Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα

Καταρχήν είναι η έκδοση με 2gb Ram και android 7.1.1

Kernel Version:
3.14.29 Tue Oct 31 09:21:42 CST 2017

Build:
M8S PRO+-userdebug 7.1.1 NHG47L
20171031.0901923.V0619

Έχω το μηχανάκι εδώ και 4 ημέρες και μέχρι χθες το μεσημέρι όλα άψογα γι' αυτά που ήθελα .

Δηλαδή:

Netflix HD

YouTube 4K

Stbpro 

Home Network steam με VLC

Σε κάποια φάση βάζω NETFLIX και δεν συγχρόνιζαν οι φωνές με τα χείλη.

Κάνω exit βάζω YouTube για να τσεκάρω όλα οκ. Ξαναβαζω Netflix ξανά τα ίδια.

Exit από Netflix και κλείνω ανοίγω το μηχανάκι τέλος το Netflix.

δεν ανοίγει καν η εφαρμογή και πετάει το μνμ Netflix isn't responding.

Μετά παρατήρησα ότι το ίδιο ακριβώς έκανε κάτι DRM info.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τπτ.

Ξέρει κανείς κάτι γιαυτό?

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από zaqxsw
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, becoming_I είπε

Δοκίμασες να βάλεις το netflix από apkmirror;

ναι τπτ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι στο DRM info.

Δεν δείχνει τπτ μόνο μια λευκή σελίδα και πετάει το μνμ DRM info isn't responding: close? / wait ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/3/2018 στις 11:41 ΜΜ, zaqxsw είπε

πέρασα και αυτό M8S PRO+ ota 20171124.183803.V0928.zip και πάλι τα ίδια

https://we.tl/OwMOeM5dru

Εγραψες οτι εκανες επαναφορα εργοστασιακων αλλά κάνε κατι ακομα. Στα seetings βρες τα app drminfo και netflix και καθαρισε την cache τους (γενικα τα δεδομενα τους). Ανοιξε τα τωρα και δες αν εφτιαξε. Αν δεν έφτιαξε δες παρακατω

Μπορω να φανταστώ 3 σενάρια με την παρακάτω σειρα

• Προβληματικό chipset. Κάποιες παρτίδες απο το συγκεκριμένο boxaki ειχαν προβλημα στο chipset. Αν ειναι rootατρισμενο (δεν ξέρω αν η μαμισια rom ειναι rootαρισμενη) κατεβασε το emmc brick check https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=el και κανε τον ελεγχο Check memory. Αν σου βγαλει error, η μονη λύση ειναι αντικατάσταση του box. Αν ΔΕΝ ειναι root, μην το κάνεις, αλλά ανοιξε το box, δες ποιο emmc φοράει και δες το warning στην μεθεπομενη περιπτωση. Αν φορα το samsung μαλλον πας για αντικατάσταση
  • Προβληματικο τροφοδοτικό που δημιουργεί διαφορα κουλά. Αν εχεις προσβαση σε αλλο τροφοδοτικό με στοιχεία εξόδου ταση 5v και ρευμα τουλαχιστον 2Α (αν ειναι παραπάνω δεν πειράζει, λιγοτερο δεν μας κάνει) δοκίμασε το.
  • Προβληματική rom. Γενικά η γνώμη που εχω για τις rom της mecool δεν ειναι η καλύτερη. Θα σου προτεινα να περάσεις custom rom απο το freaktab  http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/others-aml-s905x/firmware-roms-tools-bx/659305-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ WARNING στο πανω μερος της σελιδας. Αν φορά το samsung καλό να ήταν να μην την περάσεις και να δεις για επιστροφή

Αν τώρα το τροφοδοτικό ειναι καλο, αλλά ειναι προβληματικο το τσιπάκι και δεν μπορεις για επιστροφη-αντικατάσταση, τοτε μια λύση για να μπορεις κάπως να το χρησιμοποιεις ειναι να το δουλευεις με librelec απο καρτα μνήμης. Νομίζω σε αναλογη περιπτωση (με επιφυλαξη απο τον mples) το μηχανακι δουλευε καλα με librelec. Εκει βεβαια ειναι μονο σαν kodi media player και δεν εχει netflix (με τις παρουσες εκδόσεις librelec)

Απο ποιο κατάστημα αγορασες το boxακι;

Επεξ/σία από isay
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι τα ίδια

14 ώρες πριν, isay είπε

Εγραψες οτι εκανες επαναφορα εργοστασιακων αλλά κάνε κατι ακομα. Στα seetings βρες τα app drminfo και netflix και καθαρισε την cache τους (γενικα τα δεδομενα τους). Ανοιξε τα τωρα και δες αν εφτιαξε. Αν δεν έφτιαξε δες παρακατω

Μπορω να φανταστώ 3 σενάρια με την παρακάτω σειρα

• Προβληματικό chipset. Κάποιες παρτίδες απο το συγκεκριμένο boxaki ειχαν προβλημα στο chipset. Αν ειναι rootατρισμενο (δεν ξέρω αν η μαμισια rom ειναι rootαρισμενη) κατεβασε το emmc brick check https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check&hl=el και κανε τον ελεγχο Check memory. Αν σου βγαλει error, η μονη λύση ειναι αντικατάσταση του box. Αν ΔΕΝ ειναι root, μην το κάνεις, αλλά ανοιξε το box, δες ποιο emmc φοράει και δες το warning στην μεθεπομενη περιπτωση. Αν φορα το samsung μαλλον πας για αντικατάσταση
  • Προβληματικο τροφοδοτικό που δημιουργεί διαφορα κουλά. Αν εχεις προσβαση σε αλλο τροφοδοτικό με στοιχεία εξόδου ταση 5v και ρευμα τουλαχιστον 2Α (αν ειναι παραπάνω δεν πειράζει, λιγοτερο δεν μας κάνει) δοκίμασε το.
  • Προβληματική rom. Γενικά η γνώμη που εχω για τις rom της mecool δεν ειναι η καλύτερη. Θα σου προτεινα να περάσεις custom rom απο το freaktab  http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/others-aml-s905x/firmware-roms-tools-bx/659305-rom-mecool-m8s-pro-tvstock-nexus-rom-android-tv-7-1 ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ WARNING στο πανω μερος της σελιδας. Αν φορά το samsung καλό να ήταν να μην την περάσεις και να δεις για επιστροφή

Αν τώρα το τροφοδοτικό ειναι καλο, αλλά ειναι προβληματικο το τσιπάκι και δεν μπορεις για επιστροφη-αντικατάσταση, τοτε μια λύση για να μπορεις κάπως να το χρησιμοποιεις ειναι να το δουλευεις με librelec απο καρτα μνήμης. Νομίζω σε αναλογη περιπτωση (με επιφυλαξη απο τον mples) το μηχανακι δουλευε καλα με librelec. Εκει βεβαια ειναι μονο σαν kodi media player και δεν εχει netflix (με τις παρουσες εκδόσεις librelec)

Απο ποιο κατάστημα αγορασες το boxακι;

φοράει samsung αλλά άλλη έκδοση. 522 KLMAG2GEAC-B031 Μάλλον δεν είναι προβληματικό γιατί έκανα ota firmware update απροβλημάτιστα.

Τροφοδοτικό δεν έχω αλλά δεν μοιάζει να έχει πρόβλημα γιατί όλα τα άλλα παίζουν 6-7 ώρες χωρίς πρόβλημα, ούτε κολλήματα ούτε restart.

Σχετικά με την rom έβαλα άλλη άλλα την μαμά ξανά και πάλι το ίδιο. Λες να βάλω αυτή: M8S_PRO+-ota-20171128.111200.V0928.zip Μέτα με αυτήν μέσω ota μπορώ να βάλω ξανά την μαμά αν δεν παίξει για να το στείλω πίσω?

από GearBest άνοιξα ticket έχουν περάσει δυο μέρες μου είπαν ότι το ψάχνουν οι τεχνικοί τους άλλα δεν νομίζω να γίνει τπτ.

DSC_0395(2).JPG

6 ώρες πριν, vrwmiaris είπε

Δεν ανταποκρίνεται το κουτί ή η εφαρμογή του νετφλιξ;

Tο netflix και το DRM info  δες εδώ https://we.tl/OwMOeM5dru

Επεξ/σία από zaqxsw
Δημοσ.

Αρα απο αυτά που σου προτεινα να κάνεις:

• Οσον αφορα το chipset, άνοιξες το καπάκι, ειδες το emmc (διαφορετικό αλλά samsung) αλλά δεν εκανες ελεγχο με το προγραμμα
  • Τροφοδοτικό δεν εχεις για δοκιμή (κατανοητό)
  • Είπες οτι δοκίμασες άλλη rom αλλα δεν καταλαβα αν δοκίμασες custom rom που σου προτεινα στο link ή αν εβαλες της ιδιας της mecool ή αν απλώς πέρασες κάποιο update της mecool. Θεωρώ σημαντικό να δοκιμάσεις την custom rom που σου εδωσα link

Με βάση αυτά δεν μπορει να βγεί καποιο συμπέρασα για να μπορώ να βοηθήσω παραπάνω.

Αν τωρα θες να το ψάξεις παραπάνω και με βάση τις απαντησεις σου, για μενα ειναι μονοδρομος ο ελεγχος της emmc με το προγραμμα. Κατεβασε το root checker της clivic https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clivin.rootchecker&hl=el και δες αν το box εναι ρουταρισμενο και αν ναι κατεβσε το emmc checker που εγραψα νωριτερα και κάνε ελεγχο. Εναλλακτικά περιμενε support απο την εταιρεία, αλλά δε θα στο κρύψω, οταν διάβασα "gearbest" ειπα δυνατα "Ωχ!"

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, isay είπε

Οσον αφορα το chipset, άνοιξες το καπάκι, ειδες το emmc (διαφορετικό αλλά samsung) αλλά δεν εκανες ελεγχο με το προγραμμα

thumbnail.jpg

24 λεπτά πριν, isay είπε

Τροφοδοτικό δεν εχεις για δοκιμή (κατανοητό)

Δεν έχω άλλα δείχνει  οκ

25 λεπτά πριν, isay είπε

Είπες οτι δοκίμασες άλλη rom αλλα δεν καταλαβα αν δοκίμασες custom rom που σου προτεινα στο link ή αν εβαλες της ιδιας της mecool ή αν απλώς πέρασες κάποιο update της mecool. Θεωρώ σημαντικό να δοκιμάσεις την custom rom που σου εδωσα link

Είχε αυτή: 3.14.29 Tue Oct 31 09:21:42 CST 2017

έβαλα αυτή: M8S PRO+ ota 20171124.183803.V0928.zip

ξαναεβαλα την μαμα.

Αν βάλω αυτή: M8S_PRO+-ota-20171128.111200.V0928.zip (αυτήν δεν ενοεις)  εχει αυτη ota  update για να μπορώ να βάλω ξανά την μαμά (αν δεν παίξει) για να το στείλω πίσω?

29 λεπτά πριν, isay είπε

δες αν το box εναι ρουταρισμενο

Είναι

31 λεπτά πριν, isay είπε

οταν διάβασα "gearbest" ειπα δυνατα "Ωχ!"

Εγώ να δεις ποσά ωχ έχω πει μέχρι τώρα :rolleyes:. Πήρα κάτι για να κάνω την δουλειά μου εύκολα και κάνουμε τους beta testers:angry:

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, zaqxsw είπε

Δεν έχω άλλα δείχνει  οκ

Είχε αυτή: 3.14.29 Tue Oct 31 09:21:42 CST 2017

έβαλα αυτή: M8S PRO+ ota 20171124.183803.V0928.zip

ξαναεβαλα την μαμα.

Αν βάλω αυτή: M8S_PRO+-ota-20171128.111200.V0928.zip (αυτήν δεν ενοεις)  εχει αυτη ota  update για να μπορώ να βάλω ξανά την μαμά (αν δεν παίξει) για να το στείλω πίσω?

Είναι

Πολύ ωραία με το τεστ, αρα δεν ειναι το emmc. Βασικό αυτό.

Απο εκει και πέρα, επειδή εχουν δει πολλά τα ματια μου με τα τροφοδοτικα, κρατω πάντα πισινη αλλά θα μπορουσα να το δω σαν τελευταία λύση αν δεν μπορω να δοκιμασω αλλο αξιοπιστο τροφοδοτικο.

Οι rom που εγραψες, οπως τις εγραψες δεν με βοήθησαν να καταλάβω, οποτε εριξα λιγο ψαξιμο και ειδα οτι ειναι της mecool. Εγω δε σου προτεινα καμια της mecool αλλά τις custom απο το freaktab, που ναι μεν πατανε στην original αλλα εχουν αρκετες βελτιώσεις. Στο link που σου εστειλα, δες το κομμάτι

Download:

TVStock Variant: BURN PACKAGE (996MB IMG file), OTA UPDATE (528MB ZIP file)
    Flash burn package with Amlogic USB Burning Tool v2.0.8 or BootcardMaker v2.0.0.2

Οσον αφορα το ερώτημα για το περασμα νεας CUSTOM rom και μετα πέρασμα παλιας εργοστασιακής για επιστροφη η τυπική απάντηση θα ΗΤΑΝ "ναι γινεται ευκολα" ΑΛΛΑ αν ειναι προβληματικο το τσιπ και brikarei το box χωρις δυνατοτητα επαναφορας (αυτο εξαρτάται απο τις γνώσεις του εκάστοτε) τοτε η απάντηση ειναι "θεωρητικά ναι, αλλα προσπάθησε να βρεις αναφορες που κάποιος με ιδιο chipset το εκανε χωρις προβλημα".

