zaqxsw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 2 λεπτά πριν, isay είπε Δεν ξέρω, δε νομιζω ξέρεις πως βάζω ξανά το δικό του για να το στείλω πίσω?
isay Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Χρονια τώρα χρησιμοποιώ το usb burn tool εχοντας πρώτα βρει τις αντιστοιχες rom σε img. Χρειαζεσαι και το προγραμμα και ενα καλώδιο data usb-usb http://androidpcreview.com/how-to-use-the-amlogic-usb-burning-tool-to-manually-update-firmware/3749/ ΝΟΜΙΖΩ παλιοτερα ειχαχρησιμοποιήσει και το bootcard maker αλλα εχει περασει καιρος και δεν ειμαι σιγουρος για τη διαδικασια. Αλλες φορες χρειάζεται μονο το κάποιο παλιοτερο img και μετα τα ota updates που συνηθως ειναι zips τα περνας απο το update app εφοσον το εχει
zaqxsw Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2018 8 λεπτά πριν, isay είπε Χρονια τώρα χρησιμοποιώ το usb burn tool εχοντας πρώτα βρει τις αντιστοιχες rom σε img. Χρειαζεσαι και το προγραμμα και ενα καλώδιο data usb-usb http://androidpcreview.com/how-to-use-the-amlogic-usb-burning-tool-to-manually-update-firmware/3749/ ΝΟΜΙΖΩ παλιοτερα ειχαχρησιμοποιήσει και το bootcard maker αλλα εχει περασει καιρος και δεν ειμαι σιγουρος για τη διαδικασια. Αλλες φορες χρειάζεται μονο το κάποιο παλιοτερο img και μετα τα ota updates που συνηθως ειναι zips τα περνας απο το update app εφοσον το εχει δεν νομίζω να υπάρχει reset button στο box 52 λεπτά πριν, zaqxsw είπε δεν νομίζω να υπάρχει reset button στο box ok το εκανα με fixed οτα το προβλημα παντως παραμενει
isay Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Αρα μονο να βγάλεις ακρη με gearbest για refund ή αντικατάσταση. (το ΩΧ που λεγαμε)
zaqxsw Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2018 4 ώρες πριν, isay είπε Αρα μονο να βγάλεις ακρη με gearbest για refund ή αντικατάσταση. (το ΩΧ που λεγαμε) 1. Please update your software: https://mega.nz/#F!0IpF3ZxL!KZnl6GJGuL1669MRX9o5tQ Αυτή είναι η λύση τους . ρομ του 09/2017
isay Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 (επεξεργασμένο) Το δοκίμασες; Παιζει; Εφτιαξε; Κατι ακομα. Ειναι όντως rom του 9/2017 Με προβληματίζει γενικά το θεμα σου, γιατί συντομα περιμενω ενα ιδιο box που θελω να το στησω για φιλο για youtube και netflix. Δεν το αγορασα απο gearbest αλλά ειμαι περιεργος τι chipset θα φορά και τι ξενύχτια θα φαω παλι να το στρώσω. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2018 από isay
zaqxsw Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Στις 3/7/2018 στις 10:55 ΜΜ, zaqxsw είπε δεν νομίζω να υπάρχει reset button στο box το έβαλα αλλά δεν έφτιαξε τπτ. Βέβαια το recovery.img δεν ήξερα τι να το κάνω Είναι όντως του 09/2017 και μάλιστα version όχι με android tv αλλά κανονικό. Για να φας ξενύχτια δεν το νομίζω γιατί μόλις το είχα πάρει ήταν πραγματικά άψογο!!! Τώρα άμα σου βγάλει το ίδιο πρόβλημα τι να πω
isay Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2018 Οποτε ξεκινα διαδικασίες με gearbest για refund. Απο εκει και πέρα θα κάνω δυο ερώτησεις του διαβόλου μπας και βρουμε κάποια ακρη Απο οταν το παρέλαβες το ζορισες; Δηλαδή εβαλες να παιξει κάτι βαρυ; Βασικά ψάχνω να γράψεις οτι έκανες το αυτονοητο και το λειτουργησες οπως θα εκανες οποιοσδηποτε χρήστης Το χρησιμοποιησες οπως το παρελαβες ή είχες κανει καμια μοντα για τη θερμοκρασία; (π.χ ποδαρακια, τρυπες, ανεμιστηράκι, κλπ)
zaqxsw Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2018 Στις 09/03/2018 στις 11:05 ΜΜ, isay είπε Οποτε ξεκινα διαδικασίες με gearbest για refund. Απο εκει και πέρα θα κάνω δυο ερώτησεις του διαβόλου μπας και βρουμε κάποια ακρη Απο οταν το παρέλαβες το ζορισες; Δηλαδή εβαλες να παιξει κάτι βαρυ; Βασικά ψάχνω να γράψεις οτι έκανες το αυτονοητο και το λειτουργησες οπως θα εκανες οποιοσδηποτε χρήστης Το χρησιμοποιησες οπως το παρελαβες ή είχες κανει καμια μοντα για τη θερμοκρασία; (π.χ ποδαρακια, τρυπες, ανεμιστηράκι, κλπ) Βασικά έκανα PayPal Dispute και περιμένω. Όσο για τα άλλα, ούτε μοντέλο ούτε τπτ. Το πολύ να δούλεψε 6-7 ώρες. Πήρα τώρα ένα Amazon Fire TV. Μέχρι στιγμής όλα οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα