Προς το περιεχόμενο

Morris Air condition WFIN-70110 489

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά όσοι κράζετε το συγκεκριμένο , τίμιο για μένα μηχάνημα , έχετε να προτείνετε άλλο 18αρι Α++ στο πεντακοσάρικο;;

Γιατι εγώ πχ που δε θέλω να δώσω ούτε ευρώ παραπάνω , τι άλλες επιλογές έχω;;

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το μηχάνημα για τα λεφτά του. Τι μόνο κουλό που κάνει το 18αρι είναι πως αν το κλείσεις και το ανοίξεις αμέσως δεν λειτουργεί και θέλει άνοιγμα και κλείσιμο. 

Αν έχει λυθεί αυτό που ανέφερα και το ασθενικό τηλεκοντρόλ είναι μια χαρά. Τα 900 δεν τα αξίζει αλλά 450 ναι το λες ικανοποιητικό deal... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και οι γενικευσεις δεν βοηθούν, και κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό, η προσωπική μου εμπειρία από Morris κλιματιστικό (πιο ακριβό 18άρι από αυτό της προσφοράς - με αρχική τιμή 1000 € - με προσφορά τότε -25% και ατοκες δόσεις απο Κωτσο) ήταν κάκιστη.
Απαράδεκτα πλαστικά που είχαν σπάσει σε 3 τουλαχιστον σημεία, η περσίδα δε αλλάχτηκε 2 φορές με το χρόνο αναμονής ανταλλακτικού 6 μήνες τη 2η φορά, υψηλό θόρυβο εξωτερικής μονάδας, κακή απόδοση σε ψυξη και θέρμανση, και telecontrol που πραγματικά θύμιζε generic ψευτιά δεκαετίας 80 και δεν έπιανε παρά μόνο αν στεκοσουν ακριβώς μπροστά στην εσωτερική μονάδα.  

Τελοσπάντων, μπορεί να ήμουν απλά άτυχος, απλά τα γράφω αυτά γιατι θεωρώ ότι είναι καλό να είστε επιφυλακτικοί με το συγκεκριμένο brand.

Επεξ/σία από stark
Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους. Μπορειτε σας παρακαλω οι ηδη κατοχοι του συγκεκριμενου air condition να μας κανετε ενα feedback για οσους ενδιαφερομαστε να το αγορασουμε? Ευχαριστω!

Δημοσ.
20 ώρες πριν, vgiozo είπε

Συγγνώμη για το άσχετο....έχουμε ένα κλιματιστικό στο σαλόνι που όταν το ανοίξουμε, δεν μπορουμε να βάλουμε ούτε βραστήρα, ούτε φούρνο μικροκυμάτων, ενώ πέφτει εύκολα και με άλλες συσκευές...

...είχα ρωτήσει ηλεκτρολόγο και μου είχε πει ότι δεν είναι "φυσιολογικό", τώρα θέλω να φωνάξω τεχνικό να έρθει να δει την εγκατάσταση (έτσι κι αλλιώς πρέπει να κάνω επανέλεγχο για τη ΔΕΗ)...

...έχετε καμιά ιδέα τί θα μπορούσε να φταίει; Αν προσθέταμε ασφάλειες στο πίνακα, θα βοηθούσε;

(μονοφασικό έχουμε)

τι το θες το  feedback βρε αδερφε

σε μαιμου  feedback

Δημοσ.

σχετικα με το τηλεκοντρολ, δεν το χρησιμοποιω σχεδον ποτε, αν και πιανει νορμαλ (δεν ειναι κ bt)... με το κινητο το δουλευω... και σε αλλο δωματιο να ειμαι πιανει :) 

εγω ισως επεσα σε αλφα εθνικης μηχανημα ή ειχα καλο εγκαταστατη...αλλα δουλευει απροβληματιστα. να ρωτησω.. τα πλαστικα τι σας νοιαζουν; θα χτισετε με αυτα;  για τα λεφτα που ζηταει με ατοκες δοσεις κλπ αξιζει το μικρό ρισκο του αγνωστου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ εκ μέρους των ενδιαφερόμενων για την πληροφόρηση. Λογικό τα πλαστικά να κάνουν κάποιο θόρυβο κατά την αλλαγή της θερμοκρασίας τους. Αυτό που με "καίει" περισσότερο είναι η απόδοση σε ψύξη-θέρμανση, είναι ανάλογη με τα BTU που αναφέρονται;

Δημοσ.

Τα πλαστικά (θα) μας ενδιαφέρουν όταν μετά από λίγο καιρό θα πάμε να ανοίξουμε το καπακι για να καθαρισουμε τα φίλτρα και θα μας μείνει στο χέρι, η απλά δεν θα κλείνει πλέον σωστά. Όταν θα δουμε ξαφνικα την περσίδα να μην ανεβαίνει / κλείνει επειδή έχουν σπάσει τα κλιπάκια στήριξής της. Τελοσπάντων. Ο καθένας μετράει τα δεδομένα και επιλέγει. Όπως είπα και προηγουμένως έχει να κάνει με πολλά το θέμα της ποιότητας και δεν βγαίνουν σε όλα τα μοντέλα και σε όλους τους ιδιοκτήτες τα ιδια προβλήματα.

Δημοσ.

Έχω ένα Gree 9αρι στο δωμάτιο και είχα μεγάλο θέμα με τα πλαστικά κοιμόμουν τη νύχτα και ακουγόταν λες και έσπαγε κάτι δεν το ξαναδουλεψα νύχτα οπότε αυτό με τα πλαστικά μπορείς να το πάθεις και με 'μάρκες' εγώ πάντως το χτύπησα το 24άρι ρώτησα έναν φίλο μου ψυκτικό πριν την αγορά και τα λόγια του ήταν :πάρτο σε τέτοια τιμή 24άρι δεν θα βρείς το μόνο πρόβλημα που θα έχουμε είναι 'εάν' χαλάσει εκτός εγγύησης θα ψάχνουμε να βρούμε ανταλλακτικά ... Επίσης στην δουλειά έχουμε κάτι φασον TCL από το 2005 και δουλεύουν ακόμη ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο παντου τελειωσαν μαλλον. Μακαρι να ξαναβγει γιατι εγω δεν προλαβα το 24αρι

Οποια πηραν 24αρι ας πουν εντυπωσεις σε κανενα 2μηνο-3μηνο.Αν τριζει και αν παγωνει καλα.

Επεξ/σία από serdakis
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, serdakis είπε

Απο παντου τελειωσαν μαλλον. Μακαρι να ξαναβγει γιατι εγω δεν προλαβα το 24αρι

Οποια πηραν 24αρι ας πουν εντυπωσεις σε κανενα 2μηνο-3μηνο.Αν τριζει και αν παγωνει καλα.

Δεν παίζει να ξαναβγεί. Η τιμή ήταν πρακτικά σχεδόν κόστος και για συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια κάπου στα 5000τμχ σύνολο. Και τα 18άρια στα τελειώματα είναι

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...