Πρακτικά εχεις δυο επιλογες. Να περιμένεις τις απαντησεις του (αγαπητου - ΝΟΤ) gearbest ή να διαβάσεις τις 106 σελίδες της παρακάτω συζητησης που λενε για τις official roms και με παραπομπές και λύσεις για την custom. Εσυ αποφασιζεις που ελεγε και η εκπομπη

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/others-aml-s905x/firmware-roms-tools-bx/673616-firmware-stock-ota-img-update-fix-mecool-m8s-pro-plus-android-7-1-1-amlogic-s905x-2gb-16gb

Δημοσ.
1 ώρα πριν, isay είπε

Πολύ ωραία με το τεστ, αρα δεν ειναι το emmc. Βασικό αυτό.

Απο εκει και πέρα, επειδή εχουν δει πολλά τα ματια μου με τα τροφοδοτικα, κρατω πάντα πισινη αλλά θα μπορουσα να το δω σαν τελευταία λύση αν δεν μπορω να δοκιμασω αλλο αξιοπιστο τροφοδοτικο.

Οι rom που εγραψες, οπως τις εγραψες δεν με βοήθησαν να καταλάβω, οποτε εριξα λιγο ψαξιμο και ειδα οτι ειναι της mecool. Εγω δε σου προτεινα καμια της mecool αλλά τις custom απο το freaktab, που ναι μεν πατανε στην original αλλα εχουν αρκετες βελτιώσεις. Στο link που σου εστειλα, δες το κομμάτι

Download:

TVStock Variant: BURN PACKAGE (996MB IMG file), OTA UPDATE (528MB ZIP file)
    Flash burn package with Amlogic USB Burning Tool v2.0.8 or BootcardMaker v2.0.0.2

Οσον αφορα το ερώτημα για το περασμα νεας CUSTOM rom και μετα πέρασμα παλιας εργοστασιακής για επιστροφη η τυπική απάντηση θα ΗΤΑΝ "ναι γινεται ευκολα" ΑΛΛΑ αν ειναι προβληματικο το τσιπ και brikarei το box χωρις δυνατοτητα επαναφορας (αυτο εξαρτάται απο τις γνώσεις του εκάστοτε) τοτε η απάντηση ειναι "θεωρητικά ναι, αλλα προσπάθησε να βρεις αναφορες που κάποιος με ιδιο chipset το εκανε χωρις προβλημα".

Πρακτικά εχεις δυο επιλογες. Να περιμένεις τις απαντησεις του (αγαπητου - ΝΟΤ) gearbest ή να διαβάσεις τις 106 σελίδες της παρακάτω συζητησης που λενε για τις official roms και με παραπομπές και λύσεις για την custom. Εσυ αποφασιζεις που ελεγε και η εκπομπη

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905x/others-aml-s905x/firmware-roms-tools-bx/673616-firmware-stock-ota-img-update-fix-mecool-m8s-pro-plus-android-7-1-1-amlogic-s905x-2gb-16gb

καταρχάς σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου.

Πέρασα την NEXUS TV ROM ακριβώς το ίδιο. Παίζουν όλα εκτός από DRM και Netflix.

Μια σκέψη. Το μηχανάκι κάθε φορά που μπαίνω παίρνει νέα mac address. H mac address που υπάρχει πάνω στο box είναι επί της ουσίας το serrial number χωρίς άνω κάτω τελείες. Ειναι Normal?

Δεύτερη σκέψη. Όταν είχα βάλει το STBEMU(PRO) που κάνει εξομοίωση τους MAG ειχα βαλει την mac address του mag256 που έχω. Άλλα αυτό είναι software emu δεν άλλαξε φαντάζομαι την  mac address στην πραγματικότητα πάρα μόνο για τη είσοδο στο portal

Δημοσ.

Να αλλαζει κάθε φορα mac, οχι δεν ειναι λογικό.

Αυτο με το stbemu μαλλον ειναι άσχετο με το θεμα σου. Αλλωστε αφου περασες αλλη rom, οτιδηποτε παλιο πήρε ποδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, isay είπε

Να αλλαζει κάθε φορα mac, οχι δεν ειναι λογικό.

Αυτο με το stbemu μαλλον ειναι άσχετο με το θεμα σου. Αλλωστε αφου περασες αλλη rom, οτιδηποτε παλιο πήρε ποδι.

http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s905/others-ac/693309-solved-on-my-way-problem-after-ota-update-mecool-ki-pro-ethernet-changed-mac-address-after-reboot

Αυτό μπορεί να ευθύνεται για το πρόβλημα που έχω?

Επεξ/σία από zaqxsw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...