Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. 

Έχω ορισμένες φωτογραφίες που θέλω να κάνω resize. Γνωρίζω πως να το κάνω μέσω preview ή photoshop. Η ερώτηση μου ωστόσο είναι, με ποιό τρόπο είναι καλύτερο να γίνει έτσι ώστε να αλλοιωθεί στο ελάχιστο η λεπτομέρεια της φωτογραφίας;

Επεξ/σία από j0hnn1e
Δημοσ.

Η λεπτομέρεια εννοείς. Αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσεις ξεχωριστά για κάθε φωτογραφία. Ίσως το ps cc να έχει επιλογή preserve detail στο μενού image/ image size δες αν βοηθάει.

• Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

επηδει κ εγω ειχα το ιδιο θεμα με καποιες φωτος, ηταν μεγαλα τα αρχεια απλα ανοιγα την φωτο που ηθελα να φτιαξω με το preview και πειραζα το Size. επαιζα με τα pixels. δν θα δεις μεγαλη διαφορα στην φωτο παντως! δοκιμασετο!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά. Προς το παρών έχω βολευτεί με το preview / photoshop. 

Θα δοκιμάσω καιτο jpegmini

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

photoshop

image - image size - χαμηλώνεις το resolution (πχ 72,100) ή πειράζεις τα pixels - Resample: Bicubic (smooth gradients)

και για πολλές μαζί φωτογραφίες φτιάχνεις actions.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορείς επίσης να το φτιάξεις και online με την εφαρμογή του tinypic, σου επιτρέπει κάποιες αλλαγές όχι πολλά πράγματα αλλά κάποιες αλλαγές σίγουρα το κάνει μικρότερο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alexxkidd31 είπε

Το pro,ναι. Αλλά τα αξίζει. 

LOL, 60$ για compression που μπορείς να πάρεις free μέσω ImageOptim + Pngyu (lossy) ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...