Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ, 

έχω ενα pc με τα παρακάτω specs:

Cpu: Amd fx 6300

MoBo: Asus M5a97 r.2

Ram: 8GB Kingston DDR3 

Psu: Xfx 550 Watt bronze 

Gpu: asus hd 5770

Αυτό που θέλω είναι να παίξω pubg σε υποφερτό βαθμό,  όσο πιο οικονομικά γίνετε. Δεν ψάχνω να maxαρω τα settings αλλά ούτε απλά να τρέχει σε σημείο που να θες να το σπάσεις,  και απο οτι διάβασα αν πας με τα minimum requirements το game είναι unplayable. Τι κρατάμε απο αυτό το build και τι πετάμε για να το κάνουμε οσο πιο οικονομικά μπορούμε? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, akiz90 είπε

Καλησπέρα στο φόρουμ, 

έχω ενα pc με τα παρακάτω specs:

Cpu: Amd fx 6300

MoBo: Asus M5a97 r.2

Ram: 8GB Kingston DDR3 

Psu: Xfx 550 Watt bronze 

Gpu: asus hd 5770

Αυτό που θέλω είναι να παίξω pubg σε υποφερτό βαθμό,  όσο πιο οικονομικά γίνετε. Δεν ψάχνω να maxαρω τα settings αλλά ούτε απλά να τρέχει σε σημείο που να θες να το σπάσεις,  και απο οτι διάβασα αν πας με τα minimum requirements το game είναι unplayable. Τι κρατάμε απο αυτό το build και τι πετάμε για να το κάνουμε οσο πιο οικονομικά μπορούμε? 

Κάρτα γραφικών πρωτίστως αλλά έπεσες στην περίπτωση που όλες έχουν πάρει την ανηφόρα ....

Μια GTX 1060 6GB GDDR5 ας πούμε.

Μετά απλα κλόκαρε τον FX 6300 στα 4,2-4,4Ghz και είσαι κομπλέ.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
1 ώρα πριν, efkar είπε

https://www.gamespot.com/articles/pubg-pc-graphics-settings-and-fps-guide-system-req/1100-6453351/

Τουλάχιστον μια gtx 1050 θα το τρέχει με παραχωρησεισ Φυσικά. Ιδανικά κοίταξε την 1050 ti ή κάτι παραπάνω άμα μπορεις. Δες και το link για μερικές παραπετροποιησεις

Aυτό και παράλληλα κλοκάρισμα τη cpu όσο μπορεί το σύστημά σου, αν δεν έχεις πάρε και μια καλή ψύκτρα.

Δημοσ.

Πάρε την πιο φθηνή που θα βρεις. Μην ανησυχείς για θερμοκρασίες, είναι low powered αυτές, οπότε κ με ένα fan θα είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, akiz90 είπε

Λέω να πάω για αυτήν:

https://www.skroutz.gr/s/10521312/Palit-GeForce-GTX1050-Ti-4GB-Dual-OC-NE5105TS18G1D.html

κάρτα η οποία δεν είναι για πάνω από 150 ευρώ αλλά με την τρέχουσα κατάσταση ζητάνε +50 ευρώ αέρα.

Πάρε τη φθηνότερη με 3 χρόνια εγγύηση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...