iCyd Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ενα φιλος ταξιδευει για Αμερικη και σκεφτηκα να του πω να μου φερει ενα iPhone . Επειδη θα μεινει σε σπιτι , σκεφτηκα οτι καλο θα ειναι να κοιταξω και στο ebay. Περα απο το το να ειναι unlocked , τι αλλο να κοιταξω? Ποια μοντελα λειτουργουν και Ελλαδα (ΑΧΧΧΧ) ? Επισης , εχεις κανεις ιδεα για το που μπορω να του πω να κοιταξει εκει περα?
kormos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, iCyd είπε Ενα φιλος ταξιδευει για Αμερικη και σκεφτηκα να του πω να μου φερει ενα iPhone . Επειδη θα μεινει σε σπιτι , σκεφτηκα οτι καλο θα ειναι να κοιταξω και στο ebay. Περα απο το το να ειναι unlocked , τι αλλο να κοιταξω? Ποια μοντελα λειτουργουν και Ελλαδα (ΑΧΧΧΧ) ? Επισης , εχεις κανεις ιδεα για το που μπορω να του πω να κοιταξει εκει περα? Εκτός του ότι πρέπει σαφές (όπως ανέφερες) να είναι ξεκλείδωτο. Έχε στο νου σου πως το επίσημο σερβις στην Ελλάδα δεν καλύπτει τις συσκευές που προέρχονται από Αμερική...(μόνο τις εντός Ε.Ε.)
simon2006 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Άλλο ένα που πρέπει να προσεχείς να είναι free gsm δλδ να μην έχει κανένα κλείδωμα σε δίκτυο Αμερικής και εννοείτε το πιο σημαντικό να είναι GSM και όχι CDMA γιατί δεν έχει sim στο cdma. Το που να το βρεις; Από eBay μέχρι και σε μαγαζιά στην Αμερική
iCyd Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Aρα κατα βαση κοιταω unlocked GSM. Απο αυτα κοιτα μονο τα GSM only?
simon2006 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Ναι μάλιστα, πρόσεξε μην φέρεις κανένα cdma γιατί την πάτησες.
simon2006 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Verizon , Sprint χρησιμοποιούν cdma στην Αμερική και μερικές φορές για το LTE τραβάνε από την SIM όποτε εξού και το GSM.Αλλα παίζουν με white list όσο αναφορά το CDMA.
bahamut_zero Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 το αμερικανικο θα εχει 1 χρονο εγγυηση στην Εαδα (κι οχι 2).
simon2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δεν θα εχει τίποτα. Δεν ισχύει στην Ευρώπη η εγγύηση της Αμερικής.
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Στις 4/3/2018 στις 7:12 ΜΜ, kormos είπε Εκτός του ότι πρέπει σαφές (όπως ανέφερες) να είναι ξεκλείδωτο. Έχε στο νου σου πως το επίσημο σερβις στην Ελλάδα δεν καλύπτει τις συσκευές που προέρχονται από Αμερική...(μόνο τις εντός Ε.Ε.) τις καλυπτει κανονικά αλλα για 1 χρονο 7 ώρες πριν, simon2006 είπε Δεν θα εχει τίποτα. Δεν ισχύει στην Ευρώπη η εγγύηση της Αμερικής. Στις 4/3/2018 στις 2:21 ΜΜ, iCyd είπε Ενα φιλος ταξιδευει για Αμερικη και σκεφτηκα να του πω να μου φερει ενα iPhone . Επειδη θα μεινει σε σπιτι , σκεφτηκα οτι καλο θα ειναι να κοιταξω και στο ebay. Περα απο το το να ειναι unlocked , τι αλλο να κοιταξω? Ποια μοντελα λειτουργουν και Ελλαδα (ΑΧΧΧΧ) ? Επισης , εχεις κανεις ιδεα για το που μπορω να του πω να κοιταξει εκει περα? κοιτας για gsm unlocked.. Το ειχα σκεφτει και εγω αλλα δεν αξιζε λόγω ελλειπους εγγυησης για εμενα... Α και προσοχη, ειτε παλιο ειτε καινουργιο το βγαζει απο το κουτι οταν θα γυρναει ελλαδα και το βαζει στην τσεπη του
iCyd Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 5 ώρες πριν, paylidis είπε τις καλυπτει κανονικά αλλα για 1 χρονο κοιτας για gsm unlocked.. Το ειχα σκεφτει και εγω αλλα δεν αξιζε λόγω ελλειπους εγγυησης για εμενα... Α και προσοχη, ειτε παλιο ειτε καινουργιο το βγαζει απο το κουτι οταν θα γυρναει ελλαδα και το βαζει στην τσεπη του To κουτι το πεταει ε?
paylidis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δεν ειναι αναγκη να το πεταξει ας το εχει μεσα στη βαλιτσα και χωρια τα περιφερειακά του...
Mercyful_Fate Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Πρόσεξε μην είναι iCloud locked. Παίζουν πολλά τέτοια, τα καταλαβαίνεις από τις πολύ χαμηλές τιμές που έχουν. 1
kostasrodos29 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2018 Αν το πάρει από επίσημο μαγαζί και τους πει ότι προορίζεται για Ελλάδα ξέρουν κιόλας έχει φέρει φίλος μου και δεν είχε κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα