geo1st487 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Πηρα το chromecast 2 και οταν κανω mirror στην τηλεοραση με το google home υπαρχει καθυστερηση οταν παιζω παιχνιδια. Υπαρχει αλλη εφαρμογη που να εχει καλυτερα αποτελεσματα και γενικα τι μπορω να κανω για να εχω καλυτερη ταχυτητα; Μπορω να συνδεσω το κινητο με το chromecast απευθειας χωρις internet και να προβαλω εικονα και ηχο;
saruman123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, geo1st487 είπε Πηρα το chromecast 2 και οταν κανω mirror στην τηλεοραση με το google home υπαρχει καθυστερηση οταν παιζω παιχνιδια. Υπαρχει αλλη εφαρμογη που να εχει καλυτερα αποτελεσματα και γενικα τι μπορω να κανω για να εχω καλυτερη ταχυτητα; Μπορω να συνδεσω το κινητο με το chromecast απευθειας χωρις internet και να προβαλω εικονα και ηχο; Δεν υπάρχει άλλη εφαρμογή εκτός αυτής(τουλάχιστον αξιόπιστη) Χωρίς Internet δεν λειτουργεί. Για πες μου ποιο κινητό έχεις γιατί εγώ έχω το redmi note 4 και δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή αλλά την μετάδοση που έχει το κινητό μου. Υπόψην ενδέχεται να μην έχεις και τόσο καλό Internet γι'αυτό υπάρχει αυτή η καθυστέρηση. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από saruman123
geo1st487 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Googlarontas ειδα οτι γινεται και χωρις internet. Κανε και εσυ να googling και πες μου. Sony Z1 compact & Tablet Samsung tab S2. Το router ειναι λιγο μακρια απο την τηλεοραση και συνδεομαι στα 12500 περιπου. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από geo1st487
saruman123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάποιο από αυτά δεν έχει mirror? Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω δοκιμάσει χωρίς Internet. Πάντως και γω παλιά που είχα την εφαρμογή είχα κάποια προβληματάκια, αλλά τώρα δεν έχω γιατί όπως σου είπα δεν το χρησιμοποιώ. Τωρα έτσι λίγο που κοίταξα λέει με το Ethernet adaptor for Chromecast λέει γίνεται και κάτι σαν εξαπατήσει έτσι από τα λίγα που διάβασα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2018 από saruman123
geo1st487 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Εχουν και τα δυο αλλα λιγο τα δοκιμασα και δεν δουλεψαν. Ισως κατι δεν εκανα καλα. Απο θεμα ταχυτητας παντως μια χαρα παει το youtube και στα βιντεο που εχω αποθηκευμενα στο κινητο και στο tablet σπανια θα δω καθυστερηση. Στα παιχνιδια ομως βλεπω και στην εικονα και στον ηχο. Σε αλλα παιχνιδια περισσοτερο σε αλλα λιγοτερο. Γιαυτο ρωτησα μηπως χωρις Internet κερδισω ταχυτητα. Θα το ψαξω καποια στιγμη καλυτερα.
saruman123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Τα παιχνίδια ίσως είναι ποιο απαιτητικά και εκεί ίσως είναι το πρόβλημα. Εγώ για να πω την αλήθεια δεν παίζω μόνο ταινίες βλέπω.
sarantatessera Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Εγώ μόλις πήρα το Chromecast 3 και ενώ όλα παίζουν μια χαρά (Netflix, YouTube κλπ), όταν πάω να βάλω Chrome, μου γράφει: This content is not available to cast. Τι μπορεί να συμβαίνει; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω λύση;
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Εγώ μόλις πήρα το Chromecast 3 και ενώ όλα παίζουν μια χαρά (Netflix, YouTube κλπ), όταν πάω να βάλω Chrome, μου γράφει: This content is not available to cast. Τι μπορεί να συμβαίνει; Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω λύση; Χρησιμοποιείς την εφαρμογή τις Google ? Μέσω κινητού κάνεις mirror? Πιο κινητό έχεις? 1
sarantatessera Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Ναι, την εφαρμογή της google, μέσω κινητού. Xiaomi Redmi Note 4 (global version).
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Ναι, την εφαρμογή της google, μέσω κινητού. Xiaomi Redmi Note 4 (global version). Αφού έχεις Xiaomi δεν χρειάζεται η εφαρμογή. Κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεων και εκεί θα βρεις την μετάδοση. 1
sarantatessera Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να "βλέπω" το Chrome στην τηλεόραση; Ανοίγω το Chrome απευθείας από το κινητό, χωρίς να ανοίξω το Chromecast; Και πώς θα το βλέπω στην τηλεόραση;
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Βάλε στην πρίζα το Chromecast άνοιξε και την τηλεόραση. Στο κινητό κατέβασε την μπάρα ειδοποιήσεων και βρες την μετάδοση και ενεργοποίησε την. Το κινητό θα κάνει κατευθείαν mirror στην τηλεόραση χωρίς την εφαρμογή. 1
sarantatessera Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Οκ, τα κάνω αυτά, αλλά τη μετάδοση που λες δεν μπορώ να τη βρω. Κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων αλλά δε βρίσκω κάτι τέτοιο. Συγγνώμη αν γίνομαι σπαστικός αλλά ειλικρινά το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Δεν ήξερα καν ότι δεν χρειάζεται η εφαρμογή με το xiaomi.
saruman123 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, sarantatessera είπε Οκ, τα κάνω αυτά, αλλά τη μετάδοση που λες δεν μπορώ να τη βρω. Κατεβάζω την μπάρα ειδοποιήσεων αλλά δε βρίσκω κάτι τέτοιο. Συγγνώμη αν γίνομαι σπαστικός αλλά ειλικρινά το ψάχνω και δεν το βρίσκω. Δεν ήξερα καν ότι δεν χρειάζεται η εφαρμογή με το xiaomi. Η εφαρμογή στα Xiaomi χρειάζεται μόνο για να γίνει σύνδεση με τους κωδικούς μετά την καταργείς. Δεν θα έχεις βάλει στην μπάρα ειδοποιήσεων την μετάδοση. Κατέβασε την μπάρα και πήγαινε στην επεξεργασία εκεί θα βρεις και την μετάδοση. Μετακίνησε την και βαλτην να είναι μόνιμα στην μπάρα. Update: Ρυθμίσεις /περισσότερα /ασύρματη προβολή Εκεί θα την βρεις γιατί άλλαξε η Miui. Εγω πήγαινα με την παλιά. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από saruman123 1
sarantatessera Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σ' ευχαριστώ πολύ! Το θέμα είναι ότι τώρα ναι μεν η τηλεόραση δείχνει ό,τι δείχνει η οθόνη του κινητού, αλλά αν εγώ θέλω να δω πχ ένα επεισόδιο του ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ, πρέπει να έχω ανοιχτό το κινητό και να παίζει κι από εκεί, γιατί αν κλείσω την οθόνη, χάνεται και η εικόνα από τηλεόραση. Ενώ όταν πχ ενεργοποιώ το Netflix από το Chromecast, παίζει χωρίς να είναι ανοιχτό το κινητό. Όχι τίποτ' άλλο, αλλά μ' αυτόν τον τρόπο θα λιώσει την μπαταρία του κινητού. Edit: Το να παίζει κατευθείαν από το Chromecast το Chrome δεν γίνεται, όπως το κάνει με Netflix, YouTube, κλπ; Έχω κι ένα παλιό κινητό LG G2 που θέλω να το χρησιμοποιώ ως remote control στο Chromecast. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να "μπαίνω" Chrome από Chromecast; Λίγο "κουλό" δεν είναι να μην παίζει ειδικά το Chrome; Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από sarantatessera
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα