Payne83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε σύνθεση και συναρμολόγηση ενός desktop για έναν γνωστό μου στην δουλειά. Ποσό που διαθέτουμε : 550-600€ τελική τιμή με όλα. Χρήση υπολογιστή : Για τα βασικά και μάλλον και σίγουρα λίγο gaming από τα παιδιά. Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: Οχι κάτι ιδιαίτερο. Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). e-shop Ξάνθης Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Απο το e-shop Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Από το κατάστημα. Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Ναι windows 10 λειτουργικό να έχει εγκατεστημένο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ας πάρει αυτό αφού θέλει αποκλειστικά απο e-shop http://www.e-shop.gr/innovator-5-value-gamer-2400g-me-windows-10-p-PER.912887?utm_campaign=newsletter180302&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=2-epitrapezioi+ipologistes&utm_content=2.1-innovator+5+value+gamer+2400g+me+windows+10&offer=OFFER1809&d=180325 Με κωδικό 1809 απο εδω στα489 http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-180302_77916.html?&utm_campaign=newsletter180302&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=other&utm_content=other
Payne83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Ο κωδικός από δω 1809 τι είναι ακριβώς και έχει τέτοια τιμή? Από το insomnia παρέχεται?
jeandoumpier Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Είναι κωδικός προσφοράς που έρχεται με το newsletter του eshop. Δεν έχει να κάνει με το insomnia. Μόνο από eshop.gr μπορεί; Αν είναι από άλλο κατάστημα που συναρμολογεί; Και επίσης, δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μόνος του τα windows 10 αγοράζοντας κλειδί; Άν η απάντηση είναι και στα δυο όχι, πας στην πρόταση του radiohead.
Payne83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Κατάλαβα έχω κόψει όλα τα newsletters στο δικό μου e mail και το ξέχασα.... Εάν στέλνει στην Ξάνθη την παραγγελία ναι. Αλλά πρέπει να γίνει από το internet έτσι? Να κάνει λογαριασμό και να δώσει πληροφορίες για αποστολή....Επειδή δεν έχει καλή σχέση με τους υπολογιστές ο ίδιος. Το δεύτερο σίγουρα όχι για τα windows.
jeandoumpier Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 3 λεπτά πριν, Payne83 είπε Το δεύτερο σίγουρα όχι για τα windows. Τότε άστο...ότι σου έγραψε ο radio και θα είσαι ok.
Payne83 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Οπότε καλύτερα αυτό το έτοιμο από το να γίνει κάτι σε δική σας σύνθεση (κομμάτια) έτσι?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Κατι καλυτερο στα 600+ θα βγει με 2200g και 1050 ti απο digital master στην Κρητη. Εχει δωρεαν μεταφορικα και δωρεαν windows αλλα αν γινει στραβη πρεπει να εχει γνωστο για να μη μεινει χωρις pc αρκετο διαστημα. Το e-shop εχει τρια χρονια εγγυηση για το pc και το πεταει διπλα ειναι. Αν θες κι απο εκει συνθεση πες.
tanasen01 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Aν πάρεις το inovator άλλαξε τροφοδοτικό http://www.e-shop.gr/psu-seasonic-s12ii-430-bronze-430w-p-PER.640379 και αν πάθει κάτι και θες να κάνεις χρήση της εγγύησης ξαναβάζεις το Deer. 1
Payne83 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Καλύτερα όχι απο Κρήτη τότε. Στο Inovator το τροφοδοτικό που έχει πάνω βγαίνει προβληματικό?
jeandoumpier Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, Payne83 είπε Καλύτερα όχι απο Κρήτη τότε. Στο Inovator το τροφοδοτικό που έχει πάνω βγαίνει προβληματικό? Είναι της ''σειράς'', δεν είναι ποιοτικό. Όπως συμβαίνει στα περισσότερα no-name έτοιμα συστήματα.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, Payne83 είπε Καλύτερα όχι απο Κρήτη τότε. Στο Inovator το τροφοδοτικό που έχει πάνω βγαίνει προβληματικό? Μενουν οπως ειναι εχει τρια χρονια εγγυηση ολο οποτε μην αγχεσαι. Αν βαλει ανεξαρτητη καρτα γραφικων αργοτερα τοτε ας το αλλαξουν.
Payne83 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το πήρε ο γνωστός μου το μηχάνημα. Εχει ένα θεμα με μπλέ οθόνη. Κάθε φορά που μπαίνει σε κατάσταση αδράνειας και μετά πατάει με το ποντίκι να ανοίξει βγάζει μπλε οθόνη και κάνει επανεκκίνηση με το εξής μήνυμα : DRIVER POWER STATE FAILURE. Στο ιντερνετ λίγο που το έψαξα λέει ότι 2 πιθανά αίτια είναι ότι πρεπει να ενημερώσεις τα drivers της κάρτας γραφικών είτε της κάρτας δικτύου. Τι πιστέυετε εσείς? Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2018 από Payne83
tanasen01 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε αλλά μπορεί να είναι 1002 πράγματα. Prebuild και βγάζει μπλε οθόνες; Απλά τραγικό. Όπως είναι το πάει πίσω στο e-shop. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από tanasen01
ilos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν πήρες την σύνθεση του eshop με τον 2400g, λύνεται μάλλον με το τελευταίο Bios της mobo https://www.asrock.com/MB/AMD/A320M-DGS/index.asp#BIOS και νέους drivers της amd https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/Radeon-Software-for-Ryzen-Desktop-Processors-with-Radeon-Vega-Graphics-Release-Notes.aspx Αν δε δουλέψει και μετά από αυτά, μπορεί να απενεργοποιήσει sleep + hibernate από το power plan. Ξέρω είναι A320 chipset αλλά μητρικές με γυμνά vrm τη σημερινή εποχή ... Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2018 από ilos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα