uiogtigf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 παιδια καλησπερα σας εχω ενα pc με μητρικη της gigabyte z68p-ds3 και επεξεργαστη 2500k αγορασα προσφατα μια ψυχτρα coolermaster 212 evo για overclocking και εχω και δυο μνημες fury hyper X μια στα 1600 mhz μια στα 1866mhz .Εβαλα την ψυχτρα και εκνα overclock στον επεξεργαστη στα 4.2 ghz αφυ λοιπον τα ελεγξα ολα και θερμοκρασιες και ολα καλα και stress test τον εκλεισα και δεν αναβει αλλα κανει short beep.. επισης τις ραμ δεν τις επερνε σε dual chanel οπως πριν βαλω την ψυχρα αλλα μονο σε slot 1 & 2...ενω λειτουργησε κανονικα για 2 μερες τωρα μου κανει short beep τι να κανω??
cpc464 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 βγάλε μπαταρία για κανα λεπτό και μετά δές μία μία τις μνήμες.
uiogtigf Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 cpc464 το εχω δοκιμασει ηδη αυτο.ευχαριστω για την συμβουλη.
Sheogorath Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ξεβιδωσε λίγο την ψυκτρα μην λιώνει τον επεξεργαστή πάνω στα πινάκια. Και αυτό με τις μνήμες, μάλλον έχεις στραβό πινακι στην μητρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα