Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 6 ώρες πριν, toylis είπε άμα τα βάλουμε αυτά στο ελληνικό πρωτάθλημα πως ο κάθε αρετοπουλος θα αλλάζει το φυλο αγώνα με συμπληρωματικη δήλωση? (για τους λίγους!) Καταλαβαίνεις και μόνο σου πως είναι άκαιρο αυτό που γράφεις κι απλά επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το επίπεδο αυτής της χώρας. Αν διαβάζοντας το άρθρο, μόνο αυτό βρήκες να σχολιάσεις, τότε καλά κάνουμε κι έχουμε τέτοιο επίπεδο τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε τηλεοπτικό. Αυτό μας αξίζει αυτό έχουμε. Αντε και να θέλει κάποιος τρελός να φέρει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα.... Το πρόβλημα είναι ο Αρετοπουλος κι οποιοσδήποτε Αρετοπουλος; Για πες μου ποια γήπεδα έχουν τον κατάλληλο φωτισμό για HD μετάδοση; Ποια γήπεδα έχουν τον χώρο για να φιλοξενήσουν τα φορτηγά και τις νταλίκες που μεταφέρουν τον εξοπλισμό, χωρίς να κλείνουν δρόμους; Κάτσε τότε στον μικρόκοσμο σου κι άσε εμάς τους υπόλοιπους να διατηρούμε τις ελπίδες μας πως κάτι μπορεί να αλλάξει.
toylis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2018 Στις 5/3/2018 στις 7:33 ΜΜ, vforvendetta85 είπε Καταλαβαίνεις και μόνο σου πως είναι άκαιρο αυτό που γράφεις κι απλά επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά το επίπεδο αυτής της χώρας. Αν διαβάζοντας το άρθρο, μόνο αυτό βρήκες να σχολιάσεις, τότε καλά κάνουμε κι έχουμε τέτοιο επίπεδο τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και σε τηλεοπτικό. Αυτό μας αξίζει αυτό έχουμε. Αντε και να θέλει κάποιος τρελός να φέρει τέτοια πράγματα στην Ελλάδα.... Το πρόβλημα είναι ο Αρετοπουλος κι οποιοσδήποτε Αρετοπουλος; Για πες μου ποια γήπεδα έχουν τον κατάλληλο φωτισμό για HD μετάδοση; Ποια γήπεδα έχουν τον χώρο για να φιλοξενήσουν τα φορτηγά και τις νταλίκες που μεταφέρουν τον εξοπλισμό, χωρίς να κλείνουν δρόμους; Κάτσε τότε στον μικρόκοσμο σου κι άσε εμάς τους υπόλοιπους να διατηρούμε τις ελπίδες μας πως κάτι μπορεί να αλλάξει. το θεμα σου ειναι πως θα μπει hd σε γηπεδο? αυτο νομιζεις οτι ειναι το προβλημα? αστειος! δεν θα σχολιασω για τον μικροκοσμο μου καν. εισαι αστειος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα