achilleas1983 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2018 Πηρα τα χριστουγγενα μια 32 lg full hd και εχω ενα θεμα με το χρωμα οταν βλεπω ταινια ειτε απο bluray η απο στικακι η σε καναλια μου δειχνει τα προσωπα σαν ηλιοκαμενα ξερει καποιος πως μπορω να το φτιαξω
alexxkidd31 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Λογικά είναι πολύ ψηλά η αντίθεση ή το gamma, για παίξε λίγο με αυτές τις ρυθμίσεις.btw ποιο ακριβώς μοντέλο έχεις;
alexxkidd31 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, achilleas1983 είπε Lj500v Και τι λέει η τηλεόραση; Είσαι ικανοποιημένος; Γιατί την σκέφτομαι τώρα που είναι στα 199€
achilleas1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Καλη ειναι ειδικα οταν βλεπεις μεσω hdmi ps4 η bluray και εχει και δορυφορικο δεκτη να συνδεσεις κατευθειαν δορυφορικη κεραια. 1
alexxkidd31 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 58 λεπτά πριν, achilleas1983 είπε Καλη ειναι ειδικα οταν βλεπεις μεσω hdmi ps4 η bluray και εχει και δορυφορικο δεκτη να συνδεσεις κατευθειαν δορυφορικη κεραια. Ναι, κυρίως για χρήση με Android box και fhd πηγές το θέλω.Δεν σου έχει παρουσιάσει τίποτα θέματα ως τώρα; Ο ήχος πως είναι; επισης, χρειάστηκε να το συνδέσεις με κάποια εξωτερική πηγή ηχείων Και αν ναι πώς μπορεί να γίνει από τη στιγμή που δεν έχει έξοδο; γίνεται μέσω rca; Τελικά έπαιξες με τις ρυθμίσεις; Κατάφερες να λύσεις το θέμα σου;
achilleas1983 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2018 Ο ηχος ειναι δυνατος με την ενταση στο 10 για παραδειγμα ακους καλα.Στις ρυθμισεις δε καταφερα κατι αλλα δοκιμαζοντας διαφορα picture modes ειδα οτι πεφτει λιγο το εντονο κοκκινο στα προσωπα στο game mode. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα