Προς το περιεχόμενο

Morris Air condition WFIN-70110 489

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, manosfp είπε

Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ξέρουμε για την αξιοπιστία του προϊόντος; 

Έχει παίξει και περισυ 

19 σελίδες θέμα 

Δημοσ.

Τις διάβασα όλες, αμφιλεγόμενες οι απόψεις. Με τέτοια τιμή πάντως αν βγάλει την 5ετία είναι μια χαρά... 

Δημοσ.

5 χρονια ειναι πολυ λιγα για ac

οταν παιρνεις κατι τετοιο το κρατας για τουλαχιστον 10-15

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικη μου αποψη....επιδη εχω το 18.000 απο περσινη προσφορα....καλυτερα δωστε κανα 200 παραπανω και παρτε επωνυμο....δουλιτσα κανει μεν αλλα ψευτικα πλαστικα και τραγικο τηλεχ/ριο μολις πηρα σερβισ για αντικατασταση μου ειπαν οτι εχει 6 μηνες εγγυηση μονο....τα κλιματιστικα ειναι πρακτικα της TCL.πηρα αλλο ενα τουτομι για αλλο δωματιο σε προσφορα και η διαφορα ειναι εμφανη στα παντα.

Δημοσ.

Έχουμε το 18αρι απ την περσινή προσφορά στην δουλεια όπου λειτουργεί 15 ώρες την ημέρα και του πίνουμε το αίμα . Για 440€ ειναι πολύ καλή επιλογή για χώρο εργασίας . Καλή απόδοση σε θέρμανση και ψυξη .Το τηλεχειριστήριο έχει τα θέματα του πρέπει να είσαι κοντά στο 1m να πιάσει . Το wifi δεν το χρησιμοποιήσαμε . 

Δημοσ.

εγω παντως το 18αρι οποτε το δουλεψα ηταν κομπλε!  αρκετα δυνατο  για μεγαλο σαλονι. το wifi λιγο το χανει εκτος σπιτιου.

Δημοσ.
10 hours ago, manosfp said:

Εξαιρετικά ενδιαφέρον. Ξέρουμε για την αξιοπιστία του προϊόντος; 

Γιατί είναι Morris και σου χαλάει...

Δημοσ.

Σε όλες τις συσκευές της, έχει πολύ αμφιλεγόμενες κριτικές η εταιρεία (όποιος έχει χρόνο, ας googlάρει λίγο).

Για κάτι τόσο ακριβό και που θα δουλέψει τόσο σκληρά, θα πρότεινα να μην πάρετε το ρίσκο...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, hpdra είπε

Σε όλες τις συσκευές της, έχει πολύ αμφιλεγόμενες κριτικές η εταιρεία (όποιος έχει χρόνο, ας googlάρει λίγο).

Για κάτι τόσο ακριβό και που θα δουλέψει τόσο σκληρά, θα πρότεινα να μην πάρετε το ρίσκο...

Πέρα ότι έχω το περσινό 18αρι και σκοτώνει, έχω πλυντήριο 8 χρόνια και πετάει... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...