Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 3/5/2018 στις 10:03 ΠΜ, ziaba είπε

Θελω να παρω και εγω εχει ελληνικη γραμματοσειρα?

Μπορείς να αγοράσεις αυτοκόλλητα αλλά δεν νομίζω ότι θα σου χρειαστούν.  Οι περισσότεροι από εμάς ασυναίσθητα γράφουμε χωρίς να κοιτάμε το πληκτρολόγιο.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, imitheos είπε

Το W τι είναι;

Πατώντας το Fn + Windows key το κλειδώνει/απενεργοποιεί, μάλλον για να μην το πατάς όταν παίζεις, και ανάβει το W

Δημοσ.

Το pc το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια θέλω να χει και ελληνικούς χαρακτήρες...  Τα αυτοκόλλητα τα θεωρώ πολύ πρόχειρη λύση καλύτερα να μην το πάρω και καθόλου

Δημοσ.

Ένταξει για όποιον έχει παιδιά δεν κάνει έτσι κι αλλιώς λόγω φασαρίας.  Τσίμπησα ένα να το έχω στην άκρη. Thanks ts. 

Μετά από μήνες χρήσης μόλις παρατήρησα ότι το πληκτρολόγιό μου δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι μη σχετικό με το post: Ρώτησα τον υπάλληλο του e-shop με ποια κριτήρια βγαίνουν οι προσφορές στο crazysundays. Η απάντησή του ήταν ότι οι προσφορές βγαίνουν με βάση το μεγαλύτερο άθροισμα των κλικ στα προϊόντα της κάθε κατηγορίας. Και μάλιστα επέμενε.
Να πω την αλήθεια έχω κάποιες αμφιβολίες για το αν ισχύει το παραπάνω. Παρόλα αυτά δεν χάνουμε κάτι: DDoS Attack στα προϊόντα που μας ενδιαφέρουν! :D 

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα και από την πρώτη επαφή μου φαίνεται πάρα πολύ καλό. Δεν έχω εμπειρία με άλλα μηχανικά πληκτρολόγια βέβαια. Θα δείξει και το κάτα πόσο θα με ενοχλήσει ο θόρυβος στην πορεία.

Δημοσ.
Στις 3/6/2018 στις 9:52 ΠΜ, neo_geo13 είπε

Το παρέλαβα χθες. Το πληκτρολόγιο είναι πάρα πολύ καλό. Όχι μόνο για τα λεφτά του, αλλά γενικά. Για την ώρα μόνο θετικά έχω να πω: Ποιότητα κατασκευής (εξολοκλήρου μεταλλικό), στιβαρό, καλώδιο usb με υφασμάτινη επένδυση, τρομερή αίσθηση στην πληκτρολόγηση κλπ
Σχετικά με θεματάκια που είχαν αναφερθεί από άλλους κατόχους, (το δικό μου τουλάχιστον) δεν έχει θέματα με το space bar και το logo των windows φωτίζεται κανονικά. 
Πρόσεξα πως ένα μεγάλο μέρος του θορύβου τους προέρχεται από την επαφή του πλήκτρου με το μεταλλικό σασί. Αν έχει δοκιμάσει κάποιος φίλος να βάλει o-rings ας μας πει εντυπώσεις και αν έμεινε ικανοποιημένος γιατί είναι κάτι που σκέφτομαι να κάνω.

Το μεγαλύτερο μέρος του θορύβου προέρχεται από το κλικ που κάνει όταν "διαβάζει" το πλήκτρο. Είναι από μέσα δηλαδή, και δεν έχει σημασία η δύναμη που το πατάς. Με το κλικ γίνεται η καταγραφή του πατήματος.

Δοκιμασε και μόνος σου να πατήσεις απαλά απαλά και να αυξάνεις την δύναμη μέχρι να γίνει η καταγραφή του πλήκτρου. Θα δεις ο θόρυβος υπάρχει χωρίς να γίνει bottom out.

• Like 1
Δημοσ.

Sheogorath: Έχεις απόλυτο δίκιο σε όσα λες. Δεν με ενοχλεί όμως καθόλου ο ήχος του switch. Κάθε άλλο.
Επειδή βάζω ένταση, αυτό που με χαλάει (λιγάκι) είναι ο ήχος που κάνει το πλήκτρο (όχι το switch) κατα την επαφή του με το μεταλλικό σασί όταν κατεβαίνει τέρμα κάτω. Αυτό είναι που θέλω να διορθώσω με τα o-rings. Κάποιος που τα έχει βάλει ας με διορθώσει αν έχω λάθος στον συλλογισμό μου.

Όσον αφορά το πληκτρολόγιο αυτό κάθε αυτό, παρότι θέλει κάποιο χρόνο να το συνηθίσεις,  είναι απόλαυση κάθε φορά που πληκτρολογώ σε αυτό! 

• Like 1
Δημοσ.

Έχεις δίκιο, αν το πατάς με δύναμη ακουγεται και το *γκντουπ* μαζί με το *κλικ*. Αυτό διορθώνεται με orings λογικά, αλλά εγώ δεν το έχω κάνει.

Δημοσ.

Ο ring εχω βαλει στο 104 μου.

Ναι αν πατας με δυναμη βελτιωνει τη κατασταση αλλα οχι τιποτα θεαματικο.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...