UsualSuspect__ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Από 7 μέχρι 10. Τα επόμενα είναι λίγο διαφορετική φάση.. Αλλά γενικά αν σ αρέσουν τέτοια games, δοκίμασε και το Suikoden 1 και 2. Thank me later. 1
brandonheat Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Έχοντας παίξει απο το FFV μέχρι και το FFXV, θα τολμήσω να πω ότι σαν Νο1 στα μάτια μου, συναγωνίζονται οριακά το VI και το VII, με το VII Να είναι ένα κλίκ μπροστά. Το καθένα για τους δικούς του λόγους. Βέβαια το VII, είναι η μεγάλη αλλαγή εποχής, καθώς η σειρά, περνάει σε άλλη λογική (3D textures, in game videos κτλ). Τα XI και XIV, είναι MMO με ότι αυτό συνεπάγεται, καθώς στα μάτια μου χάνεται η αίσθηση της επίτευξης, αλλά κερδίζεις σε επίπεδο community και immersion. Για μένα αν είναι να αρχίσεις, ξεκίνα από το VI, καθώς θα σου είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις, αν παίξεις κάποιο από τα πιο πρόσφατα (Χ+) και θα χάσεις μια απο τις καλύτερες ιστορίες. *Το VIII, είχε πολύ κακό characterization με πολλά κενά στους χαρακτήρες, βέβαια είχε έναν ιδιαίτερο δικό του τρόπο να σε κρατήσει. **Το IX προσπάθησε να επιστρέψει στα μονοπάτια που είχαν οδηγήσει την σειρά στις μεγάλες επιτυχίες. Δυστυχώς ο καιρός είχε περάσει ανεπιστρεπτί (περίεργο πάντρεμα 3D visual με cartoonish animations) και ο κόσμος δεν εκτίμησε τόσο, όσο άξιζε το συγκεκριμένο game και το Story του. 1
chrisde Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτόν τον καιρό παίζω το FFIV remake από steam και είναι αρκετά αξιόλογο, πολύ καλό remake, καμία σχέση με τις βλακείες που κάνανε σε FFVI και Chrono trigger. Αν και σίγουρα δεν είναι από τα καλύτερα της σειράς, αξίζει να ξεκινήσει κανείς από αυτό σαν old school experience. Τα καλύτερα είναι το FFVI και FFVII ανάλογα με το ποιο έπαιξε πρώτο ο καθένας μας (προσωπικά τo 7). Αν θέλεις να τα παίξεις όλα με κάποια σειρά για μένα είναι η εξής: IV, VI, VII, VIII, IX, X, XII, XIII, XV.(όχι πως έχει καμία σχέση το story μεταξύ τους αλλά σαν εμπειρία και για να πιάνεις κάποια inside jokes ή easter eggs που αφορούν τα προηγούμενα - ιδίως στο IX) Και ως bonus ρίξε όπως και δήποτε μια ματιά και στα Chrono Trigger και Xenogears (με emulators και τα δύο). Τώρα το FFVII Remake το περιμένω και το φοβάμαι εξ' ίσου πολύ... Για περισσότερες και αναλυτικότερες πληροφορίες εδώ: (είναι playlist) Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2018 από chrisde 1
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 22 ώρες πριν, captain gold είπε πιστευετε οτι το FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE εινε απο τα καλυτερα?μεχρι στιγμης? Σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να έχω παίξει ακόμα το ΧV θεωρώ το ΧΙΙ το καλύτερο Final Fantasy μέχρι τώρα για πολλούς λόγους ενώ πριν το ΧΙΙ θεωρούσα το VIII. Φοβερή μουσική, εκπληκτικός εικαστικός τομέας, μεγάλη αίσθηση εξερεύνησης και ανακάλυψης, ιστορία για μεγάλους και όχι για παιδάκια, το μόνο αμφιλεγόμενο σημείο του τίτλου από άλλους παίκτες είναι το στυλ μάχης του που προσωπικά το βρίσκω μια χαρά με πολύ καλή ισορροπία μεταξύ real time/turn based για να μην χάνεται και η ταυτότητα του παιχνιδιού ως final fantasy. Ναι, αυτό. Δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Το αγοράζεις άφοβα αν το βρεις γύρω στο 30άρι ή χαμηλότερα.
Fulgore Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Στις 4/3/2018 στις 8:46 ΜΜ, captain gold είπε πιστευετε οτι το FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE εινε απο τα καλυτερα?μεχρι στιγμης? Εδω καλα καλα δεν ξερεις αν θα σου αρεσουν γενικα τα FF παιχνιδια και ρωτας και συγκεκριμενα? Καθησε ψαξε gameplay video/walkthroughs/streams και reviews για να δεις ποιο σου τραβαει το ενδιαφερον γιατι μπορει τελικα να μην σου αρεσουν τα παιχνιδια αυτα εν ετη 2018 που ξεκινησες να τα παιξεις.
logistoulis Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ξανάρχεται, είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα του
chrisde Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Δεν ξέρω ρε, αυτό το english dub με χαλάει απίστευτα. Ελπίζω να βάλουν jap... Επίσης φοβάμαι ότι θα τα υπεραπλουστεύσουν όλα για χάρη του δυτικού (βλ. αμέρικα) κοιινού...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 6:53 ΜΜ, chrisde είπε Δεν ξέρω ρε, αυτό το english dub με χαλάει απίστευτα. Ελπίζω να βάλουν jap... Επίσης φοβάμαι ότι θα τα υπεραπλουστεύσουν όλα για χάρη του δυτικού (βλ. αμέρικα) κοιινού... Aν έχει αλλαγή γλώσσας πάντως (δεν ξέρω αν είχε το FFXV), θα ακούγεται έτσι. 2
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ένα σκασμό λεφτά και 100 GB έχει επιλογή για jap . Tωρα λέει θα βγάζουν σε κομμάτια το All Time Classic FFVII @τη square και τα hitman .... Remake δηλαδή από turn based το κάνουν action . Σα το FFXV για αμέρικα κοινό . Btw στο pc ίσως κάποτε μετά από χρόνια σε ps4 κυκλοφορεί πρώτα . Επεξ/σία 11 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
chrisde Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 14 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Aν έχει αλλαγή γλώσσας πάντως (δεν ξέρω αν είχε το FFXV), θα ακούγεται έτσι. Φυσικά και είχε το Ffxv αλλιώς δεν παλευόταν. Μην μου πεις οτι το trailer που ποσταρες δεν είναι απείρως καλύτερο...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, chrisde είπε Φυσικά και είχε το Ffxv αλλιώς δεν παλευόταν. Μην μου πεις οτι το trailer που ποσταρες δεν είναι απείρως καλύτερο... Σχεδόν πάντα στα ιαπωνικά παιχνίδια, βάζω ιαπωνικό voice-over, μιας και είμαι του subs > dubs. 4
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Σχεδόν πάντα στα ιαπωνικά παιχνίδια, βάζω ιαπωνικό voice-over, μιας και είμαι του subs > dubs. Και εγώ όμως έχω εξαιρέσεις.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Και εγώ όμως έχω εξαιρέσεις. E, στο Ace Combat Assault Horizon που είναι αμερικάνοι εναντίον ρώσων σε αεροπλάνα, δεν κολλάει να είναι με ιαπωνικό dub. Είναι και τα engrish που πετάνε συνέχεια. Στο AC7 το σκεφτόμουν πάλι, μιας και είναι fictional χώρες, αλλά πάλι, λένε τα διάφορα στα αγγλικά, οπότε κι εκεί το έβαλα αγγλικό dub.
ikaruga24 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε E, στο Ace Combat Assault Horizon που είναι αμερικάνοι εναντίον ρώσων σε αεροπλάνα, δεν κολλάει να είναι με ιαπωνικό dub. Είναι και τα engrish που πετάνε συνέχεια. Στο AC7 το σκεφτόμουν πάλι, μιας και είναι fictional χώρες, αλλά πάλι, λένε τα διάφορα στα αγγλικά, οπότε κι εκεί το έβαλα αγγλικό dub. Δεν εννοώ μόνο τις "λογικές" επιλογές (Dark Souls κτλ) αλλά και τις όχι και τόσο "λογικές" (όπως το Dragon Quest).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα