Προς το περιεχόμενο

Morris Air condition WFIN-70110 489

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 minutes ago, Jake07 said:

Πέρα ότι έχω το περσινό 18αρι και σκοτώνει, έχω πλυντήριο 8 χρόνια και πετάει... 

Ninja δηλαδή!

Δημοσ.

ξέρουμε αν δουλεύει σε μονοφασικό ρεύμα;  (το 24άρι ή το 18άρι)
και αν ναι, υπάρχουν κάποιες μίνιμουν ηλεκτρολογικές απαιτήσεις;

Δημοσ.

τι σχεση εχει το μονοφασικο?? φυσικα και δουλειει σε μονοφασικο.!!!....το 18 ειναι γυρο στα 1800w ενω το 24 στα 2300w νομιζω.Το μονο που θελει ειναι 2.5μμ γραμμη με 16α ασφαλεια

Δημοσ.

Εχω το 24αρι σε σαλονι τεραστιο και ειναι εξαιρετικο εδω και ενα χρονο!

κανενα απολυτως προβλημα, εκτος τηλεχειστηριου που δεν πιανει καλα οπως ειπαν και οι προηγουμενοι, και λιγο του θορυβου της εξωτερικης μοναδας αλλα ματα απο λιγο το συνηθιζεις..

στην ψυξη ειναι ακομα πιο οικονομικο απ τη θερμανση!

στα 499 που το πηρα νομιζω δεν παιζει κατι αναλογο!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, MakisCE είπε

ξέρουμε αν δουλεύει σε μονοφασικό ρεύμα;  (το 24άρι ή το 18άρι)
και αν ναι, υπάρχουν κάποιες μίνιμουν ηλεκτρολογικές απαιτήσεις;

και τα δυο  (24 -18) δουλευουν με μονοφασικο τροφοδοσια με παροχη 3χ1.5 συμφωνα με την εταιρεια δεν χρειαζεται 3χ2,5 οπως παλια 

Δημοσ.

Πέρυσι  είχα ανοίξει το θέμα με την προσφορά το 70110 το οποίο το αγόρασα στα 499€. Προς το παρόν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και θα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος αν βγάλει τουλάχιστον 5 χρόνια. Μετά και να χαλάσει δεν με απασχολεί διότι η τιμή που το πήρα ήταν αρκετά χαμηλή για τις προδιαγραφές του. 

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ειναι πλυντήριο το a/c να το βγαλεις απο την μπριζα αν χαλασει  και να βαλεις αλλο

μην κανετε βλακειες παρτε ενα σοβαρο μηχανημα  δεν αξιζουν τα μορις  ειναι πολυ κακα μηχανηματα  εντελως ψευτικα 

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτως...εγω εχω και το μορρις και τουτομι καμια σχεση σε ποιοτητα και αποδοση κλπ....τουτομι 24.000 700 ευρω (προσφορα κοτσοβοκος με  wifi) με την εγκατασταση  και μορρις 499 χωρις εγκατασταση. Η διαφορα πρακτικα 120 ευρω ειναι για την πλακα. επισης η εγγυηση 5 ετοι πρεπει να ερχονται αυτοι για σερβισε και καλα.....εμενα ουτε τηλ/ριο δεν μου εδωσαν μουωειπαν εχει 6 μηβες εγγυηση για εμενα δεν ειναι προσφορα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Adamakos33 είπε

Συμφωνω απολυτως...εγω εχω και το μορρις και τουτομι καμια σχεση σε ποιοτητα και αποδοση κλπ....τουτομι 24.000 700 ευρω (προσφορα κοτσοβοκος με  wifi) με την εγκατασταση  και μορρις 499 χωρις εγκατασταση. Η διαφορα πρακτικα 120 ευρω ειναι για την πλακα. επισης η εγγυηση 5 ετοι πρεπει να ερχονται αυτοι για σερβισε και καλα.....εμενα ουτε τηλ/ριο δεν μου εδωσαν μουωειπαν εχει 6 μηβες εγγυηση για εμενα δεν ειναι προσφορα.

σκεψου φιλε μου οτι τα τογιοτομι πλεον  ειναι  δευτεροκλασατα  φτιαχνονται φασον στην κινα που να το συγκρινεις με κανενα πρωτοκλασάτο μηχάνημα  εκει θα δεις την πραγματικη διαφορα απο την σαβουρα που λεγετε μορις

Επεξ/σία από mples
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, stedes είπε

και τα δυο  (24 -18) δουλευουν με μονοφασικο τροφοδοσια με παροχη 3χ1.5 συμφωνα με την εταιρεια δεν χρειαζεται 3χ2,5 οπως παλια 

Συγγνώμη για το άσχετο....έχουμε ένα κλιματιστικό στο σαλόνι που όταν το ανοίξουμε, δεν μπορουμε να βάλουμε ούτε βραστήρα, ούτε φούρνο μικροκυμάτων, ενώ πέφτει εύκολα και με άλλες συσκευές...

...είχα ρωτήσει ηλεκτρολόγο και μου είχε πει ότι δεν είναι "φυσιολογικό", τώρα θέλω να φωνάξω τεχνικό να έρθει να δει την εγκατάσταση (έτσι κι αλλιώς πρέπει να κάνω επανέλεγχο για τη ΔΕΗ)...

...έχετε καμιά ιδέα τί θα μπορούσε να φταίει; Αν προσθέταμε ασφάλειες στον πίνακα, θα βοηθούσε;

(μονοφασικό έχουμε)

Επεξ/σία από vgiozo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο ολους οσους το εχετε αγορασει, μετρησε κανεις με οργανο ποσο πραγματικα καιει; Γιατι εχει Α++ πρεπει και να ειναι κιολας...

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
1 hour ago, vgiozo said:

Συγγνώμη για το άσχετο....έχουμε ένα κλιματιστικό στο σαλόνι που όταν το ανοίξουμε, δεν μπορουμε να βάλουμε ούτε βραστήρα, ούτε φούρνο μικροκυμάτων, ενώ πέφτει εύκολα και με άλλες συσκευές...

...είχα ρωτήσει ηλεκτρολόγο και μου είχε πει ότι δεν είναι "φυσιολογικό", τώρα θέλω να φωνάξω τεχνικό να έρθει να δει την εγκατάσταση (έτσι κι αλλιώς πρέπει να κάνω επανέλεγχο για τη ΔΕΗ)...

...έχετε καμιά ιδέα τί θα μπορούσε να φταίει; Αν προσθέταμε ασφάλειες στο πίνακα, θα βοηθούσε;

(μονοφασικό έχουμε)

Παίζει να έχουν 'ξεθυμάνει' οι ασφάλειες, καλύτερα να περάσεις 18άρες καινούργιες (καλύτερα να δει ένας ηλεκτρολόγος ποιες θέλουν αλλαγή, μην τις αλλάξεις και όλες τσάμπα)

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...