλλά τότε που το είχα εγώ αυτα μου έκανε. Κάτι που ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ζητούσαν τόσα λεφτά και δεν έκανε τα αυτονόητα .
Grigoraks Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Κάτοχος Iphone x Galaxy s8 Και Note 8 Αλλάζω συχνά κινητά !!! Η samaung έχει ανέβει σκαλοπάτια αλλά θέλει ένα κλικ ακόμα για να φτάσει την apple τουλάχιστον σε θέμα ποιότητας 2
madtheo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι πρόκειται για κάποιου είδους τρολλαρισμα...
ChrisN.S. Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 54 λεπτά πριν, teosard είπε Δεν έχω τετοια προβλήματα ομως με το oneplus 5 η με htc που είχα πιο παλιά. Οπότε κάτι δεν κανει καλά η Samsung. Η κάτι δεν κάνει καλά ο χρήστης. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα