Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μου έκαναν προσφορά για το 50αρι στα 32,5 ευρώ. Αυτή τη στιγμή είμαι με απλό adsl στα 27,5 ευρώ και θα ήθελα να κάνω την αλλαγή. Είναι καλή η τιμή? Μπορώ με παζάρι να πάρω κάτι καλύτερο?

Δημοσ.

Τι πακέτο έχεις στην τηλεφωνία για να καταλάβουμε αν η αρχική τιμή είναι οκ. Από εκεί και πέρα ο οτε δίνει το VDSL με +5,5€  εδώ και 1 χρόνο οπότε δεν βλέπω κάποια προσφορά στο έξτρα που σου ζητάνε.

Επίσης μπορείς να σκεφτείς και άλλους παρόχους οι οποίοι στα αρχικά χρήματα που δίνεις(27,5) παρέχουν VDSL + χρόνο σε σταθερά, κινητά. Πχ εμένα στη NOVA με 25 και κάτι είναι vdsl με όλα τα υπόλοιπα που αναφέρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στον οτε που ρώτησα για να μεταφερθώ απο hol μου είπανε το απεριόριστα σταθερά + 360 κινητά+ 24 intewrnet 26,78 και το 50 αλλά με 30 κινητά 37,28 

αν είναι με 360 κινητά είναι καλή τιμή αλλά για 30 λεπτά νομίζω ότι θα μπορούσαν και κάτι καλύτερο συν ότι αν δεν έχεις ήδη θα σε ενεργοποιήσουν σε voip 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

Στον οτε που ρώτησα για να μεταφερθώ απο hol μου είπανε το απεριόριστα σταθερά + 360 κινητά+ 24 intewrnet 26,78 και το 50 αλλά με 30 κινητά 37,28 

αν είναι με 360 κινητά είναι καλή τιμή αλλά για 30 λεπτά νομίζω ότι θα μπορούσαν και κάτι καλύτερο συν ότι αν δεν έχεις ήδη θα σε ενεργοποιήσουν σε voip 

1 ώρα πριν, konstantin79 είπε

Τι πακέτο έχεις στην τηλεφωνία για να καταλάβουμε αν η αρχική τιμή είναι οκ. Από εκεί και πέρα ο οτε δίνει το VDSL με +5,5€  εδώ και 1 χρόνο οπότε δεν βλέπω κάποια προσφορά στο έξτρα που σου ζητάνε.

Επίσης μπορείς να σκεφτείς και άλλους παρόχους οι οποίοι στα αρχικά χρήματα που δίνεις(27,5) παρέχουν VDSL + χρόνο σε σταθερά, κινητά. Πχ εμένα στη NOVA με 25 και κάτι είναι vdsl με όλα τα υπόλοιπα που αναφέρω.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο χρόνος ομιλίας, είμαι φοιτητής δεν χρησιμοποιώ ποτέ το σταθερό. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το ίντερνετ. Αυτή τη στιγμή έχω απεριόριστα σταθερά και 30 λεπτά προς κινητά 

Δημοσ.

τότε αν δεν έχεις κάποιο λόγο για να προτιμάς τον ΟΤΕ, θα πρότεινα να κοιτάξεις και προς τους άλλους παροχους. δεν είναι καμια αξιόλογη προσφορά γενικά θα ελεγα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, konstantin79 είπε

τότε αν δεν έχεις κάποιο λόγο για να προτιμάς τον ΟΤΕ, θα πρότεινα να κοιτάξεις και προς τους άλλους παροχους. δεν είναι καμια αξιόλογη προσφορά γενικά θα ελεγα

Με τον ΟΤΕ δεν έχει τύχει να έχω κανένα πρόβλημα σε αντίθεση με wind και Vodafone που έχουν διάφοροι συμφοιτητές μου και τρέχουν και δεν φτάνουν.. Οπότε δεν σκέφτομαι να τον αλλάξω. Με παίρνει να κάνω παζάρι για κάτι καλύτερο? 

• Like 1
Δημοσ.

μπα καλη τιμη ειναι. εκτος και αν υπαρχει κατι σε φοιτητικο.

η κανονικη τιμη για το συγκεκριμενο ειναι 37 ευρω.

Δημοσ.

Ρώτησε για φοιτητικό πρόγραμμα αν υπάρχει. Πριν 1-2 μήνες υπήρχε στο site vdsl 50 φοιτητικό με 30 ευρώ αλλά πλέον δεν το βρίσκω. Βέβαια στο site του Γερμανού συνεχίζει να υπάρχει κανονικά οπότε δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις.

Δημοσ.

Λοιπον. Φοιτητικο 30αρι και 50αρι υπαρχουν κανονικα. Επισης ειχα το ιδιο προγραμμα με 27.5 adsl και πηρα την προσφορα 50αρι vdsl με 32.5. Σταθερα 40-44 κατεβασμα και 4-4.8 upload

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Μια χαρά είναι η προσφορά για 50αρα στον ΟΤΕ. Το μόνο που χρειάζεται να ρωτήσεις είναι αν παίρνεις από καμπίνα ή όχι. 

Γιατί ποίος άλλος τρόπος υπάρχει εκτός από την καμπίνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...